Προς το περιεχόμενο

Ρολόι Zodiac από Amazon

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ρολόι με μία πρώτη ματιά φαίνεται τσιμπημένο, αλλά:

-Προέρχεται από μία ιστορική φίρμα, που τώρα τελευταία δείχνει να ξυπνάει.

-Είναι αυτόματο. Από το λίγο που το έψαξα, φοράει γαλλική μηχανή selita. Δεν είναι και καμιά σπουδαία, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει πια τα πράγματα με τις κινέζικες πάλι καλά, είναι μία αξιοπρεπής βασική μηχανή.

- Είναι τιτάνιο. Συνήθως είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα ατσάλινα.

Όπως και να έχει, δεν είναι πολλά τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το seiko SBDC001 "sumo" που είναι ένα κλικ καλύτερο, αλλά και αρκετά ακριβότερο.

Το μόνο που με χαλάει, είναι το "μοδάτο" μέγεθός του. 46mm είναι πολλά, είναι μία μόδα της εποχής, που δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει ακόμη. Ένα νορμάλ μέγεθος είναι τα 42mm, τώρα αν έχεις πραγματικά μεγάλο καρπό και δεν θα φαίνεται μεγάλο επάνω σου, τότε ναι, μπορεί να αποδειχθεί και διαχρονικό κομμάτι.

Γενικά πάντως είναι καλή επιλογή!

Έχω κανονικό καρπό πάντως... θα δείξει όταν έρθει... Υπάρχει και το return policy της Amazon και για ένα ρολόι το κόστος της επιστροφή δεν είναι και κανένα τίμημα μεγάλο...

Για καθημερινό ρολόι πάντως και σε αυτά τα χρήματα είναι για εμένα μικρή πολυτέλεια αλλά έλα που μου αρέσει..,Ακριβό το λες σε σχέση με τι; Πόσο κάνει Ελλάδα; Πάντως Seiko για αυτήν την τιμή (ή και για λιγότερα χρήματα) εννοείται δεν θα έδινα... Η μάρκα δεν μου γεμίζει το μάτι αν και δεν είμαι γνώστης.

Πάντως, η Amazon του ανέβασε την τιμή δραστικά(όπως διάβασες και προηγουμένως), μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τσιμπημένο τελικά; Σε όσα επώνυμα μαγαζιά το βρήκα στο νετ η τιμή είναι ποιο ψηλή... Και όπως προείπα, ρολόι από ebay δεν παίρνω.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Ήταν κατατοπιστική όντως..

Φιλικά,

Αλέξανδρος.

Δημοσ.

θα προτιμούσα κάτι με δερμάτινο λουράκι...

γούστα... αλλά το θέλω για κάθε μέρα... Να μπαίνω και θάλασσα αν μου έρθει... Παρεμπιπτόντως, ναι με πλαστικό λουράκι αλλά από καουτσούκ παρακαλώ...

:)

Δημοσ.

Να εκφράσω μια άλλη απορία;

Το θέμα συζήτησης και η εξέλιξη του τι σχεση έχουν με την κατηγορία Internet;

Μήπως έπρεπε να μπει στην κατηγορία μπλα-μπλα;

Το έβαλα εδώ μιας και:

1. Amazon ξεκίνησε να στέλνει Ελλάδα με "free value saver" πρόσφατα..

2. Αναφορά σε τεχνική δημιουργίας cache σελίδας

3. Αποτελεί διαδικτυακή αγορά όπως και να έχει

4. Έβαλα και λίγο youtube... Αλήθεια, δεν μας είπες... Κιθαρίστας ή Ντράμερ; ;)

Tώρα αν επιμένεις... Δεν θα πω πως έχεις άδικο αλλά ούτε και δίκιο πάλι... :)

Δημοσ.

Στο ebay το βλεπω στις 150 λιρες παντως... ισως να ειναι και μαιμουδακι αν και 150 λιρες για μαιμου ειναι πολλες

link θα δώσεις; Δεν το βρήκα που κοίταξα.. Και τώρα που θυμήθηκα δεν το είχα βρει ούτε τότε που έδωσα την παραγγελία... Αν δεν βαριέσαι φυσικά...

Χαιρετώ,

Α

Δημοσ.

κατάρα σε αυτόν που τα ανακάλυψε και επίσης είναι πολλά τα λεφτα για κάτι που το μόνο που κάνει

είναι να δείχνει την ώρα, να έδινες τόσα για ένα suunto μάλιστα.

suunto

Δημοσ.

έμενα γιατι οταν ανοίγω την σελίδα μου δείχνει τιμη 585 λίρες αντι για 380?

ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ :D

post-181722-0-20498500-1291494865_thumb.jpg

Δημοσ.

κατάρα σε αυτόν που τα ανακάλυψε και επίσης είναι πολλά τα λεφτα για κάτι που το μόνο που κάνει

είναι να δείχνει την ώρα, να έδινες τόσα για ένα suunto μάλιστα.

suunto

XAXAXAXAXAXAXA....

Δεν θέλω μπαταρίες στο χέρι ούτε μου αρέσουν τα ηλεκτρονικά ρολόγια... Αλλά ναι... Δυνατά τα Suunto τεχνολογικά... Είναι όντως εργαλεία και αυτά αρκεί να το χρειάζεσαι.

Κάποτε είχα παραγγείλει ένα από το νετ εκ μέρους ενός φίλου που έκανε ελεύθερη κατάδυση... :)Που σε ρε Σταύρο αρχηγέ!!!!

Δημοσ.

Έχω κανονικό καρπό πάντως... θα δείξει όταν έρθει... Υπάρχει και το return policy της Amazon και για ένα ρολόι το κόστος της επιστροφή δεν είναι και κανένα τίμημα μεγάλο...

Αν έχεις κανονικό καρπό, ενδέχεται τα 46mm να δείχνουν κάπως πολλά, αλλά είναι θέμα γούστου. Εγώ πχ. που έχω μικρό καρπό δεν θέλω να φοράω τίποτε μεγαλύτερο από 42mm, αν εσένα σου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια, δεν τρέχει τίποτα.

Για καθημερινό ρολόι πάντως και σε αυτά τα χρήματα είναι για εμένα μικρή πολυτέλεια αλλά έλα που μου αρέσει..,Ακριβό το λες σε σχέση με τι; Πόσο κάνει Ελλάδα; Πάντως Seiko για αυτήν την τιμή (ή και για λιγότερα χρήματα) εννοείται δεν θα έδινα... Η μάρκα δεν μου γεμίζει το μάτι αν και δεν είμαι γνώστης.

Αυτό είναι το σημαντικό, όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε! Πάντως κακώς υποτιμάς την seiko, στην κατηγορία μέχρι τα €500 είναι πολύ πιο σημαντική εταιρία από όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές. Δες το seiko sumo που σου είπα, ιδίως την ακόμη πιο ακριβή έκδοση σε τιτάνιο. Το καλύτερο σπορ-καταδυτικό της κατηγορίας του.

Πάντως, η Amazon του ανέβασε την τιμή δραστικά(όπως διάβασες και προηγουμένως), μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τσιμπημένο τελικά; Σε όσα επώνυμα μαγαζιά το βρήκα στο νετ η τιμή είναι ποιο ψηλή... Και όπως προείπα, ρολόι από ebay δεν παίρνω.

Δεν είναι τσιμπημένο, μην ανησυχείς. Όπως είπα, μου φαίνεται τσιμπημένο σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του και μόνο, αυτόματο τιτανίου με ημερομηνία βρίσκεις και φτηνότερο. Αλλά στην περίπτωσή μας αυτό το swiss made ανεβάζει αρκετά την τιμή...

Και είναι και θέμα επιλογών τελικά, προσωπικά στην κατηγορία μέχρι τα €500 κοιτάω σχεδόν αποκλειστικά μόνο σε seiko, citizen, orient. Είναι πιο value for money, χωρίς να τους λείπει η παράδοση. Η σειρά prospex της seiko και promaster της citizen έχουν πια μεγάλη παράδοση στην κατασκευή ποιοτικών σπορ ρολογιών.

Από την άλλη, η zodiac μοιάζει να έχει και πάλι υψηλές βλέψεις, αρχίζει να χρησιμοποιεί καλές μηχανές και βγάζει ξεχωριστά σχέδια. Ποιός ξέρει, ίσως αυτοί που την αγόρασαν να θέλουν να την πάνε ψηλά.

Δημοσ.

Αν έχεις κανονικό καρπό, ενδέχεται τα 46mm να δείχνουν κάπως πολλά, αλλά είναι θέμα γούστου. Εγώ πχ. που έχω μικρό καρπό δεν θέλω να φοράω τίποτε μεγαλύτερο από 42mm, αν εσένα σου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια, δεν τρέχει τίποτα.

Από όλα αυτά, με ανησυχεί το παραπάνω... Ελπίζω να μου κάνει στον καρπό αν και βλέπω να το στέλνω πίσω, θα δείξει όταν έρθει... Ελπίζω να μην ξενερώσω.

Αλήθεια, μπορείς να μου δώσεις μια ιδέα διαμέτρων για ανδρικά ρολόγια; Πχ μικρά από τόσο μέχρι τόσο, κανονικά από τόσο μέχρι τόσο κλπ... Για να καταλάβω...

:unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσ.

Τι μου θυμίζει το σήμα της εταιρείας, τι μου θυμίζει..;

Γίνε σαφής... Μπορείς; Έμένα πάντως δεν με παραπέμπει πουθενά... Με έβαλες σε σκέψεις αλλά δεν σε σε πιάνω... Για Πε...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τι έκανες με το ρολογάκι; έμεινες ευχαριστημένος; κάποια φωτό στο χέρι σου επάνω ώστε να δω αν κάνει στον καρπό μου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...