Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης στο νέο forum

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγκαστικα στελνω εδω μιας κ ουδεποτε απαντηθηκε το πμ μου σε μοντ του φορουμ κ εδω ισως πλεον μπορεσει καποιος μοντ η μελος να δωσει σημασια!!!!

Αρχιζοντας απο την αρχη και αφου μετα την αλλαγη του φορουμ δεν μπορουσα να συνδεθω με αυτον τον λογαριασμο στο φορουμ κ εφοσον νομιζα οτι ο λογαριασμος μου ηταν ανενεργος και δεν ειχα λαβει ουδεποτε απαντηση για τον λογο τον οποιο δεν μπορουσα να κανω εγραφη (παρα μονο 4 μερες αργοτερα κ εφοσον ειχα κανει αλλο λογαριασμο),συμβαινει το εξης¨

1.Πλεον μπορω να συνδεθω με αυτο τον λογαριασμο ενω ο προηγουμενος που εκανα μπαναριστηκε στο φτερο (και σωστα)

2.Επειδη εχω συνδεθει με τον αλλον λογαριασμο μεσω του υπολογιστη μου στο σπιτι κ μεσω του iphone μου ΔΕΝ μπορω να δω τπτ απο το ινσομνια πλεον τοσο απο τον υπολογιστη μου οσο κ απο το κινητο, παρα μονο το μονιμο μυνημα μπαναρισματος του λογαριασμου που μπαναριστικε!!

3.Εσβησα τα cookies που προτεινε ο Λουσιφερ και γενικα εκανα τα παντα ΤΟΣΟ απο τον υπολογιστη μου οσο κ απο το κινητο αλλα με την καμια δεν μπορω να μπω στο ινσομνια παρα μονο εαν χρησιμοποιω αλλον υπολογιστη στον οποιο δεν ειχα χρησιμοποιησει το νικ που μπαναριστηκε...

Συγνωμη που αναγκαζομαι να γραψω εδω,αλλα πλεον τραβιεμαι μια εβδομαδα για αυτη την βλακεια κ αναγκαζομαι να βρισκω προσβαση εκτος σπιτιου ωστε να γραψω εδω!!Ελπιζω καποιος μοντ να μπει στον κοπο να με βοηθησει μια κ εξω με αυτο το θεμα

*οχι κ τπτ αλλο δλδ,αλλα εδω εχει τρελο χιονι κ κρυο κ δεν ειμαι να ψαχνω στο ακυρο υπολογιστες μονο κ μονο για να μπαινω ινσομνια

Δημοσ.

2.Επειδη εχω συνδεθει με τον αλλον λογαριασμο μεσω του υπολογιστη μου στο σπιτι κ μεσω του iphone μου ΔΕΝ μπορω να δω τπτ απο το ινσομνια πλεον τοσο απο τον υπολογιστη μου οσο κ απο το κινητο, παρα μονο το μονιμο μυνημα μπαναρισματος του λογαριασμου που μπαναριστικε!!

3.Εσβησα τα cookies που προτεινε ο Λουσιφερ και γενικα εκανα τα παντα ΤΟΣΟ απο τον υπολογιστη μου οσο κ απο το κινητο αλλα με την καμια δεν μπορω να μπω στο ινσομνια παρα μονο εαν χρησιμοποιω αλλον υπολογιστη στον οποιο δεν ειχα χρησιμοποιησει το νικ που μπαναριστηκε...

Απ' ο,τι καταλαβαίνω, αυτό που σου συμβαίνει είναι ότι όποτε γράφεις στον browser σου τη διεύθυνση του Insomnia, το forum σε αναγνωρίζει αυτόματα ως logged-in με το banned account και κατευθείαν σου εμφανίζεται το μήνυμα περί ban, χωρίς να σου δίνεται καν η δυνατότητα να κάνεις sign out και μετά sign in με άλλα credentials. Αυτό σημαίνει ότι, παρά τη διαβεβαίωσή σου ότι έσβησες τα απαραίτητα cookies, αυτό στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί (εκτός αν το νέο forum software διαθέτει by default κάποιο μηχανισμό για αυτόματη ταυτοποίηση μέσω IP, αλλά πολύ χλωμό τέτοιο ενδεχόμενο).

Δεν αναφέρεις και ποιον browser χρησιμοποιείς για να σου πούμε ακριβείς οδηγίες για διαγραφή των cookies και της browser cache. Οπότε, θα δώσω links με σχετικές πληροφορίες για τους IE, FF, Chrome και Opera:

How to delete cookie files in Internet Explorer @ microsoft.com

Deleting cookies @ mozilla.com

Privacy and security settings: Cookies @ google.com

How can I delete cookies? @ opera.com

Επίσης, για σιγουριά σβήσε και την browser cache:

How to Delete the Contents of the Temporary Internet Files Folder @ microsoft.com

How to clear the cache @ mozilla.com

Privacy and security settings: Delete cache and other browsing data @ google.com

How can I set the cache size or empty it? @ opera.com

Μετά από τα παραπάνω, θα πρέπει επισκεπτόμενος τη διεύθυνση www.insomnia.gr να βλέπεις τα εξής:

insomniaguestuser.th.png

Μετά από κλικ στο link «Σύνδεση», πολλή προσοχή στην επόμενη οθόνη! Ενδέχεται ο browser να έχει συμπληρωμένα ήδη τα πεδία με το username ή και το password, αλλά να είναι αυτά του banned account! Οπότε, τα σβήνεις και εισάγεις τα σωστά πριν πατήσεις το κουμπί «Σύνδεση».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...