Navu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα μαζί μου! Αλλά α) το threadstarter ψαχνεται για gaming β) δυστυχώς, οι επεξεργαστές μας "κοιμούνται" στο 98% της χρήσης/ζωής τους.
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αν ειναι να παρεις επεξεργαστη με τιποτα τον 1090 χαμενα λεφτα τον 1075 παρε
ClockOrange Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείτε να μου προτείνετε μητρική ΑΜ3 με SATA3 για CF H SL?Η ΑSUS λενε πλέον,εγώ με μια ASUS Commando τοσα χρόνια είμαι υπερευχαριστημένος.
ClockOrange Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα το τροφοδοτικο που έχω είναι ενα noname 350...Αν το ρωτας για να μου προτείνεις κάποια αναβαθμιση στο τωρινό μου σύστημα,στο λέω ότι θα πάω σε καινούργιο σύστημα,δεν νομίζω να αξίζει να κάτσω σε core 2 duo απο την στιγμή που μου έχω ευκαιρία να αγοράσω καινούργιο και πίστεψέ με, δεν τα έχω τόσο πολύ,που κάθε 3 και λίγο θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις και αλλαγές.Ευχαριστώ πάντως όλους σας για τον χρόνο σας.
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 απλα αναρωτιομουν ;διοτι οτι και να κανεις στο μελλον τωρα μπορεις να βαλεις μια καλη καρτα γραφικων και μετα την κουμπωνεις οπυ θες.
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αφου δεν τΑ εχεις γιατι να χαλασεις λεφτα για cpu m/b και ram (αφου καλα ειναι)? και να μην τα δωσεις για αλλα οπως τροφοδοτικο ,μονιτορ καρτα γραφικων SSD (χαμενα δεν πανε μπαινουν και μετα)
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 θες να δωσεις πανω απο 500 ευρω για cpu ram KAI ΜΒ , ΕΝΩ η commando με τον Ε6420 στα 3,6ghz με μια καλη καρτα γραφικων στα 1080p ιδιες επιδωσεις θα σου βγαλει
ClockOrange Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις σε αρκετα πράγματακια δικαιο φιλε μου,αλλά αν το πάμε έτσι ,η καρτα που θα παρω σε ενα εξάμηνο θα έχει χασει την μισή της αξία ,οι ssd είναι fail αγορά διότι θα φθηναίνουν συνέχεια και πάει λέγοντας.Πάντως λαμβάνω υπόψιν μου όλα όσα λέτε και να είστε καλά. Για SSD το σκέφτομαι πολύ,βλέπω ότι είναι πολύ ακριβοί ακόμα.Για 6core AMD ΔΕΝ ειμαι καθόλου αρνητικός πάντως.Τώρα αυτό που ψάχνω είναι ένα καλό τροφοδοτικό όπως το corsair 950 η παρόμοιο και το αν θα παω σε CL SLΙ ή σε κάποια 480.Επίσης ψάχνω και μητρική.
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 στην τελικη οπως σου ειπα παρε psu gpu cooler ,monitor βαλε τα πανω και αν δεις οτι δεν παρε και τα υπολοιπα αλλιως σου περισευουν καμια 500αρια ευρω να παρεις ps3 φαι γυναικες οτι αλλο θες
artshadows Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 δεν σου λεω να περιμενεις να πεσουν οι τιμες απλα παρε αυτα που χρειαζεσαι.
Orifiel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ερωτησούλα γιατί με νοιάζει και εμενα αυτό.. Πες ότι ο threadstarter πάρει nvidia και AMD χ6 1090T. Θέλει στο μέλλον να βάλει άλλη 1 nvidia. Υπάρχει mobo που να σου επιτρέπει sli? Αν ναι, είναι πολύ αργό? έχει πολλά bugs? είναι μια χαρά? το ρωτώ γιατί με νοιάζει και εμενα αυτή η πληροφορία. Στο 3d vantage το καλύτερο score της 2x480 είναι με amd χ6 και mobo sli.. περίεργο! 70k!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.