jakegate7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ναι αλλά από το λίγο που διάβασα δημιουργεί προβλήματα και δε είναι 100% stable
fragment_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 To adblocker ειναι εδω ομως, το πιο βασικο για μενα. Αν ειχε και δυνατοτητα να περναω την cache του στη ραμ για να μη διαλυθει ο ssd, θα τον περναγα και στο "καλο" PC, όπου προς το παρον εχει μεινει με FF. χμμ για πες πως λειτουργει το adblock προφανος για να λες κατι τετοιο παει να πει οτι διαβαζει συνεχως απο τον δισκο ναι αλλα τι το τοσο σημαντικο σε τακτα χρονικα διαστηματα ??? υποθέτω ...
theTuber Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο επίσημη αναβάθμιση σε Chrome 8 (8.0.552.215) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από theTuber
makischa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ενα bookmark siderbar ζηταω απο τον chrome, ειναι τοσο δυσκολο... https://chrome.google.com/extensions/detail/jdnejaepfmacfdmhkplckpfdcjgbeode αγγλικα
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Και έχει και πάρα πολλούς φίλους που δεν κάνουν τη μετάβαση σε chrome λόγω ατελειών.Ας κοιτάξουν να τα φτιάξουν και θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο το ποσοστό.Κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση την βάζω με την ελπίδα ότι θα απαλλαγώ από τον ff και ακόμη με ff είμαι. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από nikos21aek
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 χμμ για πες πως λειτουργει το adblock προφανος για να λες κατι τετοιο παει να πει οτι διαβαζει συνεχως απο τον δισκο ναι αλλα τι το τοσο σημαντικο σε τακτα χρονικα διαστηματα ??? υποθέτω ... Βασει φιλτρων λειτουργει. Ειναι ασχετη η λειτουργια του adblock με το πού θα βρισκεται η cache. Εχω 8GB ραμ, οποτε αν ειναι να γλυτωσω πολλαπλα read/write cycles στον ssd, θα ηθελα να τη μετεφερα στη ραμ. Με firefox γινεται ευκολα. Πριν λίγο επίσημη αναβάθμιση σε Chrome 8 (8.0.552.215) Καθε μηνας και νεα "βασικη" εκδοση chrome. Έλεος πια!
spiounos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Είμαι ακόμα με FF. Έχω δοκιμάσει τον chrome και καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αισθητά πιο γρήγορος. Δυστυχώς δεν έχει τα add-ons του FF, οπότε μένω με FF. O FF 4.0 έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει χθες... Όσο για τα ποσοστά του IE, η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα όπου χειρότερα προϊόντα επικρατούν για λόγους marketing / αμορφωσιάς / άγνοιας / κτλ κτλ. Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από spiounos
BonJovi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πρώτη μου προτίμηση είναι ο FF. Με βολεύει πολύ και στη δουλειά μου με τα addons που έχει. Εναλλακτική είναι ο chrome, ο οποίος μου αρέσει γιατί είναι ταχύτατος. IE απλά μακριά... τρομερά αργός ακόμα και στο άνοιγμα ενός tab και προβλήματα ασφάλειας (αλλά και κατά τη δημιουργίας ενός site).
billxl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τον τελευταίο καιρό το έχω γυρίσει σε Chrome από FF. Είναι αισθητά πιο γρήγορος στον υπολογιστή μου. Υπάρχει όμως πρόβλημα με site internet banking, ιδιαίτερα της Eurobank η οποία παρά το πολύ καλό interface φαίνεται να απεχθάνεται οποιονδήποτε browser εκτός από τον IE.
sick_boy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 και εγώ από FF σε chrome εδώ και λίγο καιρό. Όσο για το e -banking της eurobank όπως λες και εσύ ούτε με FF έπαιζε, οπότε μικρό το κακό, ε οκ για 1 site ας ξεπέσουμε στον ΙΕ
kirileman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε καινούριο μηχάνημα έχω Chrome 7 και FF 4.0b7 Minifield (64bit). Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα των σελίδων υπέρ του δεύτερου και μεγάλη διαφορά στη γενικότερη ταχύτητα του προγράμματος υπέρ του πρώτου! Περιμένω έναν 64μπιτο Chrome και έφυγα! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από kirileman
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) To adblocker ειναι εδω ομως, το πιο βασικο για μενα. Αν ειχε και δυνατοτητα να περναω την cache του στη ραμ για να μη διαλυθει ο ssd, θα τον περναγα και στο "καλο" PC, όπου προς το παρον εχει μεινει με FF. 200.000 ωρες πριν το failure ο ocz vertex 2,δλδ 139 χρονια περιπου,φανταζομαι στα ιδια επιπεδα κυμαινονται και οι αλλοι οποτε γιατι σκας? +στον chrome,τον χρησιμοποιω εδω και περιπου εναμιση χρονο και ειμαι ευχαριστημενος,γρηγορος,ελαφρυς και με πολλα χρησιμα features,plugins θα ηθελα ομως να τον αφησω λογω google Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από million_voices
kiriakos123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ και το firefox και το chrome , θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο το chrome όταν αποκτήσει περισότερα addons.
nikosgalis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έχω ανάγκη περίπου 15 addons του FF οπότε δεν τον αλλάζω. Αλλα και να μπορούσα, στην opera θα πήγαινα. Αυτήν την google την έχω σιχαθει πλέον. Σε λίγο θα ξέρει περισσοτερα για μένα, σε σύγκριση με την γυναίκα μου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
spiounos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Σε λίγο θα ξέρει περισσοτερα για μένα, σε σύγκριση με την γυναίκα μου. lol, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα