Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για δημιουργία προσπέκτους

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..!

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για την δημιουργία προσπέκτους...?

Ευχαριστώ πολύ..!

Δημοσ.

Δυστυχώς όταν μιλάμε για καλλιτεχνικές εργασίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εύχρηστεία,πάντως δύο τρόποι υπάρχουν για να το αντιμετωπίσεις

1.raster το βλέπεις το προσπέκτους σαν εικόνα οπότε πας για gimp ελεύθερο ,PaintShop Photo Pro X3, μέση λύσει 80$, ή στο δημοφιλές PhotoShop εδώ μιλάμε για 800€ περίπου (τζάμπα πράμα μιλάμε)

2.vector έτσι το κάνουν οι τυπογράφοι εδώ έχουμε το inkscape για ελεύθερο και το corelldraw για πλούσιους.

Δώσε ένα παράδειγμα να ξέρουμε για τη πράγμα μιλάς.

Δημοσ.

Έχω βρει κάτι εικόνες και θέλω να τις εκτυπώσω σε μορφή προσπέκτους (ξέρεις, το ένα δίπλα στο άλλο σε τετραγωνάκια στοιχισμένα μεταξύ τους ανά δύο)

Απλά θα ήθελα κάτι που να ρυθμίζει αυτόματα το size των εικόνων και να τις στοιχίζει αυτόματα...

(προορίζεται για εκτύπωση)

Δημοσ.

filip123go το Publisher της microsoft ειναι το ιδανικό για την περίπτωση σου. Που θα βρεις ή αν το έχεις ήδη, πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους..!

filip123go το Publisher της microsoft ειναι το ιδανικό για την περίπτωση σου. Που θα βρεις ή αν το έχεις ήδη, πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου

isay, θα στείλω mail στον Άγιο Βασίλη, να μου το φέρει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...