Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο (απο τον υπολογιστη μας ) για υπογραφη ? (επειδη μπορει να ειναι κατι απλο που δεν βλεπω δεν ανοιγω καινουργιο θεμα , αν πρεπει να μεταφερθει..)

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Απ' ο,τι βλέπω στον «Πίνακα Ελέγχου Χρήστη», δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή σαν το SIGPIC που είχαμε στο vBulletin. Οπότε, με τον γνωστό τρόπο: Upload σε κάποια υπηρεσία για image hosting, copy το direct link, εισαγωγή του στην υπογραφή με paste μέσα σε IMG tag.

Προσοχή πάντα στα όρια που προβλέπουν οι κανόνες του φόρουμ!

Δημοσ.

Κανεις ρε παιδια ?

Θα πατήσεις εκεί που λέει "click to attach files" , θα επιλέξεις την foto σου και είσαι έτοιμος. την βάζει μετά αυτόματα. :rolleyes:

Δημοσ.

Θα πατήσεις εκεί που λέει "click to attach files" , θα επιλέξεις την foto σου και είσαι έτοιμος. την βάζει μετά αυτόματα. :rolleyes:

Ευχαριστω.Πηγα να το κανω σε μια νεα αγγελια που θα εβαζα γιατι την παλια την εχω κλεισει και μου λεει οταν πηγα να κανω νεα αγγελια

Δεν μπορείτε να Καταχωρήσετε νέα αγγελία

Ισχυουν ακομα τα ορια για 2 αγγελιες καθε εβδομαδα ?

Δημοσ.

Ευχαριστω.Πηγα να το κανω σε μια νεα αγγελια που θα εβαζα γιατι την παλια την εχω κλεισει και μου λεει οταν πηγα να κανω νεα αγγελια

Δεν μπορείτε να Καταχωρήσετε νέα αγγελία

Ισχυουν ακομα τα ορια για 2 αγγελιες καθε εβδομαδα ?

νομίζω πρέπει να ισχύει το όριο

ζήτα από κάποιον smod να σου σβήσει τις αγγελίες που δε χρειάζεσαι για να βάλεις την καινούργια

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...