antvg540 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Να περιγραψω το προβλημα μου και αν καποιος φιλος μπορει ας βοηθησει, Εχω ενα Baudtek T243R4 το λευκο του ΟΤΕ ενσυρματο και οφειλω να ομολογησω οτι δουλευε μια χαρα μεχρι που αποφασισα να κανω firmware upgrade (τρομαρα μου)δεν ξερω τι πηγε λαθος αλλα απο την ωρα εκεινη δεν υπαρχει καμια εποικοινωνια με το web interface του μοντεμ ,πληκτρολογοντας την γνωστη ip δεν γινεται τιποτα ,επισης να διευκρινησω οτι εχω κανει πολλες φορες reset αλλα και παλι τιποτα . Αν λοιπον καποιος φιλος ξερη αν μπορω και πως να το επαναφερω ας μου γραψη γιατι το λυπαμαι να το φουνταρω, Ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 α.οταν το κανεις hardware reset κανει η οχι?δηλαδη ανταποκρινεται?β.οταν ξεκιναει bootarei κανονικα και συγχρονιζει η οχι?αμα πας να του περασεις αλλο firmware?σε Ping απανταει?αν βαλεις Ip στο αυτοματο σου δινει Ip?
antvg540 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ ,ναι οταν το κανω hardware reset κανει κανονικα, οταν ξεκιναει μπουταρει κανονικα ,βρισκει DSL & συνχρονιζει αφου το λαμπακι του αναβοσβηνει στην αρχη και μετα μενει σταθερο,το λαμπακι της ETHERNET αναβει κανονικα , το ping test δεν το δοκιμασα ακομη αλλα σε καθε προσπαθεια που εκανα ακομα και να το εγkαταστησω USB μεσω του cd και ETHERNET μεσω του cd παντα μου βγαζει οτι δεν το βρισκει . Να περασω αλλο firmware δεν μπορω γιατι ο μονος τροπος που ξερω εγω ειναι μεσω του interface και εκει δεν μπορω να μπω, εκεινο που δεν εχω δοκιμασει ειναι την αυτοματη ip . Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 αυτοματη ip για να δεις τι θα σου δωσει.και ποτε δεν χρησιμοποιουμε το cd εκτος αν ειναι usb και το συνδεσουμε Usb.και εκει απλα περναμε drivers.οτιδηποτε αλλο το κανεις απο το web interface του ρουτερ απο την Ip που εχει.το cd ειναι μπελας Most of the times.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.