pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου και να του εγκαταστήσω τα Win 7 τα 64-bit και ενώ η εγκατάσταση αρχίζει κανονικά μου πετάει ένα λάθος και λέει Τα Windows δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία. Το αρχείο ίσως είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Βεβαιωθείτε οτί όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμα και ξεκινήστε πάλι την εκγατάσταση. Κωδικός σφάλματος 0x80070017 Το θέμα είναι οτί όταν βάζω τα 32-bit δουλεύει κανονικά και η εγκατάσταση γίνεται. Αλλά επειδή το pc μου έχει 4 gb μνήμη είπα να βάλω τα 64. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τα windows είναι αυθεντικά η απ τον θείο..? Για αρχή δοκίμασε άλλο δισκάκι..! Πριν το format τι windows είχες..? Και δώσε και τα specs από το pc σου..
pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τα windows είναι αυθεντικά η απ τον θείο..? Για αρχή δοκίμασε άλλο δισκάκι..! Πριν το format τι windows είχες..? Και δώσε και τα specs από το pc σου.. 1) Αυθεντικά από φίλο! 2) Είχα windows vista 32-bit. 3) Τι είναι τα specs??
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τι είναι τα specs?? Από τι αποτελείται ο υπολογιστής (ram,gpu,cpu κλπ) Δοκίμασε κάποιο άλλο δισκάκι (ας είναι κ απ τον θείο). Πρόσφατα πάντως προσπάθησα να εγκαταστήσω Win 7 64-bit σε έναν σχετικά παλιό υπολογιστή και δεν μπορούσα. Υπήρχε κάποια ασυμβατότητα με το hardware (τα 32bit γίνονταν εγκατάσταση κανονικά)
damastes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αν τo ψάξεις google ο κωδικός σφάλματος αντιστοιχει σε bad media, οποτε το ποιο πιθανόν είναι να έχει πρόβλημα το δισκάκι.
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αν τo ψάξεις google ο κωδικός σφάλματος αντιστοιχει σε bad media, οποτε το ποιο πιθανόν είναι να έχει πρόβλημα το δισκάκι. Γι αυτό του είπα να δοκιμάσει άλλο δισκάκι.. Η έστω, αν δεν έχει να δοκιμάσει το ίδιο σε άλλο pc.
pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασα και άλλες εκδόσεις εκτός από τη γνήσια αλλά το ίδιο μου βγάζει. Παίζει να έχει πρόβλημα το pc??
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασα και άλλες εκδόσεις εκτός από τη γνήσια αλλά το ίδιο μου βγάζει. Παίζει να έχει πρόβλημα το pc?? Για δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση μια έκδοση 32 bit... Τα δισκάκια με τα 64bit έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε άλλον υπολογιστή..?
pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κατεβάσει ένα δισκάκι που έχει μέσα όλες τις εκδόσεις. Είναι τρελό πραγματικά. Από το ίδιο δισκάκι μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα 32-bit και δε μπορεί να κάνει τα 64-bit..!!
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κατεβάσει ένα δισκάκι που έχει μέσα όλες τις εκδόσεις. Είναι τρελό πραγματικά. Από το ίδιο δισκάκι μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα 32-bit και δε μπορεί να κάνει τα 64-bit..!! Κάτι παίζει με το hardware τότε.. Ακόμα δεν μας είπες από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου.
pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι παίζει με το hardware τότε.. Ακόμα δεν μας είπες από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Eπειδή δεν ξέρω και πολλά σόρρυ! Λοιπόν έχουμε και λέμε. Intel® Core 2 Duo CPU T6500 @ 2.10 Ghz 2.10 Ghz 4 GB μνήμη. Κάρτα γραφικών ΑΤΙ. Τι άλλο να πώ;
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Eπειδή δεν ξέρω και πολλά σόρρυ! Λοιπόν έχουμε και λέμε. Intel® Core 2 Duo CPU T6500 @ 2.10 Ghz 2.10 Ghz 4 GB μνήμη. Κάρτα γραφικών ΑΤΙ. Τι άλλο να πώ; Περίεργα πράγματα... Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνουν...
pshortjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Περίεργα πράγματα... Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνουν... Ναι κι εγώ αυτό νομίζω. Λες να τον στείλω για service? Είναι μέσα στην εγγύηση.
filip123go Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Περίμενε λίγο, μήπως κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα μπορέσει να σε βοηθήσει... Αλλιώς τον πας σε κάποιον τεχνικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.