JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή δεν είναι έλληνας δεν μπορεί να έχει γνώμη και να κρίνει ε; Ποιός στα έμαθε αυτά, ο Kim Jong il; Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις οτι η κρίση του έλληνα απέναντι στις ίδιες τις μαλακίες του είναι καλύτερη; Χωρίς λόγο; Μάλιστα. Εγώ πάντως αν έβλεπα σε μια χώρα να τα'χουν κάνει πουτάνα, ιδίως στο αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι, θα είχα κάθε δικαίωμα να έχω γνώμη. Τώρα όποιος φοράει παρωπίδες, δεν βλέπει και τον λόγο... Εσύ αν πήγαινες στην Αγγλία και έβλεπες πως όλοι οδηγούσαν σαν μανιακοί τι συμπέρασμα θα έβγαζες; Πρώτων, ο συγκεκριμένος τα χώνει γενικά και αόριστα. Δεν έχει κάτι μαζί μας, τα έχει μαζεμένα για όλον τον κόσμο Δεύτερον, πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται ό,τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν λεω πως πουθενά αλλού δεν υπάρχουν μαλάκες οδηγοί, απλά το ποσοστό εδώ είναι πολλαπλάσιο των άλλων ευρωπαϊκών η μη χωρών. Εκτός ίσως από την Ινδία. Θέλεις ατυχήματα; θέλεις αναπηρίες; θέλεις θανάτους; αναλογικά ο αριθμός είναι πολ-λα-πλά-σι-ος. Δεν ξέρω αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι, είμαστε από τους χειρότερους, end of story. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως ρίχνει σπόντες για το οτι οι έλληνες κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όπως γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε, χωρίς το κράτος να μας εμποδίζει και με την ανοχή των συμπολιτών μας ε; Πόσω μάλλον όταν μας κρίνει Άγγλος, φαντάζομαι ξέρεις πως είναι τα πράγματα στην Αγγλία. Δεν τον πάω μία είναι η αλήθεια, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο ελληνας οπως ειπες τα εχει κανει πουτανα παντου και ειναι ολη μερα μεσα στην τρελα, φτασαμε σε σημειο που νομιζουμε οτι ολα γυρω μας λειτουργουν κανονικα οτι ολοι ειμαστε σουμαχερ και σβαρτζενεκερ. Τα στατιστικα οτι ειμαστε οι χειροτεροι ποσταρετα να τα δω γιατι δεν βρισκω κατι. Αυτο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμη ειναι βοηθεια να μας πει καποιος τον σωστο τον τροπο και να αρχισουμε να το εφαρμοζουμε αλλα δεν φτανει αυτο θελουμε και ενα κινητρο κατι καλυτερο να περιμενουμε και οχι να μας κρινει ο καθενας που εχει βημα απο αλλη χωρα. Κανουμε οτι γουσταρουμε στους δρομους? μονο εγω εχω φαει κλησεις για ζωνη και φιμε τζαμια? Ανοχη τον συμπολιτων μας τι εννοεις οτι βλεπεις μια γκομενα να μιλαει στο κινητο και τις λες μπραβο κοριτσαρα μου συνεχισε ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμη ειναι βοηθεια να μας πει καποιος τον σωστο τον τροπο και να αρχισουμε να το εφαρμοζουμε αλλα δεν φτανει αυτο θελουμε και ενα κινητρο κατι καλυτερο να περιμενουμε και οχι να μας κρινει ο καθενας που εχει βημα απο αλλη χωρα. Την παλευεις? Δεν ξερουμε μονοι μας τι ειναι σωστο, η απλα ειμαστε πολυ χυμα για να το εφαρμοσουμε? Μια χαρα τα λεει ο Clarkson, χιουμοριστικο κειμενο εχει γραψει με αρκετη δοση υπερβολης, αλλα στην ουσια της υποθεσης εχει δικιο. Ας αφησουμε τους πατριωτισμους εναντια στους εχθρους του εθνους, εχουμε σημαντικοτερα προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Την παλευεις? Δεν ξερουμε μονοι μας τι ειναι σωστο, η απλα ειμαστε πολυ χυμα για να το εφαρμοσουμε? Μια χαρα τα λεει ο Clarkson, χιουμοριστικο κειμενο εχει γραψει με αρκετη δοση υπερβολης, αλλα στην ουσια της υποθεσης εχει δικιο. Ας αφησουμε τους πατριωτισμους εναντια στους εχθρους του εθνους, εχουμε σημαντικοτερα προβληματα... Φυσικα και δεν ξερουμε τι ειναι σωστο εχουμε συνηθισει στο λαθος και το μετατρεψαμε σε σωστο. Ας αφησουμε τους πατριωτισμους ναι ας αφησουμε την ελλαδα στα χερια της γερμανιας τοτε η της τουρκιας και παμε αλλου μωρε δεν γαμιεται σιγα το πραμα, εδω εχει παει 2 το μεσημερι και ουτε καφε δεν εχεις πιει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Jeronimo μπορείς να μας πείς τους λόγους και τα επιχειρήματά σου να υπερασπίζεσαι τις καταστάσεις αυτές της Ελλάδας, εκτός από το ότι έτυχε να γεννηθείς εδώ κι όχι στην Αυστρία; Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν ανήκεις σε έναν τιποτένιο πλέον λαό; Τι σε κάνει κ εκνευρίζεσαι όταν σου λένε τη γυναίκα σου πουτάνα ενώ ο ίδιος ξέρεις πως τα στα φοράει; Σαν έλληνας όμως θα έπρεπε να κατανοείς την ειρωνία, τον κυνισμό κι ένα σωρό άλλες ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ έννοιες που τόσο γουστάρετε. Πέρα από αυτό γιατί δε θέλεις να απαρνηθείς την ΚΑΚΗ ταυτότητα που περιγράφει ο κλάρκσον, συμβάλοντας στη καθημερινότητά σου, κάνοντας τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που θεωρούνται νορμάλ στην ελλάδα: " Παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο, φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, προσδοκία πρόσληψης στο δημόσιο, μόνο δικαιώματα κ καθόλου υποχρεώσεις, είμαι εγώ κι άλλος κανένας, δε πρέπει κανένας να τολμάει να με προσπεράσει, δεν ανάβω φλας, εφαρμόζω δικό μου Κ.Ο.Κ., αδειάζω τασάκια κ σκουπίδια στο δρόμο, θεωρώ ΟΚ να καπνίζω όπου μου καπνίσει, να παίρνω τρικάβαλο το παιδιά μου στο παπάκι, να βρίζω όλους τους υπόλοιπους σκληρά εργαζόμενους ευρωπαίους και η λίστα ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ο ελληνας οπως ειπες τα εχει κανει πουτανα παντου και ειναι ολη μερα μεσα στην τρελα, φτασαμε σε σημειο που νομιζουμε οτι ολα γυρω μας λειτουργουν κανονικα οτι ολοι ειμαστε σουμαχερ και σβαρτζενεκερ. Τα στατιστικα οτι ειμαστε οι χειροτεροι ποσταρετα να τα δω γιατι δεν βρισκω κατι. Αυτο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμη ειναι βοηθεια να μας πει καποιος τον σωστο τον τροπο και να αρχισουμε να το εφαρμοζουμε αλλα δεν φτανει αυτο θελουμε και ενα κινητρο κατι καλυτερο να περιμενουμε και οχι να μας κρινει ο καθενας που εχει βημα απο αλλη χωρα. Κανουμε οτι γουσταρουμε στους δρομους? μονο εγω εχω φαει κλησεις για ζωνη και φιμε τζαμια? Ανοχη τον συμπολιτων μας τι εννοεις οτι βλεπεις μια γκομενα να μιλαει στο κινητο και τις λες μπραβο κοριτσαρα μου συνεχισε ετσι? τσιμπα τα στατιστικα http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate και εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι ξερουν να γραφουν σε φορουμ,αλλα δε μπορουν να κανουν μια αναζητηση στο google,και κατα τα αλλα οδηγανε κιολας... το να φας κληση για φιμε το καταλαβαινω,το να φας κληση για ζωνη οχι,ειναι καθαρα ηλιθιοτητα να μη φορας ζωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Jeronimo μπορείς να μας πείς τους λόγους και τα επιχειρήματά σου να υπερασπίζεσαι τις καταστάσεις αυτές της Ελλάδας, εκτός από το ότι έτυχε να γεννηθείς εδώ κι όχι στην Αυστρία; Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν ανήκεις σε έναν τιποτένιο πλέον λαό; Τι σε κάνει κ εκνευρίζεσαι όταν σου λένε τη γυναίκα σου πουτάνα ενώ ο ίδιος ξέρεις πως τα στα φοράει; Σαν έλληνας όμως θα έπρεπε να κατανοείς την ειρωνία, τον κυνισμό κι ένα σωρό άλλες ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ έννοιες που τόσο γουστάρετε. Πέρα από αυτό γιατί δε θέλεις να απαρνηθείς την ΚΑΚΗ ταυτότητα που περιγράφει ο κλάρκσον, συμβάλοντας στη καθημερινότητά σου, κάνοντας τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που θεωρούνται νορμάλ στην ελλάδα: " Παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο, φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, προσδοκία πρόσληψης στο δημόσιο, μόνο δικαιώματα κ καθόλου υποχρεώσεις, είμαι εγώ κι άλλος κανένας, δε πρέπει κανένας να τολμάει να με προσπεράσει, δεν ανάβω φλας, εφαρμόζω δικό μου Κ.Ο.Κ., αδειάζω τασάκια κ σκουπίδια στο δρόμο, θεωρώ ΟΚ να καπνίζω όπου μου καπνίσει, να παίρνω τρικάβαλο το παιδιά μου στο παπάκι, να βρίζω όλους τους υπόλοιπους σκληρά εργαζόμενους ευρωπαίους και η λίστα ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. Ειμαστε χαλια μαυρα το ξερουμε αλλα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που κανουν οτι μπορουν για να βοηθησουν και δεν εννοω πολιτικους εννοω απλους πολιτες σαν και εμας. Ολα αυτα που λες στην τελευταια παραγραφο υπαρχουν αρκετοι που τα εφαρμοζουν χρονια τωρα αλλα δεν αρκει αυτο δυστυχως, δεν εχω τις απαντησεις για το πως θα κανουμε μια καλυτερη ελλαδα αλλα σιγουρα δεν θα παραδοσω τα οπλα οταν ερχονται τα δυσκολα. τσιμπα τα στατιστικα http://en.wikipedia....ated_death_rate και εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι ξερουν να γραφουν σε φορουμ,αλλα δε μπορουν να κανουν μια αναζητηση στο google,και κατα τα αλλα οδηγανε κιολας... το να φας κληση για φιμε το καταλαβαινω,το να φας κληση για ζωνη οχι,ειναι καθαρα ηλιθιοτητα να μη φορας ζωνη. Τι ασχετο συμπερασμα ηταν αυτο επειδη δεν βρηκα τα στατιστικα στο wikipedia δεν ξερω να οδηγαω? Αν δεν φορας ζωνη δεν κανεις κακο σε καποιον αλλον εκτος τον εαυτο σου, το παραδειγμα το εφερα γιατι δεν ισχυει οτι δεν νοιαζεται κανεις και ειναι τελειως χαος οι δρομοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι ασχετο συμπερασμα ηταν αυτο επειδη δεν βρηκα τα στατιστικα στο wikipedia δεν ξερω να οδηγαω? Αν δεν φορας ζωνη δεν κανεις κακο σε καποιον αλλον εκτος τον εαυτο σου, το παραδειγμα το εφερα γιατι δεν ισχυει οτι δεν νοιαζεται κανεις και ειναι τελειως χαος οι δρομοι. FAIL σοβαρα,σταματα να οδηγας για το καλο ολων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 FAIL σοβαρα,σταματα να οδηγας για το καλο ολων. κρατα τις αμερικανικες εκφρασεις για τα φιλαρακια σου, φοραω ζωνη κανονικα και ετυχε και δεν τη φορεσα στη μεσογειων για ενα χιλιομετρο που πηγα στην τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κρατα τις αμερικανικες εκφρασεις για τα φιλαρακια σου, φοραω ζωνη κανονικα και ετυχε και δεν τη φορεσα στη μεσογειων για ενα χιλιομετρο που πηγα στην τραπεζα. Απλά θέλει να σου πεί,ότι αν έχεις κι άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, δε κάνεις ζημιά μόνο στον εαυτό σου. Σε μια πλαγιομετωπική πχ. αν δεν είσαι δεμένος ενώ ο συνοδηγός σου είναι, θα φύγεις από τη θέση σου και θα πέσεις βίαια πάνω του χρησιμοποιώντας τον σαν μαξιλάρι. Τα ίδια ισχύουν για όλους τους άδετους και ΕΙΔΙΚΑ για τους πίσω επιβάτες που πολλές φορές σε ατυχήματα τη σκαπουλάρουν ενώ πρώτα έχουν κάνει ΠΙΤΑ τους μπροστινούς. Ένα μέσο άτομο 75 κιλών με μια ταχύτητα 50 χιλιομέτρων αποκτάει ορμή περίπου 3.750 κιλών σε ένα απότομο σταμάτημα (σύγκρουση) φαντάσου τι θα γίνει αν οι τέσσερεις περίπου τόννοι πέσουν στη πλάτη του καθίσματός σου και πόσο μάλλον σε φυσιολογικές συνθήκες που πας με πάνω από 50 και πίσω είναι ένα γομάρι 100 κιλών κ άνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το γεγονός οτι σου βεβαιώθηκε η παράβαση,δέν σημαίνει οτι συμβαίνει παντού και πάντα.Απλά έτυχε να σε δούν χωρίς ζώνη,όπως έτυχε να δούν και τα φιμέ. Την ζώνη την φοράμε πρίν βάλουμε μπρός και την βγάζουμε αφού σβήσουμε τον κινητήρα.Μπορεί να είμαι κρετίνος κοντράκιας ή τα αντανακλαστικά μου να είναι χειρότερα ενός 90-χρονου.Μπορεί να γλίστρησα σε λάδια ή να έκανα ελιγμό για να αποφύγω μια απάλευτη γιαγιά.ΜΗΝ με κάνεις φονιά όμως, εξαιτίας της ανευθυνότητάς σου (για τον οποιονδήποτε οδηγό που δέν φοράει ζώνη/κράτος).Το κεφάλι δικό σου,άλλα η ευθύνη (και η ζωή) δικιά μου.Και ανοίγω μεγάλη παρένθεση για να μήν παρεξηγηθώ παλι όπως και πρίν,νομίζοντας οτι απευθύνομαι και επιτίθεμαι σε προσωπικό επίπεδο.Δέν μου απάντησες όμως,αν στην θέση του Clarkson ήταν ένας οποιοσδήποτε ανώνυμος άγγλος,θα ωρυόσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Απλά θέλει να σου πεί,ότι αν έχεις κι άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, δε κάνεις ζημιά μόνο στον εαυτό σου. Σε μια πλαγιομετωπική πχ. αν δεν είσαι δεμένος ενώ ο συνοδηγός σου είναι, θα φύγεις από τη θέση σου και θα πέσεις βίαια πάνω του χρησιμοποιώντας τον σαν μαξιλάρι. Τα ίδια ισχύουν για όλους τους άδετους και ΕΙΔΙΚΑ για τους πίσω επιβάτες που πολλές φορές σε ατυχήματα τη σκαπουλάρουν ενώ πρώτα έχουν κάνει ΠΙΤΑ τους μπροστινούς. Ένα μέσο άτομο 75 κιλών με μια ταχύτητα 50 χιλιομέτρων αποκτάει ορμή περίπου 3.750 κιλών σε ένα απότομο σταμάτημα (σύγκρουση) φαντάσου τι θα γίνει αν οι τέσσερεις περίπου τόννοι πέσουν στη πλάτη του καθίσματός σου και πόσο μάλλον σε φυσιολογικές συνθήκες που πας με πάνω από 50 και πίσω είναι ένα γομάρι 100 κιλών κ άνω. Mα το ξερω εχεις απολυτο δικιο σε αυτο, οντως πριν 5 χρονια που πρωτοπηρα αμαξι δεν φοραγα ποτε ζωνη γιατι δεν ημουν ενημερωμενος μετα αλλαξα και αμαξι με τον χαρακτηριστικο ηχο οταν δεν φορας την ζωνη που στο υπενθμιζει ενημερωθηκα και συνεχιζω ετσι απο τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το γεγονός οτι σου βεβαιώθηκε η παράβαση,δέν σημαίνει οτι συμβαίνει παντού και πάντα.Απλά έτυχε να σε δούν χωρίς ζώνη,όπως έτυχε να δούν και τα φιμέ. Την ζώνη την φοράμε πρίν βάλουμε μπρός και την βγάζουμε αφού σβήσουμε τον κινητήρα.Μπορεί να είμαι κρετίνος κοντράκιας ή τα αντανακλαστικά μου να είναι χειρότερα ενός 90-χρονου.Μπορεί να γλίστρησα σε λάδια ή να έκανα ελιγμό για να αποφύγω μια απάλευτη γιαγιά.ΜΗΝ με κάνεις φονιά όμως, εξαιτίας της ανευθυνότητάς σου (για τον οποιονδήποτε οδηγό που δέν φοράει ζώνη/κράτος).Το κεφάλι δικό σου,άλλα η ευθύνη (και η ζωή) δικιά μου.Και ανοίγω μεγάλη παρένθεση για να μήν παρεξηγηθώ παλι όπως και πρίν,νομίζοντας οτι απευθύνομαι και επιτίθεμαι σε προσωπικό επίπεδο.Δέν μου απάντησες όμως,αν στην θέση του Clarkson ήταν ένας οποιοσδήποτε ανώνυμος άγγλος,θα ωρυόσουν; Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα το μαθαιναμε καν αν ηταν καποιος ανωνυμος αλλα και να το μαθαιναμε δεν θα ηταν αξιοπιστη πηγη για να σε νευριασει ενω τον clarkson τον ακουει ο μισος πλανητης και η υπερβολη του θα γινει ακομα μεγαλυτερη απο στομα σε στομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Mα το ξερω εχεις απολυτο δικιο σε αυτο Αν δεν φορας ζωνη δεν κανεις κακο σε καποιον αλλον εκτος τον εαυτο σου το ξέρεις αλλά πιο πάνω έγραψες ότι αν δεν φοράς ζώνη κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου, για αυτό σου είπε FAIL ο Ntinaras οντως πριν 5 χρονια που πρωτοπηρα αμαξι ισχύει η ηλικία στο profile σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κρατα τις αμερικανικες εκφρασεις για τα φιλαρακια σου, φοραω ζωνη κανονικα και ετυχε και δεν τη φορεσα στη μεσογειων για ενα χιλιομετρο που πηγα στην τραπεζα. γραφει πουθενα ο κοκ οτι μπορεις να μη φορας ζωνη μονο σε περιπτωση που πας σε τραπεζα στη μεσογειων και η αποσταση ειναι μικροτερη η ιση ενος χιλιομετρου? γραφει πουθενα σε κανενα βιβλιο φυσικης οτι δεν ισχυουν οι νομοι αδρανειας,τριβης αν πας σε τραπεζα στη μεσογειων και η αποσταση ειναι μικροτερη η ιση ενος χιλιομετρου? μια λες οτι ετυχε,την αλλη λες οτι φορας,την τριτη λες οτι δε φοραγες για 5 χρονια και φοραγες μετα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εισαι δημοσιος κυνδυνος,αφου δε φορας ζωνη για να προστατεψεις τον εαυτο σου σιγα που θα νοιαστεις για τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ο Crarkson αξιόπιστη πηγή και παράδειγμα προς μίμηση-ταύτιση...Ω κέικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.