ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περιμενετε, εχουμε μπολικα παιχνιδια για 2010 που θα ειναι υποψηφια για Game of the Year και πολλα απο αυτα ερχονται νωρις (bioshock 2, Mass Effect 2 παραδειγμα). Περαν απο το γεγονος οτι το GoW 3 θα ειναι υπερπαραγωγη ειμαι ομως και σιγουρος οτι το gameplay δεν θα ξεφυγει απο τα προηγουμενα και δεν θα κανει καν την προσπαθεια να μπει στα λημερια του skilled combat του Ninja Gaiden, Devil May Cry και Bayonetta. Βεβαια δεν ειναι εκει και το focus των δημιουργων αλλα ρε φουστη μου καντε το λιγο το παιχνιδι να χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να παταω ενα κουμπακι με κλειστα τα ματια και ολοι να πεφτουν νεκροι στα ποδια μου. 3ο παιχνιδι σας ειναι, βελτιωστε λιγο το συστημα μαχης σας, ελεος πια.
theo58 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Περιμενετε, εχουμε μπολικα παιχνιδια για 2010 που θα ειναι υποψηφια για Game of the Year και πολλα απο αυτα ερχονται νωρις (bioshock 2, Mass Effect 2 παραδειγμα). Περαν απο το γεγονος οτι το GoW 3 θα ειναι υπερπαραγωγη ειμαι ομως και σιγουρος οτι το gameplay δεν θα ξεφυγει απο τα προηγουμενα και δεν θα κανει καν την προσπαθεια να μπει στα λημερια του skilled combat του Ninja Gaiden, Devil May Cry και Bayonetta. Βεβαια δεν ειναι εκει και το focus των δημιουργων αλλα ρε φουστη μου καντε το λιγο το παιχνιδι να χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να παταω ενα κουμπακι με κλειστα τα ματια και ολοι να πεφτουν νεκροι στα ποδια μου. 3ο παιχνιδι σας ειναι, βελτιωστε λιγο το συστημα μαχης σας, ελεος πια. Γουστα ειναι αυτα.... αλλα εγω γουσταρω πολυ το combat system και αν ειναι οντως ακομα πιο αμεση η αλλαγη μεταξυ οπλων και μαγειας οπως λενε... τοτε θα παμε για απιστευτα combos ..... αν και τα blades of athena ειναι one of a kind..... Κατα τα αλλα.... το hype του παιχνιδιου εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο.... οπως λεει και η παραθεση του DJTaurus... ολο το ιντερνετ παραληρει για ενα glimpse του παιχνιδιου......και πιστευω οτι με αυτο τον τροπο η Santa Monica εχει σιγουρη την επιτυχια γιατι πολυ απλα εχει φασει το γενικο κοινο με ενα καλο demo το οποιο ειναι 9 μηνων και τους editors με 2 λεπτα footage..... ετσι οταν ρθει το παιχνιδι ολοι θα τρεξουν..... μαζι και γω.....:cool:
bahamut zero Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εχοντας παιξει το demo εχω να πω οτι το συστημα μαχης αλλα και γενικοτερα το gameplay ειναι μια απο τα ιδια...
nikos_se Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ναι οντως ειναι ενα god of war 2 με καλυτερα γραφικα τπτ παραπανω!!!!μωρε τι λεμε???μηπως ετυχε να δεις τα τελευταια screenshots που κυκλοφορησαν ἠ τα διαφορα previews σε gaming sites???γτ ολοι εχουν αντιθετοι αποψη με εσενα!!!το demo που κυκλοφορησε ηταν καθαρα για επιδειξη της μηχανης γραφικων και καποιων στοιχειων gameplay τπτ παραπανω!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι περίμενες να σου πεί ένα Wii fanboy; αντίστοιχα με αυτά που περιμένουμε από ένα ps3 ή xbox360 fanboy Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2010 από ThReSh
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Άντε να βγάλει η Rockstar νεο GTA για να σταματήσετε να ασχολείστε με τα ημίμετρα
DJTaurus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.gametrailers.com/video/making-of-god-of-war/60918[/ame] [ame]http://www.gametrailers.com/video/gaia-gameplay-god-of-war/60988[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Άντε να βγάλει η Rockstar νεο GTA για να σταματήσετε να ασχολείστε με τα ημίμετρα ΌΤΙ να'ναι..
Rubin074 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε κι ένας φίλος... God of War 2,5! Σίγουρα εντυπωσιακό για κάποιον που έχει μείνει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ή που δεν την έχει δοκιμάσει καθόλου, αλλά για έναν παίκτη που έχει "λιώσει" το GoW2, δεν ξέρω αν έχει κάτι πραγματικά καινούριο να προσφέρει -εκτός των Χ ωρών gameplay του φυσικά.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ΌΤΙ να'ναι.. Και εγω γι' αυτό το είπα Τόσο trolling που πέφτει εδω μέσα...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε κι ένας φίλος... God of War 2,5! Σίγουρα εντυπωσιακό για κάποιον που έχει μείνει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ή που δεν την έχει δοκιμάσει καθόλου, αλλά για έναν παίκτη που έχει "λιώσει" το GoW2, δεν ξέρω αν έχει κάτι πραγματικά καινούριο να προσφέρει -εκτός των Χ ωρών gameplay του φυσικά. Αντιθετα, ενα παιχνιδι με το στυλ development σαν του God of War βασιζεται στα εντελως Epic premade σκηνικα. Ακριβως το ιδιο στυλ υιοθετει και το Dantes Inferno. Αυτα τα παιχνιδια κατα κυριο λογο βασιζονται στις συνεχειες για να επιδειξουν τις νεες τους σκηνοθετικες "ανησυχιες" οι οποιες αναλογα με το στουντιο και την ικανοτητα τους ειναι ειτε αψογες (God of War) ειτε εντελως fail (απειρα παραδειγματα). Αντιθετα παιχνιδια οπως Devil May Cry, Ninja Gaiden, Bayonetta ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουν συνεχεια γιατι ο κυριος τους σκοπος ειναι ενα ανηπερβλητο (και καλυτερο απο το προηγουμενο) συστημα μαχης. Δες το Devil May Cry 4 και συγκρινε το με το 3. Το 3 υπερεχει σε ολους τους τομεις στον συγκεκριμενο τομεα και ειναι καλυτερο παιχνιδι ακριβως γι αυτον τον λογο.
nikos_se Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 το πιο τελειο εδω μεσα ειναι οτι το αποκαλουν μερικοι εδω μεσα god of war 2.5 κτλ κτλ και οτι δεν εχει τπτ να προσφερει???(ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς) και ποσο μαλλον οταν αυτο ακουγεται απο τα στοματα καποιων που παιζουν το ιδιο παιχνιδι απο το 1985 με απλα αναβαθμισμενα γραφικα~~!!!!!!!! ξανα λεω διαβαστε κανενα preview του παιχνιδιου που ολοι εχουν μεινει με το στομα ανοιχτο...!!!!α και οσοι λενε για το gameplay οτι ειναι ιδιο αυτο ισχυει και σε απειρα αλλα παιχνιδια δεν ειδα καμια διαφορα στο gameplay απο το halo2->halo3
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δες το Devil May Cry 4 και συγκρινε το με το 3. Το 3 υπερεχει σε ολους τους τομεις στον συγκεκριμενο τομεα και ειναι καλυτερο παιχνιδι ακριβως γι αυτον τον λογο. Ο Dante στο 4 βασικά είχε το ιδιο battle system που είχε και στο 3. Πιο γαμάτο μάλιστα, γιατί είχε real-time αλλαγή των styles.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ο Dante στο 4 βασικά είχε το ιδιο battle system που είχε και στο 3. Πιο γαμάτο μάλιστα, γιατί είχε real-time αλλαγή των styles. Kαι ομως δεν το ειχε. Ειχε μεν τα 4 στυλ (που ηταν περισσοτερα στο 3 μετα απο ενα σημειο ετσι και αλλιως, quicksilver να σου θυμησω για παραδειγμα) και οι κινησεις απο το εκαστοτε στυλ ηταν εξαιρετικα περιορισμενες χωρια που δεν μπορουσες να κανεις τα ακροβατικα και sick εντελως πραγματα που μπορουσες να κανεις στο 3 (να κανεις πατινι εναν εχθρο και να εσπερνες θανατο με τα ebony & ivory παραδειγμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα