theo58 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ανυπομονουμε να δουμε τα νεα footage και φυσικα το παιχνιδι..... Μερχι το Μαρτιο βεβαια.... καλο ειναι και το Dante's Inferno που απο οτι ακουσα... ειναι complete rip off του GOW.... μαλλον θα κανω και ενα us account για να το κατεβασω...
dreaming123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πάρα πολυ καλό και το Dante's Inferno!!!!
theo58 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πάρα πολυ καλό και το Dante's Inferno!!!! Καλό αλλα πολύ κοπια σε ολα....το παιξα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 και ποια δεν είναι πλέον...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια εδω και ποσο καιρο περιμενω να το παιξω, εχω τερματισει τα 3 προηγουμενα (και του πσπ), και εχω μεινει με το τηλεχειριστιριο στο χερι ..... τουλαχιστον το δεμο να επαιζα να ξεχνιωμουν λιγο.... μηπως ξερει κανενας αν και πως μπορω να κατεβασω το δεμο....
theo58 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια εδω και ποσο καιρο περιμενω να το παιξω, εχω τερματισει τα 3 προηγουμενα (και του πσπ), και εχω μεινει με το τηλεχειριστιριο στο χερι ..... τουλαχιστον το δεμο να επαιζα να ξεχνιωμουν λιγο.... μηπως ξερει κανενας αν και πως μπορω να κατεβασω το δεμο.... To demo για το παιξεις πρεπει να εισουν γραμενος στο newsletter του God of War 3 ετσι ωστε να σου εστελναν κωδικο..... ή να αγορασεις το God of War Collection... οπου έχεο μεσα αυτον τον κωδικο... Διαφορετικα για την ωρα, δεν μπορεις να το κατεβασεις απο πουθενα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ημουν γραμμενος στο newsletter... τελος παντων 8α παω να αγορασω το collection :Ρ
dante14023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και καθως τσεκαρα χθες αυτη τη σελιδα..... http://en.wikipedia.org/wiki/Dream_theater ειδα αυτο..... On November 12, 2009, Mike Portnoy announced that Dream Theater will enter the studio right after New Year's to write and record a brand new instrumental track for inclusion on the upcoming PS3 game God of War III soundtrack. This will mark the first time in the band's career they have written and recorded an exclusive track for an outside project οπως φαινεται και απο μουσικη επενδυση το παιχνιδι θα σκιζει.... και δεν εχω λεφτα για να αγορασω ps3.... #$%^#$
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 To demo για το παιξεις πρεπει να εισουν γραμενος στο newsletter του God of War 3 ετσι ωστε να σου εστελναν κωδικο..... ή να αγορασεις το God of War Collection... οπου έχεο μεσα αυτον τον κωδικο... Διαφορετικα για την ωρα, δεν μπορεις να το κατεβασεις απο πουθενα..... φιλε αγορασα το god of war collection αλλα δεν λεει μεσα για το demo η για κανενα κωδικο....
theo58 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ο βασιλιας επιστρεφει σε λιγοτερο πλεον απο 3 μηνες..... Ας την βγαλουν καποιοι με τον War και την Bayonetta.....που τους αρεσει τοσο και να αφησουν εμας να τρεχουμε να παραγγέλνουμε την Ultimate εκδοση....
anamenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 μια χαρά είναι ο Dante και η Bayonetta. God bless multiplatform games!!!
Rubin074 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Dante; Παναγία βόηθα... Δεν ξέρω γιατί αλλά από τα όσα έχω δει και διαβάσει, η γνώμη μου γι' αυτό το παιχνίδι είναι ότι πιο πολύ θα μιλάμε για το hype και το promotion του παρά για τον ίδιο τον τίτλο. Και ακόμα και με το God of War III, ειλικρινά, έχω τις επιφυλάξεις μου. Σκεφτείτε, τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει από τα όσα προσέφερε για παράδειγμα το Darksiders; οεο!
skanjos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Dante; Παναγία βόηθα... Δεν ξέρω γιατί αλλά από τα όσα έχω δει και διαβάσει, η γνώμη μου γι' αυτό το παιχνίδι είναι ότι πιο πολύ θα μιλάμε για το hype και το promotion του παρά για τον ίδιο τον τίτλο. Και ακόμα και με το God of War III, ειλικρινά, έχω τις επιφυλάξεις μου. Σκεφτείτε, τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει από τα όσα προσέφερε για παράδειγμα το Darksiders; οεο! επικές στιγμές??? το darksiders μου θυμίζει έντονα το wow.το gow3 είναι το τοπ του είδους του, μέχρι να βγεί κάνα zone of the enders hd και να πάθουμε πλάκα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα