Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To adblocker ειναι εδω ομως, το πιο βασικο για μενα.

Αν ειχε και δυνατοτητα να περναω την cache του στη ραμ για να μη διαλυθει ο ssd, θα τον περναγα και στο "καλο" PC, όπου προς το παρον εχει μεινει με FF.

χμμ για πες πως λειτουργει το adblock προφανος για να λες κατι τετοιο παει να πει οτι διαβαζει συνεχως απο τον δισκο ναι αλλα τι το τοσο σημαντικο σε τακτα χρονικα διαστηματα ??? υποθέτω ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έχει και πάρα πολλούς φίλους που δεν κάνουν τη μετάβαση σε chrome λόγω ατελειών.Ας κοιτάξουν να τα φτιάξουν και θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο το ποσοστό.Κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση την βάζω με την ελπίδα ότι θα απαλλαγώ από τον ff και ακόμη με ff είμαι.

Επεξ/σία από nikos21aek
  • Moderators
Δημοσ.

χμμ για πες πως λειτουργει το adblock προφανος για να λες κατι τετοιο παει να πει οτι διαβαζει συνεχως απο τον δισκο ναι αλλα τι το τοσο σημαντικο σε τακτα χρονικα διαστηματα ??? υποθέτω ...

Βασει φιλτρων λειτουργει.

Ειναι ασχετη η λειτουργια του adblock με το πού θα βρισκεται η cache. Εχω 8GB ραμ, οποτε αν ειναι να γλυτωσω πολλαπλα read/write cycles στον ssd, θα ηθελα να τη μετεφερα στη ραμ. Με firefox γινεται ευκολα.

Πριν λίγο επίσημη αναβάθμιση σε Chrome 8 (8.0.552.215)

Καθε μηνας και νεα "βασικη" εκδοση chrome. Έλεος πια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ακόμα με FF. Έχω δοκιμάσει τον chrome και καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αισθητά πιο γρήγορος. Δυστυχώς δεν έχει τα add-ons του FF, οπότε μένω με FF. O FF 4.0 έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει χθες...

Όσο για τα ποσοστά του IE, η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα όπου χειρότερα προϊόντα επικρατούν για λόγους marketing / αμορφωσιάς / άγνοιας / κτλ κτλ. Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.

Επεξ/σία από spiounos
Δημοσ.

Εμένα πρώτη μου προτίμηση είναι ο FF. Με βολεύει πολύ και στη δουλειά μου με τα addons που έχει. Εναλλακτική είναι ο chrome, ο οποίος μου αρέσει γιατί είναι ταχύτατος. IE απλά μακριά... τρομερά αργός ακόμα και στο άνοιγμα ενός tab και προβλήματα ασφάλειας (αλλά και κατά τη δημιουργίας ενός site).

Δημοσ.

Εγώ τον τελευταίο καιρό το έχω γυρίσει σε Chrome από FF. Είναι αισθητά πιο γρήγορος στον υπολογιστή μου. Υπάρχει όμως πρόβλημα με site internet banking, ιδιαίτερα της Eurobank η οποία παρά το πολύ καλό interface φαίνεται να απεχθάνεται οποιονδήποτε browser εκτός από τον IE.

Δημοσ.

και εγώ από FF σε chrome εδώ και λίγο καιρό. Όσο για το e -banking της eurobank όπως λες και εσύ ούτε με FF έπαιζε, οπότε μικρό το κακό, ε οκ για 1 site ας ξεπέσουμε στον ΙΕ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινούριο μηχάνημα έχω Chrome 7 και FF 4.0b7 Minifield (64bit). Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα των σελίδων υπέρ του δεύτερου και μεγάλη διαφορά στη γενικότερη ταχύτητα του προγράμματος υπέρ του πρώτου! Περιμένω έναν 64μπιτο Chrome και έφυγα!

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To adblocker ειναι εδω ομως, το πιο βασικο για μενα.

Αν ειχε και δυνατοτητα να περναω την cache του στη ραμ για να μη διαλυθει ο ssd, θα τον περναγα και στο "καλο" PC, όπου προς το παρον εχει μεινει με FF.

200.000 ωρες πριν το failure ο ocz vertex 2,δλδ 139 χρονια περιπου,φανταζομαι στα ιδια επιπεδα κυμαινονται και οι αλλοι

οποτε γιατι σκας?

+στον chrome,τον χρησιμοποιω εδω και περιπου εναμιση χρονο και ειμαι ευχαριστημενος,γρηγορος,ελαφρυς και με πολλα χρησιμα features,plugins

θα ηθελα ομως να τον αφησω λογω google

Επεξ/σία από million_voices
Δημοσ.

Εγώ έχω ανάγκη περίπου 15 addons του FF οπότε δεν τον αλλάζω. Αλλα και να μπορούσα, στην opera θα πήγαινα.

Αυτήν την google την έχω σιχαθει πλέον. Σε λίγο θα ξέρει περισσοτερα για μένα, σε σύγκριση με την γυναίκα μου.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...