Drop_Dead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εχω να πω πως πολλες φορες ειναι για ξυλο. Σου πουλανε μια πανακριβη κονσολα η οποια σε αρκετα παιχνιδια κολλαει. Στο red dead redemption οπως και στο AC brootherhood κολλαει αγρια πολλες φορες.Υπαρχει διαφορα στο performace του ps3 fat και slim ? Το xbox εχω ακουσει πως τρεχει καλυτερα σε γενικες γραμμες. Ειναι τρανταχτη η διαφορα? pc και παλι pc
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πέρα από το GTAIV δεν έχω παρατηρίσει κάτι, ειδικά στο RDR.
BRAXOS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δεν φταιει η κονσολα αλλα το software οπως και το cod το μπλακ οπς το οποιο στο pc ειναι χαλια! δεν εχει φτιαχτει εξ αρχης για pc αλλα για κονσολες για αυτο.
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσεχε την υπερθέρμανση και αν αερίζεται γενικά καλά η κονσόλα. Δεν τίθεται θέμα απόδοσης..
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δεν φταιει η κονσολα αλλα το software οπως και το cod το μπλακ οπς το οποιο στο pc ειναι χαλια! δεν εχει φτιαχτει εξ αρχης για pc αλλα για κονσολες για αυτο. Μα τα παιχνίδια που λέει ο OP, είναι για PS3 και δεν του τρέχουν καλά. Πάντως εμένα το Black OPs έτρεξε μια χαρά. Ούτε το Hotfix χρειάστηκε να κατεβάσω. Από τις λίγες φορές ίσως που είμαι τυχερός.
dewn735 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Είναι γεγονός ότι κι εγώ είχα παρατηρήσει αδικαιολόγητα κολλήματα με το Need For Speed... Οϋτε συζήτηση για αερισμούς, θερμοκρασίες και όλα τα σχετικά...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα με την κονσολα σε θεματα υπερθερμανσης κτλ. Βεβαια την εχω σε καλα αεριζομενο χωρο και οχι "κλεισμενη" σε 2 κοντρα-πλακε χωρις χωρο να ανασανει.
Drop_Dead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Στο rdr στις αρχικες αποστολες οταν βγαινεις απ το σπιτακι κολλαει σαν τρελο. Και γενικα στο νετ δεν βλεπω κανενα αρνητικο σχολιο.Τι να πω.. φαινεται εχω καλομαθει στα παιχνιδια παιχνιδια στο pc οπου τα περισσοτερα εχουν 45-60 fps
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μα τα 40-60fps δεν μπορείς να βλέπεις κόλλημα. Παράξενο. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι στο PS3 κάποιου φίλου σου.
Drop_Dead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γι αυτο λεω πως εχω καλομαθει στο pc. Γιατι ολα εχουν 40-60fps ενω στο ps3 οχι. Δυστηχως δεν εχει καποιος γνωστος μου. Το ρδρ το ειχα νοικιασει και κολλουσε καπως. Το ac brootherhood το τρεχω απο σκληρο. Λετε να εχει καμια διαφορα στην αποδοση αυτο? Το σλιμ με το φατ εχουν διαφορα ?
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα τρέχει όταν είναι στον σκληρό. Βέβαια περισσότερο σε χρόνους Loading. Για παράδειγμα στο RDR αν δεν το έχεις εγκατεστημένο και τρέχεις σε μία πεδιάδα με το άλογο ίσως κάνει ένα τακ (κολληματάκι), επειδή στην ουσία αλλάζει πίστα και αργεί να φορτώσει από δισκάκι. Ε και το PS3 γύρω στα 40FPS παίζει. Μερικά παιχνίδια παίζουν και 60άρια. Με το PC μην το συγκρίνεις, άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο.
Drop_Dead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μιλαω για τετοιο κολληματακι αλλα για φπσ κατω του 30. Παλι playable ειναι αλλα οκ ηθελα να μαθω τι ισχυει γενικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παρατηρω τις απαντησεις και δεν βλεπω κανεναν να αναφερει το γεγονος. οτι δλδ το παιχνιδι πεφτει συχνα(σε πολεις) κατω απο τα 30fps. Drop_Dead το συγκεκριμενο παιχνιδι κανει ''βουτιες''.Και ειδικα εκει που αναφερεις.Αργοτερα ειναι καλυτερο,αλλα προς το τελος θα δεις παλι frame drops. Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα στο Ps3 σου. Oπως και να χει μιλαμε για παιχνιδαρα.Tα frame drops θα τα συνηθισεις και δεν θα σε ενοχλουν.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το συγκεκριμενο παιχνιδι το μονο κουλο που εχει "ασχημο" στην εκδοση του PS3 ειναι τα "ξεθωριασμενα" γραφικα του. Κατα τα αλλα τα λιγοτερα props στην οθονη και η χαμηλοτερη αναλυση σε σχεση με το Χ360 δεν δημιουργουν ασχημο αποτελεσμα. Ναι τα FPS να πεσουν κατω απο 30 οχι τοσο σε πολεις αλλα σε σημεια οπου το draw distance ειναι τεραστιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι τα FPS να πεσουν κατω απο 30 οχι τοσο σε πολεις αλλα σε σημεια οπου το draw distance ειναι τεραστιο. Ισα ισα εκει ειναι πολυ smooth. Στις πολεις ειναι το προβλημα.Ξαναβαλτο να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.