Προς το περιεχόμενο

Buzz Παγκόσμιο Quiz & Buzzer:29,90 @ Public

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε μένα βγάζει πως ο κωδικός δεν ισχύει. Έχει κανείς κάποιον άλλον κωδικό;

''Η προσφορά αυτής της εβδομάδας εξαντλήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης του προϊόντος. Σύντομα θα αναρτήσουμε τη νέα μας προσφορά.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας ''

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

''Η προσφορά αυτής της εβδομάδας εξαντλήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης του προϊόντος. Σύντομα θα αναρτήσουμε τη νέα μας προσφορά.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας ''

H προσφορά μπορεί να εξαντλήθηκε αλλά το προιόν είναι ακόμα διαθέσιμο σε άλλη τιμή.....

Δημοσ.

H προσφορά μπορεί να εξαντλήθηκε αλλά το προιόν είναι ακόμα διαθέσιμο σε άλλη τιμή.....

Έχεις δίκιο , αλλά ήταν προσφορά εβδομαδιαία ''Fans offer'' μέσω facebook , κάθε εβδομάδα αλλάζουν προσφορά...(κάτι σαν το crazy Sundays )

• Moderators
Δημοσ.

Έχεις δίκιο , αλλά ήταν προσφορά εβδομαδιαία ''Fans offer'' μέσω facebook , κάθε εβδομάδα αλλάζουν προσφορά...(κάτι σαν το crazy Sundays )

Ωραια, αρα το "''Η προσφορά αυτής της εβδομάδας εξαντλήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης του προϊόντος. Σύντομα θα αναρτήσουμε τη νέα μας προσφορά.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας '' " ειναι λαθος.

Θα επρεπε να λεει κατι οπως "''Η προσφορά αυτής της εβδομάδας εληξε! Σας ευχαριστουμε για το ενδιαφερον που δειξατε. Σύντομα θα αναρτήσουμε τη νέα μας προσφορά. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας '' "

Παντως ηταν καλη προσφορα, καλη διασκεδαση σε οσους το αποκτησαν. wink.gif

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως εγώ που έχω κάνει την παραγγελία από την Παρασκευή το μεσημέρι, ακόμα μου γράφει υπο επεξεργασία!

Τα ίδια κι εγώ,αλλά σήμερα ανανεώθηκε σε "Υπο Αποστολή".

Μια ερώτηση.Έβαλα ως επιλογή να το στείλουν σε μένα.Μεταφορικά δε μπήκαν στην παραγγελία,αλλά στο Site λέει 4€.Τελικά έχει ή όχι?Μήπως δε βάζουν λόγω προσφοράς?

Δημοσ.

Τα ίδια κι εγώ,αλλά σήμερα ανανεώθηκε σε "Υπο Αποστολή".

Μια ερώτηση.Έβαλα ως επιλογή να το στείλουν σε μένα.Μεταφορικά δε μπήκαν στην παραγγελία,αλλά στο Site λέει 4€.Τελικά έχει ή όχι?Μήπως δε βάζουν λόγω προσφοράς?

Στο site του public γράφει ότι μεχρι τις 19/12 τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Εν το μεταξύ με πήραν τηλέφωνο χθες το βράδυ να περάσω να παραλάβω την παραγγελία μου και ενώ στο site έγραφε υπο επεξεργασία! Πήγα τελικά χθες το βράδυ και το πήρα και στο site ακόμα και σήμερα μου γράφει υπο αποστολή! Λέτε να με πάρουν και για δεύτερο; :D

Δημοσ.

Ενημέρωσε μας όταν παραλαβεις αν είναι ασύρματα τα χειριστήρια...

Σημερα το πρωι πηγα και το πηρα, ασυρματα ειναι.

Πολυ καλη τιμη, ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Τωρα το εχει στα 44 ευρω για οποιον δεν προλαβε, παλι ειναι η φθηνοτερη τιμη.

http://www.skroutz.gr/s/92716/Buzz-Quiz-World-Bundle.html

Αν εχουμε κι αλλες προσφορες απο public ενημερωστε!

Δημοσ.

Παρελαβα χτες Ηρακλειο Κρητης με 0 μεταφορικα και ολα πηγαν ομαλα στην πρωτη μου παραγγελια απο το Public.

Εχει και το αυτοκολλητο ακομα πανω με 56 κατι ή 59.90.

Εννοειται οτι θα το αφησω καταλαθος ;) οταν το κανω δωρο στα ανηψια

Δημοσ.

Αργησα να το παρω πρεφα μιας και απουσιαζα απο ιντερνετ και μου το βγαζει στα 35ε εμενα το buzz με τα buzzers τωρα!

Δημοσ.

Αυτο 35;

43,47 € λεει.

Αν το βαλεις στο καλαθι και το πας μερχι τελους τοτε σου βγαζει νεα προσφορα και στο παει στα 35ε!

Τσεκαρε το..

Δημοσ.

Αν το βαλεις στο καλαθι και το πας μερχι τελους τοτε σου βγαζει νεα προσφορα και στο παει στα 35ε!

Τσεκαρε το..

To πηγα ενα βημα πριν το τελος (δεν εχω πατησει επιβεβαιωση) αλλα παλι 43,47 ειναι.

Ο αρχικος κωδικος ειναι ακυρος, εσυ ποιον εβαλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...