Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξει παιδια δεν υπαρχει.... EPIC!! ανυπομονω να το παιξω!!!!! ποιος περιμαινει 1 μηνα ακομι.....:P

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

GOW3kratos.gif

2vl38u8.jpg

11t1yc1.jpg

ff1q84.jpg

Geoff Keighley: Guys there was no CG there....that's the game. And we have a ton more to show you coming soon on Spike. I'm heading over to the studio next week for a full GOW episode.Oh, and regarding me "spoiling" you go to Third Echelon in SC....there was tons of footage in the show from Third Echelon. Hardly a spoiler.

trailer 1080p

http://www.sendspace.com/file/c8tvcx

34t797r.jpg

2pplp9l.png

1h4adf.png

2e1rk3c.png

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε ένα τραιλερ εχθές αν δεν κάνω λάθος ... Exclusive Chaos Will Rise Trailer HD είναι ο τίτλος..δεν μπόρεσα να δώ προηγούμενα replies λόγο των μεγάλων φωτογραφιών..είμαι απο netbook ..ζητάω συγγνώμη λοιπόν για double post αν είναι..

Δημοσ.

Απλά ...σπά$####δρδχ!!!χεερεψρεψρεερεεεειιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε για in-game γραφικά

Νομίζω ότι θα κάνουμε παύση όπως στις blueray ταινίες για να δούμε τις λεπτομέριες.

1ο ps4 παιχνίδι....

Δημοσ.

Οντως τα scripted events στο παιχνιδι φαινονται πολυ εντυπωσιακα και τα γραφικα ειναι εκπληκτικα - αν κ δεν εχω κ πολλες ελπιδες για το συστημα μαχης μετα απο το demo, το παιχνιδι οντως παιζει σαν GoW 2.5 και φαινεται απαρχαιωμενο μετα το Bayonetta.

Bεβαια μιλαμε για εναν casual-friendly τιτλο που περισσοτερο βαση δινει στον εντυπωσιασμο παρα στο gameplay.

Παντως σιγουρα θα το νοικιασω να δω πως θα τελειωσει η ιστορια.

Δημοσ.

Εγώ παίζω το GoW collection τώρα για να είμαι έτοιμος και καραγουστάρω.

Μέχρι και το chains of olympus αγόρασα στο psp. Δώστε Kratos στο λαό!!!!!!

Δημοσ.
Tο παιχνιδι οντως παιζει σαν GoW 2.5 και φαινεται απαρχαιωμενο μετα το Bayonetta. Bεβαια μιλαμε για εναν casual-friendly τιτλο που περισσοτερο βαση δινει στον εντυπωσιασμο παρα στο gameplay.

Ποσο γουσταρω παντως που βλεπω οτι υπαρχουν ακομα και σημερα πραγματικοι hardcores και δεν ειμαι μονος μου.

Η έβδομη σφραγίδα έσπασε και το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Το σημάδι είναι προφανές...

Έφτασε η στιγμή που όποιος προτιμά μια σέξι μάγισσα με γυαλάκια που πυροβολάει boss με φάτσες μωρών φορώντας πιστόλια-γόβες αποκαλείται HARDCORE, ενώ όποιος προτιμά έναν καραφλό σπαρτιάτη που αφού έσφαξε την οικογένειά του παίρνει εκδίκηση ιππεύοντας τιτάνες και ξεριζώνωντας κεφάλια θεών αποκαλείται CASUAL...

Keep the faggotry out of the God of War thread.

Δημοσ.
Η έβδομη σφραγίδα έσπασε και το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Το σημάδι είναι προφανές...

Έφτασε η στιγμή που όποιος προτιμά μια σέξι μάγισσα με γυαλάκια που πυροβολάει boss με φάτσες μωρών φορώντας πιστόλια-γόβες αποκαλείται HARDCORE, ενώ όποιος προτιμά έναν καραφλό σπαρτιάτη που αφού έσφαξε την οικογένειά του παίρνει εκδίκηση ιππεύοντας τιτάνες και ξεριζώνωντας κεφάλια θεών αποκαλείται CASUAL...

καποιοι μαλλον δεν ξερουν οτι το hardcore δεν ειναι θεμα looks αλλα gameplay

Δημοσ.

Μολις αποκτησεις το skill ωστε να μπορεις να κανεις combo με πανω απο 2 κουμπια στο χειριστηριο και να κοβεις στη μεση bosses πατωντας το κουμπακι στην σωστη στιγμη τα ξαναλεμε.

Keep the casuals out of the Action genre. ;)

---------- Προσθήκη στις 23:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ----------

Mα ποιος νοιαζεται για το gameplay? εδω εχεις εναν καραφλό σπαρτιάτη που αφού έσφαξε την οικογένειά του παίρνει εκδίκηση ιππεύοντας τιτάνες και ξεριζώνωντας κεφάλια θεών...:rolleyes:

Δημοσ.

Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα φίλε μου... Απλά σπάω πλάκα με όσους γενικά χρησιμοποιούν ορολογίες τύπου hardcore-casual. Τις αναφέρουν και με τέτοιο στόμφο λες και ανήκουν στην ελίτ που έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να παίξει τόσο hardcore games, ενώ όσοι θα προτιμήσουν το GoW είναι κάτι δύσμοιροι που στραμπουλάνε τα δάχτυλά τους προσπαθώντας μάταια να βγάλουν combo.

Ακόμα και αν το Bayonetta ήταν το ζενίθ του skillful gameplay (που δεν είναι ούτε κατά διάνοια, εκτός για κάποιους που ασχολούνται με το gaming κανα-δυο χρόνια), η αντίφαση του να χαρακτηρίζεις hardcore την πεταλουδίτσα και ταυτόχρονα να bashάρεις το GoW δε θα μπορούσε να περάσει έτσι...

Όσο για τον dr thodt... Σε άνθρωπο που έχει καταφέρει μέσα σε τρεις γραμμές κειμένου να συμπεριλάβει τους όρους God of War 2.5 και casual-friendly... απλά respect. Και ως αντεπιχείρημα παραθέτεις τo Bayonetta, δηλαδή το... Devil May Cry 4.5 με τη λογική σου;

Μολις αποκτησεις το skill ωστε να μπορεις να κανεις combo με πανω απο 2 κουμπια στο χειριστηριο και να κοβεις στη μεση bosses πατωντας το κουμπακι στην σωστη στιγμη τα ξαναλεμε.

Ενώ εσύ πατώντας 3 κουμπιά για combo και LT+κουμπάκι για να κόψεις boss στη μέση αισθάνεσαι superior gamer, έτσι; Εύγε...

Δημοσ.
Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα φίλε μου... Απλά σπάω πλάκα με όσους γενικά χρησιμοποιούν ορολογίες τύπου hardcore-casual. Τις αναφέρουν και με τέτοιο στόμφο λες και ανήκουν στην ελίτ που έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να παίξει τόσο hardcore games, ενώ όσοι θα προτιμήσουν το GoW είναι κάτι δύσμοιροι που στραμπουλάνε τα δάχτυλά τους προσπαθώντας μάταια να βγάλουν combo.

Ακόμα και αν το Bayonetta ήταν το ζενίθ του skillful gameplay (που δεν είναι ούτε κατά διάνοια, εκτός για κάποιους που ασχολούνται με το gaming κανα-δυο χρόνια), η αντίφαση του να χαρακτηρίζεις hardcore την πεταλουδίτσα και ταυτόχρονα να bashάρεις το GoW δε θα μπορούσε να περάσει έτσι...

Όσο για τον dr thodt... Σε άνθρωπο που έχει καταφέρει μέσα σε τρεις γραμμές κειμένου να συμπεριλάβει τους όρους God of War 2.5 και casual-friendly... απλά respect. Και ως αντεπιχείρημα παραθέτεις τo Bayonetta, δηλαδή το... Devil May Cry 4.5 με τη λογική σου;

Ναι αλλα οι οροι υπαρχουν και υπαρχουν για καποιο λογο.

Hardcore παιχνιδι = το παιχνιδι που δεν εχει τιποτα αυτοματοποιημενο και το παιχνιδι που απαιτει απο τον παικτη να προσπαθησει για το αποτελεσμα και η τιμωρια ειναι μεγαλη σε περιπτωση αποτυχιας του (ninja gaiden, demon's souls, ghosts and goblins κτλ). Επισης αυτα τα παιχνιδια εχουνε τεραστια περιθωρια βελτιωσης του παικτη (δηλαδη πολυ βαθυ gameplay) και ο σκοπος του δεν ειναι απλα να δεις το τελος του παιχνιδιου.

Casual παιχνιδι = το παιχνιδι που θα το τελειωσει και η κουτση Μαρικα και η προσπαθεια του παικτη ειναι σχεδον αυτοματοποιημενη απο το συστημα (σχεδον ολα τα μοντερνα παιχνιδια). Δεν σου ζηταει τιποτα και απο την ωρα που θα το ξεκινησεις απλα το ρολοι γυριζει αντιστροφα μεχρι να φτασεις στο τελος.

Ενώ εσύ πατώντας 3 κουμπιά για combo και LT+κουμπάκι για να κόψεις boss στη μέση αισθάνεσαι superior gamer, έτσι; Εύγε...

Superior οχι. Hardcore ομως ναι. Δεν γουσταρω ρε παιδι μου ενα παιχνιδι να μου κραταει το χερι. Θελω να κανω πραγματα -μονος- μου. Δεν ειναι οτι δεν παιζω παιχνιδια που μου κρατανε το χερι (απο αυτα αλλο τιποτα) αλλα ευτυχως που δεν ειμαστε γεματοι απο αυτα. Δεν γουσταρω να ατροφει ο εγκεφαλος μου και τα χερια μου απλα "περνοντας" μεσα απο περιβαλλοντα και οχι "παλευοντας" μεσα στα περιβαλλοντα οπως τα hardcore παιχνιδια.

Μια δοκιμη με το Demon Souls θα σε πεισει για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε (που ειναι και μοντερνο παιχνιδι) για να μην πηγαινω σε παλιοτερα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...