Septum Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μου δωσε ενας φιλος ενα λαπτοπ που του χαρισαν για να του βγαλω την σαβουρα που ειχε ο προηγουμενος και γενικα να το καθαρισω απο διαφορα.Τι μπορω να κανω?Οκ καταρχας θα σβησω τα περισσοτερα αρχεια που δεν θελει,ανασυγκροτηση δισκου,τι αλλο μπορω να κανω? Επισης οταν ανοιγει κανει ελεγχο στο σκληρο αυτο με τα 3 parts και μετα βγαζει Replacing invalid security id with default security id for file ... (αριθμοι πολλοι και για αρκετα λεπτα σε κατεβατο)
Septum Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθωντας να σβησω απο προσθαφαιρεση καποιο προγραμμα μου βγαζει το εξης "The windows installer service could not be accessed.This can occur if you are runnign Windows in safe mode ,or if the windows installer is not correctly installed." Τι μπορει να ειναι?
jakegate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 γιατί δε του κάνεις ένα format να τελειώνεις?
Septum Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 γιατί δε του κάνεις ένα format να τελειώνεις? Δεν εχω κανενα cd...;/ Ακομη οταν κλικαρω Internet Explorer(δεν εχω συνδεση ομως δεν νομιζω να εχει σχεση) δεν κανει απολυτως τιποτα...και ο λογος που το θελει ειναι για internet.
cosmos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε όλο και κάπου θα βρεθεί 1 cd-άκι να κάνεις ένα ωραιότατο format και να μην κάθεσαι να παιδεύεσαι.... Άμα δεν ανοίγει καν ούτε ο i.e θα πέσει μεγαάάάάλο παίδεμα!
alexis333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αναλογα τι στικερακι windows εχει απο κατω το λαπτοπ πας και κατεβαζεις το αντιστοιχο ΟΕΜ λειτουργικο .... Το γραφεις σε cd (ή dvd ) και εισαι κομπλε... Νομιμο και ευκολο ... Κανεις φορματ και εισαι ησυχος ...
pantanna Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αναλογα τι στικερακι windows εχει απο κατω το λαπτοπ πας και κατεβαζεις το αντιστοιχο ΟΕΜ λειτουργικο .... Το γραφεις σε cd (ή dvd ) και εισαι κομπλε... Νομιμο και ευκολο ... Κανεις φορματ και εισαι ησυχος ... φιλε σχετικα με το παραπανω, ειμαι σε μια φαση που θελω να κανω φορματ και εχω χασει το σιντι. εχω το στικερακι (ειναι windows xp home edition) αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω... μπορεις να με βοηθησεις; επισης,θελω να κανω φορματ γιατι ειναι πολυ αργος, και κολλαει ειδικα το exlorer. πιστευεις οτι ειναι καλη ιδεα να κανω φορματ; μου βγαζει ενα μνμ συνεχεια κατι για αποτροπη εκτελεσης δεδομενων και μετα το κλεινει. ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.