jeanmarat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εχω δημιουργήσει μια φόρμα επικοινωνίας ώστε ένας χρήστης να γράφει το email toy ένα θέμα και ένα μηνυμα και να στέλνεται στο email μου. Έχω πρόβλημα όμως με την κωδικοποίηση αφού μήνυμα και θέμα όταν είναι στα ελληνικά βγαίνουν 'κινεζικα'. > $to = '[email protected]'; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; $sender= $_POST['email'] ; $headers = "From:".$sender."" . "\r\n" . "Reply-To:".$sender."" . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() ; mail($to, $subject, $message, $headers); Αυτος ειναι ο κώδικας που έχω γράψει. Τι πρέπει να αλλάξω ώστε να λειτουργεί ορθά με τα ελληνικά ;
jeanmarat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 >$body = "A user has left the following information \n \n Text: " . stripslashes($_POST['message']) ; $sender= $_POST['email'] ; $message = $_POST['message'] ; mail ('[email protected]', 'message from blabla contact us form', $body, 'From:'.$sender.'<'.$sender.'>'."\nContent-Type: text; charset=utf-8\n") ; echo "Το κείμενο σας εστάλη. Θα επικοινωνήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε."; } εβαλα και φαινεται να παιζει μια χαρα με το yahoo και το αφησα ως εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.