JERONIMO888 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μας θαβει για αλλη μια φορα http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/clarkson-greeks-2010-11-04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν καταλαβα γιατι μας θαβει? Αν εξαιρεσεις το γνωστο υπερβολικο χιουμορ τον βρισκω αρκετα ακριβη για καποιον που δεν μενει μονιμα στην Ελλαδα Δηλαδη δεν κανει οτι θελει καθενας στους δρομους? Το στυλ του με την υπερβολη ειναι γνωστο αλλα σαν θεμα ειναι spot on που λεμε και στο χωριο μου, δεν ειναι θαψιμο οταν λεει τα πραγματα οπως ειναι, εστω και με την υπερβολη η οποια ειναι χαρακτηριστικο του χιουμορ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μας θαβει για αλλη μια φορα http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/clarkson-greeks-2010-11-04 Εκτός από τις μλκς με τις φούντες στα τσαρούχια και το δημοφιλή σοδομισμό, μακάρι τα άλλα που γράφει να ήταν ψέματα. Δυστυχώς περιέγραψε (με χιούμορ μάλιστα) την ελληνική πραγματικότητα. Μπράβο του, με έκανε κ γέλασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν έγραφε το άρθρο κάποιος Έλληνας θα μας πείραζε το ίδιο; Συμφωνώ 100% σε ότι λέει. Έτσι είμαστε εδώ και δεκαετίες, δεν λέει τίποτα καινούργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ε ακριβως επειδη δεν ειναι απο εδω αλλα ηρθε για διακοπες στα νησια μας μονο για λιγες μερες δεν μπορει να εχει γνωμη και να κρινει τα παντα χωρις λογο, ειμαι εκπομπη για αμαξια οχι η οπρα. Επειδη ειναι κοτα και δεν μπορεσε να προστατεψει την γκομενα του κρινει ολους τους ελληνες... Ετσι μπορω να πω και εγω οταν πηγα στην αγγλια και μου την επεσαν 2 gay ολοι οι αγγλοι ειναι πισωγλεντηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό σε πείραξε, αυτά όχι; And I think, pretty much, that's the advice given out to learner drivers as well, since everyone drives on whatever side of the road takes their fancy, at whatever speed is necessary in whatever sort of vehicle had been nearest to their front door. You see people on buggies, people in Peugeots, people on quad bikes, people with no helmets or even shirts on fast motorbikes. It's a free-for-all. Drink-driving laws? Oh, I'm sure they have some. They must do. Greece is in the EU. But I think they are enforced in the same way that the British police enforce the rule which allows pregnant women to urinate on taxi drivers. In Greece, it's as though the government has said: "Here's a road. Now use it. And if you get mangled, don't come crying to us." It gets better. Life is so much more relaxed if you don't have to spend half your life worrying about how much wine you had at lunchtime and whether you've read the speedometer correctly and whether you're wearing your seatbelt. The phone rings. You pick it up. No problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ΡΕ φιλε εισαι σοβαρος τωρα? αυτα που μου παραθεσες γινονται μονο στην ελλαδα τοσο μεγαλες παρωπιδες φορας? Πηγαινε μια βολτα απο youtube να δεις εκατομμυρια βιντεο με αυτα που παρεθεσες απο ολο τον κοσμο, ρωτα κανα φιλο σου που εχει ταξιδεψει εξωτερικο... Τι υπερβολικοι που ειστε ολοι ρε σε καποια θεματα δεν μπορω να το πιστεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τι υπερβολικοι που ειστε ολοι ρε σε καποια θεματα δεν μπορω να το πιστεψω. Παρομοίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ντάξ...ο Sir Jeremy έχει βήμα,βγήκε να πεί το κάτι τις και φούντωσε ο Ελληνάρας. Αν ο average bloke έλεγε τα ίδια, θα τον χαρακτήριζαν μάλακα και υα συνέχιζαν να πιπιλάνε το καλαμάκι του φραπέ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Νταξ εσυ εισαι πολυ μαγκας να ουμ δεν μπορω να σου απαντησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ΡΕ φιλε εισαι σοβαρος τωρα? αυτα που μου παραθεσες γινονται μονο στην ελλαδα τοσο μεγαλες παρωπιδες φορας? Πηγαινε μια βολτα απο youtube να δεις εκατομμυρια βιντεο με αυτα που παρεθεσες απο ολο τον κοσμο, ρωτα κανα φιλο σου που εχει ταξιδεψει εξωτερικο... Τι υπερβολικοι που ειστε ολοι ρε σε καποια θεματα δεν μπορω να το πιστεψω. αν δεις στατιστικες,περισσοτερα τροχαια απο ολες τις ευρωπαικες χωρες εχει η ελλαδα παγκοσμιως ειμαστε πολυ κοντα στις πρωτες θεσεις,μας ξεπερνανε κατι χωρες οπως αφγανισταν,ρουαντα,μαλαισια,κιργισταν,ιραν,ιρακ... ακομα και η αλβανια και η τουρκια που τις "θεωρουμε" απολιτιστες εχουν λιγοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αν δεις στατιστικες,περισσοτερα τροχαια απο ολες τις ευρωπαικες χωρες εχει η ελλαδα παγκοσμιως ειμαστε πολυ κοντα στις πρωτες θεσεις,μας ξεπερνανε κατι χωρες οπως αφγανισταν,ρουαντα,μαλαισια,κιργισταν,ιραν,ιρακ... ακομα και η αλβανια και η τουρκια που τις "θεωρουμε" απολιτιστες εχουν λιγοτερα... Το θεμα ειναι οτι μας κανει επιθεση χωρις λογο για δευτερη φορα, δεν ειπα ποτε οτι αυτα που λεει ειναι λαθος αλλα οτι γινεται εδω γινεται και σε ολο τον κοσμο αυτος ο παπαρας την λεει μονο σε εμας. Ειχe ξαναπει μαλακιες πιο παλια για τις ελληνιδες οτι εχουν μουστακι και ειναι βρωμιαρες παλι χωρις λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι μας κανει επιθεση χωρις λογο για δευτερη φορα, δεν ειπα ποτε οτι αυτα που λεει ειναι λαθος αλλα οτι γινεται εδω γινεται και σε ολο τον κοσμο αυτος ο παπαρας την λεει μονο σε εμας. Ειχα ξαναπει μαλακιες πιο παλια για τις ελληνιδες οτι εχουν μουστακι και ειναι βρωμιαρες παλι χωρις λογο. Jeremy??? Τί να μας πει ο κεφάλας.....κ αφού δεν γουστάρει...γιατί ξαναματάρθε για διακοπούλες?? ε?ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι μας κανει επιθεση χωρις λογο για δευτερη φορα, δεν ειπα ποτε οτι αυτα που λεει ειναι λαθος αλλα οτι γινεται εδω γινεται και σε ολο τον κοσμο αυτος ο παπαρας την λεει μονο σε εμας. Ειχα ξαναπει μαλακιες πιο παλια για τις ελληνιδες οτι εχουν μουστακι και ειναι βρωμιαρες παλι χωρις λογο. μηπως γιατι ειμαστε οι χειροτεροι των χειροτερων? ο πιο ξεφτυλισμενος λαος της ευρωπης? μηπως γιατι νομιζουμε οτι ειμαστε οι πιο γαματοι αλλα ειμαστε οι πιο τελευταιοι? μηπως γιατι περα απο τον κλαρκσον μας βριζουν ολοι σε ολο το κοσμο? οπως λεει και η γνωστη παροιμια,"αυτα ειναι σιγουρα σκατα,τοσες μυγες δε γινεται να κανουν λαθος" απορω πραγματικα,αυτα που λες ειναι ατακες παιδιων δημοτικου.. .κυρια κυρια,δεν ημουνα μονο εγω που εσπασα το τζαμι,γιατι να φαω μονο εγω τιμωρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε ακριβως επειδη δεν ειναι απο εδω αλλα ηρθε για διακοπες στα νησια μας μονο για λιγες μερες δεν μπορει να εχει γνωμη και να κρινει τα παντα χωρις λογο, ειμαι εκπομπη για αμαξια οχι η οπρα. Επειδή δεν είναι έλληνας δεν μπορεί να έχει γνώμη και να κρίνει ε; Ποιός στα έμαθε αυτά, ο Kim Jong il; Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις οτι η κρίση του έλληνα απέναντι στις ίδιες τις μαλακίες του είναι καλύτερη; Χωρίς λόγο; Μάλιστα. Εγώ πάντως αν έβλεπα σε μια χώρα να τα'χουν κάνει πουτάνα, ιδίως στο αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι, θα είχα κάθε δικαίωμα να έχω γνώμη. Τώρα όποιος φοράει παρωπίδες, δεν βλέπει και τον λόγο... Ετσι μπορω να πω και εγω οταν πηγα στην αγγλια και μου την επεσαν 2 gay ολοι οι αγγλοι ειναι πισωγλεντηδες Εσύ αν πήγαινες στην Αγγλία και έβλεπες πως όλοι οδηγούσαν σαν μανιακοί τι συμπέρασμα θα έβγαζες; Το θεμα ειναι οτι μας κανει επιθεση χωρις λογο για δευτερη φορα, δεν ειπα ποτε οτι αυτα που λεει ειναι λαθος αλλα οτι γινεται εδω γινεται και σε ολο τον κοσμο αυτος ο παπαρας την λεει μονο σε εμας. Ειχα ξαναπει μαλακιες πιο παλια για τις ελληνιδες οτι εχουν μουστακι και ειναι βρωμιαρες παλι χωρις λογο. Πρώτων, ο συγκεκριμένος τα χώνει γενικά και αόριστα. Δεν έχει κάτι μαζί μας, τα έχει μαζεμένα για όλον τον κόσμο Δεύτερον, πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται ό,τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν λεω πως πουθενά αλλού δεν υπάρχουν μαλάκες οδηγοί, απλά το ποσοστό εδώ είναι πολλαπλάσιο των άλλων ευρωπαϊκών η μη χωρών. Εκτός ίσως από την Ινδία. Θέλεις ατυχήματα; θέλεις αναπηρίες; θέλεις θανάτους; αναλογικά ο αριθμός είναι πολ-λα-πλά-σι-ος. Δεν ξέρω αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι, είμαστε από τους χειρότερους, end of story. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως ρίχνει σπόντες για το οτι οι έλληνες κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όπως γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε, χωρίς το κράτος να μας εμποδίζει και με την ανοχή των συμπολιτών μας ε; Πόσω μάλλον όταν μας κρίνει Άγγλος, φαντάζομαι ξέρεις πως είναι τα πράγματα στην Αγγλία. Δεν τον πάω μία είναι η αλήθεια, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.