gio07 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ LISTEN2MYRADIO ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ LISTEN2MYRADIO ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Η ΤΟ FLASH PLAYER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ LISTEN2MYRADIO Η PLAYER ΤΟΥ WINDIWS MEDIA PLAYER ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???
WiseGuy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αυτό απ'ότι ξέρω γίνεται μόνο αν είσαι premium μέλος, αλλά δεν είμαι σίγουρος. υπάρχει βίντεο που δείχνει τρόπο να το κάνεις. αν θέλεις δοκίμασε αν δουλεύει. How to set your listen2myradio radio onto your site! επίσης ρίξε και μια ματιά σε αυτές τις πηγές: How to embed Listen 2 My Radio onto your site How to embed your radio in a website
gio07 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου....θα το ψαξω σημερα και θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα !!!
WiseGuy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου....θα το ψαξω σημερα και θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα !!! έγινε φίλε... τίποτα, να είσαι καλά. ελπίζω να βοηθήσουν τα λινκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.