egio13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα . Ποιά είναι σήμερα η καλύτερη πρόταση για αγορά τηλεόρασης 32" (δεν θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια); Eυχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Eγω κοιταζω και θα παρω απο βδομαδα αυτην μαλλον http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sony-KDL-32BX300-LCD-TV-32-KDL-32BX300.htm μου φαινεται αρκετα καλη. Και σε αποδοση και σε τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Samsung LE32C530... 399γιουροζ... Κατά μεγάλο ποσοστό θα την παραγγείλω αυριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egio13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ο.Κ. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Samsung LE32C530... 399γιουροζ... Κατά μεγάλο ποσοστό θα την παραγγείλω αυριο.... Αν ειναι δυνατον.. Κοιταζω καθε μερα στο πλαισιο και δεν την ειχα δει! Αν μπορεσει καποιος δικος μου να παει να την παρει την εχω παρει και εγω με τα 1000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η samsung παίζει mkv/xvid κτλ με υπότιτλους; Γιατί είναι καλύτερη από μια LG ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η samsung παίζει mkv/xvid κτλ με υπότιτλους; Γιατί είναι καλύτερη από μια LG ας πούμε; Προσωπικα για εμενα δεν υπαρχει διαφορα περα του +1 HDMI στην samsung. Απ'οτι ξερω, παιζει κανονικα τα παντα, και με εξωτερικους υποτιτλους. Για εμενα συμφερει η σαμσουνγκ γιατι εχω δωροεπιταγη απο το πλαισιο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω μεσω ιντερνετ Οποτε η LG στο μαγαζι βγαινει παραπανω απο την Samsung αλλα για αγορα απο ιντερνετ συμφερει αυτη που εδειξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η samsung παίζει mkv/xvid κτλ με υπότιτλους; Γιατί είναι καλύτερη από μια LG ας πούμε; Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη απο την LG, αλλά ναι παίζει τα παντα απο mkv/divx (720p/1080p)και δείχνει και ελληνικούς υπότιτλους. Μερικά απο τα πρώτα μοντέλα της 32c530 είχανε/έχουνε κατι ψιλοθεματάκια, αλλα τα τελευταια firmware τα διορθώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 για δες και αυτην LG32LH7030 πρεπει να ειναι σε προσφορα στο συγκεκριμενο καταστημα μιας και η τιμη ειναι σουπερ γι αυτα που προσφερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε την Samsung. Την έχω εδώ και λίγο καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει μέχρι και δυνατότητα συγχρονισμού των υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.