Προς το περιεχόμενο

Νεος υπολογιστης 1500-1800 gaming

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι και το 750αρι(αν ειναι ποιοτικό) είναι επαρκές.Ε και γω ήμουν ανάμεσα σε 850αρι και 950αρι corsair.Οπότε το 850αρι μου κανει και δεν χρειάζετε να ξοδέψω ενα 40ευρω παραπάνο..κάνω κάπου λάθος?

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι και το 750αρι(αν ειναι ποιοτικό) είναι επαρκές.Ε και γω ήμουν ανάμεσα σε 850αρι και 950αρι corsair.Οπότε το 850αρι μου κανει και δεν χρειάζετε να ξοδέψω ενα 40ευρω παραπάνο..κάνω κάπου λάθος?

Δεν μπορώ να διαβάσω όλες της σελίδες αλλά λίγο που διάβασα και με ένα ποιοτικό 600W είσαι καλυμμένος.

Αν θέλεις postαρε και στην σύνθεση που κατέληξες γιατί μέσα στην 7 σελίδες γίνεται μπάχαλο

Δημοσ.

Rafail.Προς το παρων είπα ότι κατέληξα σε μοντέλο am3/8gb ram/6870 x2/ssd.Αυτό που περιμένω να δώ είναι η 570 που βγαίνει σύντομα.Μήπως και αλλάξω γνώμη και στρατόπεδο.Το τροφοδοτικό θα το ήθελα λίγο μεγάλο γενικώς..ένα 850αρι ποιοτικό νομίζω ότι θα είναι μια χαρά(τι μια χαρα..τερας θα είναι)

Δημοσ.

εγώ αγόρασα πρόσφατα το corsair tx850 και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος. Αθόρυβο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής +5 έτη εγγύηση. Αν δίνεις λίγα παραπάνω πάρε το ΗΧ που είναι modular και έχει 7 χρονια εγγύηση! λίγο καλλίτερη κατασκευή (japan) και θα είσαι ok!

HX850EU

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους μετά απο μια βδομάδα σχεδόν.Όπως σας είπα περίμενα λίγο να δω τις νεες κάρτες τις NV για να ολοκλήρωνα την παραγγελεία μου.Διαβάζοντας εδω μέσα και στο ιντερνετ μερικά πραγματάκια να πω την αλήθεια φοβηθηκα to cf και κατέληξα σε high end λύση για κάρτα.Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και σας παραθετω το pc

κουτι ENERMAX CHAKRA BIG BLACK ECA5001

cpu INTEL CORE I7-870 2.93G 8M

mobo GIGABYTE P55A-UD4 USB 3.0 DDR3

ram KINGSTON HYPER X DDR3 2GB 1600MHZ χ4

psu CORSAIR TX850W 80+ BRONZE

gpu GIGABYTE NVIDIA GTX 580 1536 MB DDR5 348 BIT

ssd INTEL 2.5'' 40GB MLC - RETAIL

hdd WD 3.5'' 500GB 7200 32MB WD5001AALS

dvd SAMSUNG 22X SATA BLACK

monitor DELL ULTRASHARP u2311

κοστος με μια ψύκτρα που θλεκω να βρω κοντά στο 50αρι 1700 ευρώ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας και πάλι..καλη σας μέρα θα ποστάρω σύντομα και photo απο το case!!

Δημοσ.

phanis καλημέρα.Το pc έχει ήδη παραγγελθεί.Την 580 γιατί είναι κάτι αντάξιο σχεδόν με τις 6870χ2 που φοβήθηκα το cf όπως΄είπα και ποιό πριν.Τον 40αρι γιατί δεν ήθέλα να δώσω περισσότερα για άλλον SSD(σκεφτόμουν να μην πάρω καθόλου).τον Ι7..γιατί κατέληξα σε intel 1156 ότι ανώτερο υπήρχε.Επίσης να απισυμάνω ότι τα πήρα όλα απο ένα μαγαζί που μπορέσαμε και κάναμε καλύτερη τιμούλα σε μερικά πραγματάκια και έτσι είχα κάποιυς περιορισμούς σε προιόντα.

Δημοσ.

Παιδια οτι και να λεμε η 580 ραβει ασχημα!θα την χαρεις πολυ αυτο ειναι το μονο σιγουρο

τωρα οσο για το 1156 δν ειναι κατι που θα εκανα αυτη τη περιοδο

επισης λ7 για MLC ssd για μενα ειναι πεταμα εκτος αν βρεις σε λιγο

καιρο εναν μτχ και κανεις κανα raid0

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους μετά απο μια βδομάδα σχεδόν.Όπως σας είπα περίμενα λίγο να δω τις νεες κάρτες τις NV για να ολοκλήρωνα την παραγγελεία μου.Διαβάζοντας εδω μέσα και στο ιντερνετ μερικά πραγματάκια να πω την αλήθεια φοβηθηκα to cf και κατέληξα σε high end λύση για κάρτα.Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και σας παραθετω το pc

κουτι ENERMAX CHAKRA BIG BLACK ECA5001

cpu INTEL CORE I7-870 2.93G 8M

mobo GIGABYTE P55A-UD4 USB 3.0 DDR3

ram KINGSTON HYPER X DDR3 2GB 1600MHZ χ4

psu CORSAIR TX850W 80+ BRONZE

gpu GIGABYTE NVIDIA GTX 580 1536 MB DDR5 348 BIT

ssd INTEL 2.5'' 40GB MLC - RETAIL

hdd WD 3.5'' 500GB 7200 32MB WD5001AALS

dvd SAMSUNG 22X SATA BLACK

monitor DELL ULTRASHARP u2311

κοστος με μια ψύκτρα που θλεκω να βρω κοντά στο 50αρι 1700 ευρώ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας και πάλι..καλη σας μέρα θα ποστάρω σύντομα και photo απο το case!!

καλοριζικος !!!!!

WTF.. γιατί τον i7-870 και γιατί την 580;

Και 40άρη SSD;

γουστα ειναι αυτα φανη!

Δημοσ.

Καλορίζικος φίλε μου να είναι!

Δεν συμφωνώ καθόλου βέβαια με τη σύνθεση, αλλά σημασία έχει να είναι ευχαριστημένος ο άμεσα ενδιαφερόμενος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...