Προς το περιεχόμενο

Νεος υπολογιστης 1500-1800 gaming

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε overpower το ξέρω αυτό,αλλά παντού ακούω για την συγκερκιμένη dell οτι είναι η best Value for price αγορά..και λέω να την δοκιμάσω..

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

moldovan ολα τα σκεφτομαι γι αυτό άνοιξα αυτό το thread.το tower πολυ καλο που προτείνεις το έχει ένας φίλος ,αλλά μου άρεσε και το Enermax.οι 5850 σε CF τι λενε?

Δε λένε , γιατί δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να τις αξιοποιήσω

Αν θα διέθετα αυτό το budget θα πήγαινα στην παρακάτω λύση

CPU

MOBO

4xRAM

PSU

HDD

2xGPU

SSD

CASE

MONITOR

+Μια ψύκτρα και το τέντωσα to budget ακριβώς στα 1800 :P

Υ.Γ με μία 5850 παίζω όλα τα παιχνίδια άνετα σε 1920x1080 απλώς έχω καλούς φίλους και βρέθηκα με 2 :lol: .Θα σου πρότεινα να πας σε μία gpu αλλά αμα όπως είπες το pc θα μείνει ως έχει χωρίς αναβαθμίσεις και εγώ θα τα έχωνα τώρα .

Υ.Γ2 Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα λίγο τη σύνθεση που έκανα :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εμένα ο 1090Τ γιατί δε με πείθει καθόλου? Ποιό το πλεονέκτημα/προβάδισμά του συγκριτικά με έναν 955 των 130€? Είδα 5-6 review μαζεμένα και τα νούμερα, ειδικά στα games δε δικαιολογούν με τίποτα τα επιπλέον 90€ της τιμής (τουλάχιστον όχι για τα μετρημένα στα πενιχρά παραπάνω FPS...). Τα playable συνεχίζουν να είναι playable με τρελά FPS και τα unplayable συνεχίζουν να είναι unplayable (1 FPS παραπάνω από τα 20 πχ που δίνει ο 955 είναι fail).

Κατάλαβα κάτι λάθος?

Δημοσ.

Τα περισσότερα παιχνίδια ακόμα δεν εκμεταλλεύονται 4 πυρήνες πόσο μάλλον 6 .Σημασία εκεί παίζει η συχνότητα και όχι οι πυρήνες ..Ο 6core όμως είναι πιο future proof επιλογή ειδικά για κάποιον που δεν έχει το μικρόβιο της αναβάθμισης κάθε λίγο .

Δημοσ.

Βρε συ heatspreader 630Ε dell 23'' και gtx480 μαζι ειπα οχι μονο η καρτα

Βtw εγω επιμενω για μονη καρτα οσο για cpu αν και εχω τον 860(πανω κατω ιδιοι με τον 870)

ναι οκ πολυ καλος γρηγορος μπλα μπλα αλλα αν αγοραζα τωρα θα αγοραζα 1090Τ :)

Δημοσ.

@Heatspreader

Θα ήθελα να μου απάντησης ειλικρινά για την gtx480. Και επειδή είμαι (πρόσφατος)κάτοχος, έχω βαρεθεί να ακούω για τα λεφτά που θα πληρώνουμε στην ΔΕΗ. Ποιο συγκεκριμένα, τρώει πάνω από 500 κιλοβατώρες το μηνα από αλλα μοντέλα? Πρόσεξε τι ρωτώ.. Κιλοβατώρες (οχι wat). Η gtx480 κοστίζει 370 και σε 10 μέρες θα πέσει 350 ίσος και λίγο πιο κάτω. Γιατί να βάλει crossfire και όχι 2xgtx480 η 1x580??? Το ότι η 480 είναι δεύτερη στο κόσμο αυτή την στιγμή, δεν την κάνει χειρότερη κάρτα(η 5970 ειναι διπλο gpu). Περιμένω απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα με τους κιλοβατώρες.. Γιατί 1200 κιλοβατώρες χρεώνονται από την ΔΕΗ 7 euro (περιπου).. πρόσεξε όμως.. ΚΙΛΟ-"βατωρες". εγώ δεν πιστεύω η gtx480 να τρώει πάνω από 100 κιλοβατώρες το μηνα σε σχέση με αλλα μοντέλα.. Ίσος είπα και πολλά για να χαίρονται μερικοί. Δηλαδή περίπου 1 euro παραπάνω. Για να καίει τα μαλλιά τις κεφαλής στην δεη η κάρτα, πρέπει να τρέχεις το crisis 24/24 σε tri-sli μορφή. Και για πάντα.. τότε ναι.

εγώ θα πρότεινα 1x580 στα 450 έπεσε η τιμή της.. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+580 Κορυφή κάρτα, τον 950 intel cpu, 3x2gigs rams triple channel 1800mhz και rambage 3 mobo. 2x F3 1.5 tera + 120gb ssd, tx850βατ corsair = 1500-1600 euro APR included. 300 euro για μονιτορ μετα. (από 1 κατάστημα βγαίνουν τόσο, αν τα πάρει από 2 καταστήματα όμως βγαίνουν ποιο κάτω τα λεφτά).

πολύ καλός ο amd 2 χ6 αλλα για τα παιχνίδια δεν νομίζω να χρειάζεται πάνω από 4 πυρήνες και ο 950 είναι 5-6 θέσεις παραπάνω από αυτόν. Αντιθέτως όμως, για προγράμματα γραφικών και επεξεργασία, etc.. καλύτερα ο AMD λογο του χ6.

η 580 έβγαλε 43k score gpu στο 3dmark.. περίπου 3x6870 = 1x580. (extreme test όμως)τώρα ρίξε και ένα χορό στον ρυθμό τις 580, ωραία ροκιά :P

http://www.youtube.com/watch?v=lQS2x9K85a0

και για φαντάσου να βάλεις 4x6870 για να περάσεις την 580.. (δεν γίνετε 3x στο ATI).. θα κάψεις τα μαλλιά από όλο σου το σώμα στην δεη. :P πείρα το αίμα μου πίσω :)

Εγώ ξέρω για τα DELL οτι είναι καλά αλλα έχουν το χειρότερο service αν σου κάτσει καμένο pixel, etc.. σου στέλνουν πίσω μεταχειρισμένες για αντικατάσταση. Ψέματα? Σε 10 ημερες η LG θα κυκλοφορήσει 2 νέα μοντέλα με IPS panel.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους τα βλέπω όλα και το ψάχνω και γω.Προς το παρων εχω καταλύξει ότι δεν θα πάω σε 1366.Η για AMD η 1156 και 8GB .Φίλε ΟRIFIEL έχουμε κανένα Link με τις οθόνες που λες?

Δημοσ.

αν βιαζεσαι παρε τωρα οθονη, τροφοδοτικο ψυκτρα (που να κανει σε αυτο που εχεις 775 και σε αυτο που θα παρεις) και καρτα γραφικων.Ανεβασε την cpu σου στα 3,6 ανετα και μετα παιρνεις και τα υπολοιπα

Δημοσ.
Γιατί 1200 κιλοβατώρες χρεώνονται από την ΔΕΗ 7 euro (περιπου).. πρόσεξε όμως.. ΚΙΛΟ-"βατωρες".

Εγώ ξέρω για τα DELL οτι είναι καλά αλλα έχουν το χειρότερο service αν σου κάτσει καμένο pixel, etc.. σου στέλνουν πίσω μεταχειρισμένες για αντικατάσταση. Ψέματα? Σε 10 ημερες η LG θα κυκλοφορήσει 2 νέα μοντέλα με IPS panel.

Είναι ωραία εκεί στον κόσμο σου που ζεις;

Γιατί στον δικό μου τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά:

http://www.dei.gr/Documents/%CF%87%CF%84.%CF%84%CE%B9%CE%BC.1.7.08.pdf

http://www.dei.gr/Documents/mt.tim1.7.08.pdf

Εγώ που καίω 1200KWh γιατί πληρώνω 150άρες; Από πού προκύπτουν τα υπόλοιπα 143€;

Αν ξέρεις προπαίδεια λοιπόν, do the math και πες μου πώς διάολο έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι 1200KWh κοστίζουν ~7€, γιατί εγώ τις βγάζω κάπου ΠΟΛΥ παραπάνω.

Για το service της Dell ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην είσαι απλά άσχετος με το χώρο.

Δημοσ.

ο ανταγωνιστής και λίγο καλύτερο από το dell είναι αυτό. Έχει 19xx X 1200 ανάλυση αλλα το del νομίζω έχει λίγο καλύτερο panel.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10629

και το link που αναφέρει για τα LG, γραφει ότι θα έρθουν πριν βγει ο χρόνος. Αν κατάλαβα καλά εσύ πας για SANDY, τότε είσαι ok στο να περιμένεις.

http://myplaisio.gr/news/%CE%B7-lg-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9-23-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD-240hz-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%BB-ips

ψάχνοντας με τον κωδικό μοντέλου στο google θα δεις ότι το release date είναι πριν βγει ο χρόνος..

ο τελευταίος λογαριασμός μας ήταν 158, αν αφαιρέσουμε τα πάγια μας έκανε 33 euro το ρεύμα μας. Ήταν εκκαθαριστικό όμως όχι έναντι. έχουμε και νυχτερινό. εδώ μας έρχεται περίπου 70-80 το έναντι αλλα το εκκαθαριστικό το φοβόμαστε!

όσο για τους 1200, έτυχε να μετακομίσουμε πριν 4 μήνες και πήγαμε να πληρώσουμε την διαφορα χωρίς πάγια, etc.. στην δεη. μας έβγαλαν 7 euro.

I did my math..

παίζουν ρολο τα τετραγωνικά του σπιτιού σου. Αν ζεις σε γκαρσονιέρα και ξοδεύεις 2000 κιλό.. θα δίνεις το 1/4 από ότι θα πλήρωνες σε ένα 4ri σπίτι. από τον λογαριασμό σου αν πληρώνεις πάντα τόσα, καταλαβαίνω ότι ζεις σε σπίτι άνω τον 70 τετραγωνικών e?

ps: μπορώ αν θες να σου γράψω τον τελευταίο λογαριασμό μας το τι ήταν αυτά τα 158 αναλυτικά. Παθαίνεις σοκ!

Δημοσ.

Μη τρελαινεστε με τις καταναλωσεις ρε δεν ειναι τραγικα τα πραγματα

τοσο ωστε να σε αποτρεπσουν απο το να παρει μια gpu :lol:

Οπως ειπα κ ανωτερο απο τη στιγμη που παιζει budget GtX480/580 ειναι μεσα για μενα αναλογος με το

τι του αρεσει του παιδιου

Aν ειναι να πας σε intel χτυπα 1366 αφου βιαζεσαι και ξεχνα τους sandy αν αλλαξεις γνωμη παντως

ο 1090Τ ειναι μανουλα.

Οσο για τη dell 1000φορες dell παρα samsung Πχ κτλ κτλ τις γνωριζουμε ολοι τις πολιτικες των ελληνικων αντιπροσωπων.

Για SSD δεν ξερω αλλα δεν θα θυσιαζα αλλα parts για χαρη του...ακομα τουλαχιστον

Δημοσ.

Μανούλα δε λες τίποτα ο 1090Τ (καλά για τα υπόλοιπα πανάκριβα μεγαθήρια, ούτε λόγος)... Και μην πει κανείς ότι γκρινιάζω.

http://www.overclockersclub.com/reviews/amd_phenom2_x6_1090t/10.htm

http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/16

Σα να λέμε, άκομη και με τον X2 240e των 70€ κάνεις δουλειά. Μου τα λέγανε, αλλά δεν τα πίστευα. Ισως και να χαραμίζεται ακόμη και ένανς 955, εφόσον το software βρισκεται τόσο πίσω αφήνοντας το hardware αναξιοποίητο.

Δημοσ.

Το βάρος στα παιχνίδια ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις πάει στη gpu .. Δεν αγοράζουν όλοι pc για να παίζουν crysis . Προσωπικά στην επιλογή επεξεργαστή δε θα κοιτούσα καν αν βγάζει 1-2 παραπάνω fps από κάποιον άλλο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...