filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους..! Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για την δημιουργία προσπέκτους...? Ευχαριστώ πολύ..!
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς όταν μιλάμε για καλλιτεχνικές εργασίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εύχρηστεία,πάντως δύο τρόποι υπάρχουν για να το αντιμετωπίσεις 1.raster το βλέπεις το προσπέκτους σαν εικόνα οπότε πας για gimp ελεύθερο ,PaintShop Photo Pro X3, μέση λύσει 80$, ή στο δημοφιλές PhotoShop εδώ μιλάμε για 800€ περίπου (τζάμπα πράμα μιλάμε) 2.vector έτσι το κάνουν οι τυπογράφοι εδώ έχουμε το inkscape για ελεύθερο και το corelldraw για πλούσιους. Δώσε ένα παράδειγμα να ξέρουμε για τη πράγμα μιλάς.
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Έχω βρει κάτι εικόνες και θέλω να τις εκτυπώσω σε μορφή προσπέκτους (ξέρεις, το ένα δίπλα στο άλλο σε τετραγωνάκια στοιχισμένα μεταξύ τους ανά δύο) Απλά θα ήθελα κάτι που να ρυθμίζει αυτόματα το size των εικόνων και να τις στοιχίζει αυτόματα... (προορίζεται για εκτύπωση)
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 filip123go το Publisher της microsoft ειναι το ιδανικό για την περίπτωση σου. Που θα βρεις ή αν το έχεις ήδη, πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου
filip123go Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ όλους..! filip123go το Publisher της microsoft ειναι το ιδανικό για την περίπτωση σου. Που θα βρεις ή αν το έχεις ήδη, πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου isay, θα στείλω mail στον Άγιο Βασίλη, να μου το φέρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.