Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Windows 7 64-bit.

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Format τον έχεις κάνει ή πας κατευθείαν να το κανείς με το cd των windows; αν η προηγούμενη έκδοση είναι 32bit και πας να βάλεις τα 64 μπορεί για αυτό να σου δημιουργεί πρόβλημα. Κανε πρώτα format με ένα live cd, gparted, parted magic και μετά δοκίμασε clean install

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Format τον έχεις κάνει ή πας κατευθείαν να το κανείς με το cd των windows; αν η προηγούμενη έκδοση είναι 32bit και πας να βάλεις τα 64 μπορεί για αυτό να σου δημιουργεί πρόβλημα. Κανε πρώτα format με ένα live cd, gparted, parted magic και μετά δοκίμασε clean install

sent from my HTC Magic using tapatalk

Ναι πριν είχα 32 bit.

Έβαλα το Cd και bootara από εκεί τα windows , έσβησα τα παλιά αλλά δεν μου δέχεται τα καινούργια.

Αυτός εννοείς να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αν δοκιμασες μονο το δισκακι με ολες τις εκδοσεις θα σου προτεινα να κατεβασεις ξεχωριστα

την 64bit εκδοση που θελεις. Επισης δοκιμασε να καψεις το dvd αλλου μηπως εχει προβλημα το dvd-wr σου.

Ειχα περιπου to ιδιο προβλημα με ενα laptop αλλα αυτο ηθελε μονο τα 64bit και οχι την 32bit.

Τελικα πηρε 64bit. :-D

Επισης οσο αφορα την εγκατασταση δοκιμασε αν θελεις να την κανεις απο usb.

Εδω εχει οδηγιες.

http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/

Χρειαζεσε ομως καποιο pc που να λειτουργει.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παλιότερα δημιουργήθηκε και σε μένα αν οχι το ίδιο, τότε, παρόμοιο πρόβλημα.

Τελικά το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί επειδή το dvd το είχα "κάψει" σε μεγάλη ταχύτητα. Το "ξαναέκαψα" το ίδιο image στην πιο μικρή ταχύτητα που μου έδινε το nero και στην συνέχεια η εγκατάσταση έγινε κανονικά.

Τονίζω πως το πρώτο dvd είχε γραφτεί κανονικά και το nero έβλαλε πως το έγραψε με επιτυχία.

Δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να χαλάσεις ενα dvd.

Δοκίμασε και πες μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...