Προς το περιεχόμενο

Ipod touch 8gb απο εδω, ή 32gb απο Αμερικη ??

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, λεω τωρα για Xmas να κανω δώρο στον εαυτο μου ενα ipod touch 4g γιατι εχω ξεμεινει με ενα nano 3rd gen. Και η ερωτηση μου ειναι, να προσπαθησω να παρω μεσω καποιων γνωστων μου απο LA ενα ipod touch 32gb, ή να παρω απο εδώ ενα 8gb ? Δεν εχω ασχοληθεί ξανα με τετοιες αγορες (οτι παιρνω ερχεται σπιτι μου). Το 32gb ειναι περιπου στα 230ευρω, αλλα μαζι με τα εξοδα αποστολης και το ΦΠΑ θα αξιζει??? ή να παρω το 8gb (απο εξω) και να κερδισω λεφτα ? Μια ακομη ερωτηση ειναι, θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο ? Sorry αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι ασχετος μεχρι αηδιας... :)

Δημοσ.

νομιζω η χωρητικοτητα ειναι σημαντικο θεμα.

Εγω θα το παραγγελνα απο τους γνωστους μου στις ΗΠΑ να μου το στειλουν με USPS και για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος θα ζηταγα να μου το στειλουν με ανοιγμενη συσκευασια και ενα Ελληνικο σημειωμα του στυλ "ενταξει μλκ στο φτιαξανε στο service , ελπιζω να μην ξαναχαλασει".

Δημοσ.

Εγω παντως τοσο καιρο που εχω το nano με τα 4gb, δεν το εχω γεμισει, βεβαια κρατιομουν... Αξιζει ομως τοσος κοπος ??? Και τι γινεται με το Ελληνικο interface και πληκτρολογιο?? ( το 1ο δεν με νοιαζει πολυ, αλλα το ελληνικο πληκτρολογιο το θελω...)

Δημοσ.

χαιρομαι. Ξερετε μηπως ποσο κοστιζουν περιπου τα μεταφορικα, και σε ποσες μερες θα το εχω ??? (Επικοινωνησα με ACS και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα, αλλα μου ειπε οτι δεν παιζει να γινει κατι με το τελωνειο και να πληρωνω χρεη εκτελωνισμου)

Δημοσ.

Απο ΗΠΑ θα ζητησεις να στο στειλουν με USPS ΜΟΝΟ. Δεν στο εγραψα τυχαια... Με τις αλλες εταιριες θα πληρωσεις τελωνειο με αυτη 99% οχι.

ΕΔΩ το site τους , οπου υπολογιζεις και τα μεταφορικα.

Το interface οπως σου ειπαν δεν εχει σημασια απο που θα το αγορασεις.

Εγω ειχα Αμερικανικο ipad και τωρα Αγγλικο. Τα ελληνικα regional settings κλπ μια χαρα λειτουργουν.

Δημοσ.

οκεικ, ευχαριστω. Τωρα το μονο που μενει ειναι να μιλησω και με τους γνωστους μου... Γενικα αξιζει η αγορα ???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σου γείτονα τελικά τι έκανες το πήρες γιατί και εγώ πριν δυο χρόνια ήμουν στο ίδιο ψήσιμο με σένα τελικά προτίμησα να πάρω το iphone για να μην κουβαλάω 2 συσκευές

Δημοσ.

Γεια σου γείτονα τελικά τι έκανες το πήρες γιατί και εγώ πριν δυο χρόνια ήμουν στο ίδιο ψήσιμο με σένα τελικά προτίμησα να πάρω το iphone για να μην κουβαλάω 2 συσκευές

Τελικά μου το έστειλαν :)

Δημοσ.

Εντυπώσεις; γενικά αξίζει τον κόπο να έχεις ξεχωριστή συσκευή για κάτι που μπορείς να κάνεις σε συνδυασμό με κινητό τηλέφωνο; α και φιλολογικά ρωτάω το "αποφυλάκισες";

Δημοσ.

Εντυπώσεις; γενικά αξίζει τον κόπο να έχεις ξεχωριστή συσκευή για κάτι που μπορείς να κάνεις σε συνδυασμό με κινητό τηλέφωνο; α και φιλολογικά ρωτάω το "αποφυλάκισες";

Πριν 3 ωρες απο την ωρα που εγραψες το μηνυμα του το εστειλαν απο Αμερικη, δυσκολα να ηρθε κιολας :P

Edit: τωρα ειδα οτι το μηνυμα το πρωτο του wank ηταν 2 δεκεμβριου!

Δημοσ.

Λοιπον, δεν ήμουν και πολυ apple boy, αλλα μόλις είδα το νέο iPod touch είπα ότι άξιζε να το παρω, γιατί διαφέρει απο τις προηγούμενες εκδόσεις. Πιστεύω ότι αν αντεχετε ένα iPhone καλο θα ήταν να το πάρετε για να μην έχετε πολλές συσκευές πάνω σας όπως λένε πολλοι, εγω προσωπικά δεν το προτίμησα γιατί έτσι και το έχανα/ το έκλεβαν, θα χτυπιομουν κάτω... Δεν του έχω κάνει jb, και δεν νομιζω και να του κάνω... Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έτσι όπως είναι. Το μόνο θεματακι που μου κάνει είναι ότι μόλις το βάζω στο pc αργεί λίγο να συνδεθεί, αλλα δεν τρέχει τίποτα...

ps. Ασε που κάθε χρόνο βγαίνουν καινούρια, και αν είναι iPod touch, πες παει στο δι*ολο, αλλα το iPhone δεν είναι και φθηνο

Δημοσ.

Καλά μη νομίζεις το θεματάκι με την αργοπορία στην σύνδεση με το itunes το έχει και το iphone. Α και please όχι πληθυντικό αν δε σε πειράζει. Μη νομίζεις ότι τελικά το πήρα και τόσο ακριβά την εποχή αυτή έτρεχε μια προσφορά vodafone με σύνδεση -300 € που τελικά συνέφερε, αν και να σου πω την αλήθεια αν είχα βρει νωρίτερα διαθέσιμο το ipod touch ίσως να είχα πάρει αυτό. Anyway o γέγονε γέγονε και ίσως τελικά δεν ήταν γραφτό αφού τώρα ψήνομαι για ipad.

Δημοσ.

Ο πληθυντικός ήταν γενικα, για οσους εκει εξω, αντεχει η τσεπη τους ενα iPhone. Εγω επειδη ειμαi γενικα απροσεχτος ειπα αστο Πανο, δεν ειναι για εσενα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...