pandE16 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας...έχω ενα προβλημα με το convertxtodvd...βαζω το DVD για να κανω εγγραφη την ταινια και δεν μου το αναγνωριζει , μονο στο convertxtodvd μου το κανει αυτο...ενω το αναγνωριζει κανονικα το PC δεν ξερω τι συμβαινει...οποιος ξερει γιατι το κανει αυτο ας βοηθησει Σας ευχαριστω..
chris2barca Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω εχω αυτο το προβλημα... Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το καψω σαν iso. Και μετα το γραφω σε dvd με το προγραμμα εγραφης των win 7
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μιλάμε για προστατευμένη ταινία;;αυθεντική δηλαδή; Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει πρώτα να κάνεις rip της ταινίας στον σκληρό σου με το anydvd ή παρόμοιο πρόγραμμα.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να γράψεις με το ConvertXtoDVD? Μετατρέπεις με το πρόγραμμα και γράφεις με πρόγραμμα αντιγραφής (πχ CDburnerXP).
pandE16 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εκανα οσα μου ειπατε...το εκανα ISO με το convertxtodvd και μετα αντιγραφη με το CDBurnerXP...ολα οκ αλλα οταν παω να το βαλω στο DVD να πεξει δεν το αναγνωριζει
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μην το κάνεις iso. Δοκίμασε να το κάνεις σε φακέλους VideoTS. Μετά πήγαινε στο CDburnerXP και πάτα Data Disc και μετά DVD Layout.
pandE16 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σορρυ..αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα για ταινιες...πως κανω φακελους VideoTS ?
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν κάνεις τίποτα εσύ φίλε, το πρόγραμμα κάνει τη μετατροπή. Όταν τελειώσει τη μετατροπή αντί να το αφήσεις να κάψει αυτό το DVD, πήγαινε και κάψτο εσύ με το cdburnerxp. Το φάκελο Video_TS κάπου τον σώζει το Convertxtodvd, νομίζω στα "έγγραφα μου" αλλα δε θυμάμαι κιόλας γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. Αυτόν το φάκελο βαλτον στο cdburnerxp για να στον κάνει DVD
vaha Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Χρησιμοποιώ κιεγω το ίδιο πρόγραμμα είμαι ευχαριστημένος, μήπως το dvd είναι RW και σου το παρουσιάζει αυτό ? μου συμβαίνει που και που. Εγω έχω ένα άλλο πρόβλημα, προσπαθώ να βάλω 2 ταινίες σε ένα dvd αλλά δεν …γνωρίζει κανείς να μου πει?? Αφού κάνω convert με βάζει απευθείας στη διαδικασία παραγωγής του dvd δηλαδή δεν μου δίνει καμία επιλογή για να βάλω και δεύτερη ταινία ενώ ξέρω ότι χωρανε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα του sound delay που συμβαίνει με μερικές ταινίες. Ενώ στο αρχείο mkv ήχος και είκόνα είναι τέλεια συγχρονισμένα, μετά τη μετατροπή στο dvd υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στον ήχο...
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα του sound delay που συμβαίνει με μερικές ταινίες. Ενώ στο αρχείο mkv ήχος και είκόνα είναι τέλεια συγχρονισμένα, μετά τη μετατροπή στο dvd υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στον ήχο... Δες το mkv με τοmediainfo αν το framerate είναι 25 το κάνεις PAL (ευρωπαϊκό στάνταρ) αν όμως είναι 30FPS πρέπει να το κάνεις NTSF ή να μετατρέψεις την ταινία με άλλο εργαλείο που σου επιτρέπει να αλλάξεις και τον ήχο σε PAL.
Nio0006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει να γραψει και σε στικακι το convetxtodvd?γιατι δεν βρισκω την επιλογη. Sent from my iPhone
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τι δουλειά έχουν τα USB με το DVD;αν θες με το convert το γράφεις σαν εικόνα στον σκληρό και εξάγεις τα αρχεία από εκεί και τα γράφεις στο USB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.