mihalis19 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια.κανω μια εργασια και εχω μια απορια.στην εργασια μου εχω φτιαξει μια φρομα log in (με visual basic)και θελω τωρα την φορμα αυτην να την κανω σε uml..η φορμα ειναι πολυ απλη και θελω και κατι απλο στην Uml.. η φορμα ειναι ως εξης : username που δινει ενα κουτι που εχει συγκεκριμενες επιλογες και απο κατω το password που βαζει ο καθενας τον κωδικο του. για uml εχω κανει το εξης: δειτε την φωτο.. ειμαι σωστος???
anakiou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 UML τι? class diagram? use case diagram? Δες εδώ για να καταλάβεις τι λέω: http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Modeling_Language
mihalis19 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 use case !αφου και η φωτο που εδωσα use case ειναι..συγκεκριμενα οπως το εχω στην φωτο ειναι σωστο??
mihalis19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 use case !αφου και η φωτο που εδωσα use case ειναι..συγκεκριμενα οπως το εχω στην φωτο ειναι σωστο?? καμια ιδεα τελικα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.