Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε ο chaplin προφανώς δεν ενθουσιάστηκε και πολύ από το God of war και έγινε λίγο καυστικός :P...βγάλαμε αμέσως ότι ζει σε σπηλιά :-D...την άλλη φορά εκθείαζε νομίζω το Heavy Rain, οπότε σίγουρα δεν μιλάμε για τυφλό fanboy

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η φωτογραφία δεν παραπέμπει σε κάτοικο των σπηλαίων, αλλά σε troll. Το post στο οποίο απάντησα είναι ο ορισμός του troll-post, κάτι που πιστέυω και ο ίδιος ο chaplin γνώριζε, απλά το έκανε for the lulz... Γι'αυτό απάντησα κι εγώ αναλόγως...:-)

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η φωτογραφία δεν παραπέμπει σε κάτοικο των σπηλαίων, αλλά σε troll. Το post στο οποίο απάντησα είναι ο ορισμός του troll-post, κάτι που πιστέυω και ο ίδιος ο chaplin γνώριζε, απλά το έκανε for the lulz... Γι'αυτό απάντησα κι εγώ αναλόγως...:-)

Πολυ αρνι ρε παιδι μου.Τεσπα.Οντως τρολλαρα γιατι δεν παει αλλο η κατασταση με τα φαν boys.Το παρακανα και το παραδεχομαι αλλα that was the idea για να δουν καποιοι ποσο σπαστικο φαινεται σε μας -τα μη φαν boys-τα ξελιγωμενα reviews και οι κριτικες τους.Anyway.Keep gaming.:devil:

Δημοσ.

Λοιπον αφου τερματισα το παιχνιδι εχω μια ερωτηση μονο. Ποιον απο ολα τα θυματα λυπηθηκατε ποιο πολυ απο ολους? Εμενα η ψηφος μου παει στον Chronos. Το κατεστρεψα το παλικαρι.

Δημοσ.

Οι Remastered εκδοσεις του 1 και 2 αξιζουν για PS3?

Δεν εχω τελιωσει ακομα τα πρωτα 2, κατι το οποιο θελω να κανω πριν ξεκινησω το 3, και απλως αναρωτιεμαι αν αξιζει να παρω καποιο απο τα collection/pandora box, ή να τα τελιωσω στο ps2 και να αγορασω μετα σκετο το GOW3.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Οι Remastered εκδοσεις του 1 και 2 αξιζουν για PS3?

Δεν εχω τελιωσει ακομα τα πρωτα 2, κατι το οποιο θελω να κανω πριν ξεκινησω το 3, και απλως αναρωτιεμαι αν αξιζει να παρω καποιο απο τα collection/pandora box, ή να τα τελιωσω στο ps2 και να αγορασω μετα σκετο το GOW3.

Πάρε god of war trilogy, που έχει 1+2+3 (1+2 remastered σε hd). Eγώ τώρα είμαι στο 3, τα άλλα δύο μπορώ να πω πως είχαν πολύ καλύτερα γραφικά από τις αντίστοιχες version στο ps2γιατί τα είχα και στο ps2). To μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα περισσότερα cutscenes δεν τα μετέτρεψαν σε hd. Aλλά πέρα από αυτό, τα γραφικά τους σε hd είναι άκρως ικανοποιητικά σε σύγκριση με άλλα games του ps3.

Δημοσ.
Aλλά πέρα από αυτό, τα γραφικά τους σε hd είναι άκρως ικανοποιητικά σε σύγκριση με άλλα games του ps3.

Αληθεια? Γιατι εγω κοιταζα βιντεακια στο youtube μπας και βγαλω ακρη και διαβαζα ρεβιου και κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον δεν αξιζει να σκασω τα παραπανισια χρηματα. Εσυ ομως εχεις δει στην πραξη τι λενε οι 2 αυτες διαφορετικες εκδοσεις.

Το 1 ουτως οι αλλως εχω παιξει κανα 6ωρο και λογικα στις 10 θα τελειωνει, αρα λεω να τελιωσω και το 2 στο ps2 Και επειτα να παρω το 3 στο ps3...

Δημοσ.
Αληθεια? Γιατι εγω κοιταζα βιντεακια στο youtube μπας και βγαλω ακρη και διαβαζα ρεβιου και κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον δεν αξιζει να σκασω τα παραπανισια χρηματα. Εσυ ομως εχεις δει στην πραξη τι λενε οι 2 αυτες διαφορετικες εκδοσεις.

Το 1 ουτως οι αλλως εχω παιξει κανα 6ωρο και λογικα στις 10 θα τελειωνει, αρα λεω να τελιωσω και το 2 στο ps2 Και επειτα να παρω το 3 στο ps3...

Aν τα έχεις στο ps2 και δεν θες να ξοδέψεις παραπανίσια χρήματα, πάρε σκέτο το 3. Εγώ πάντως που είχα να τα παίξω πολύ καιρό( και μάλιστα το 2 δεν το είχα τερματήσει στο ps2, το είχα παρατήσει κάπου στη μέση) πήρα το trilogy και δεν έχω παράπονα. Τα γραφικά είναι πάντως αρκετά καλύτερα από του ps2.

Δημοσ.
Πήρα το 1ο μου Platinum!!! 100% στο God Of War III, μου έβγαλε την πίστη αλλά εντάξει παλεύεται!

Πόσο σου πήρε σύνολο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα λοιπον το ξεκινησα και εγω στο normal.Σε 2 ωρες και κατι εφτασα αδη τον εφαγα και το παρατησα για σημερα.Καλα ειμαι;;;:-D:-D:-D

Εχω παθει απο τα γραφικα του ρε γμτ...:shock:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια να ρωτισω κατι στο gamesandgadgets.gr πληρωνω και εξοδα αποστολης

---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:51 ----------

παιδια να ρωτισο κατι gamesandgadgets.gr πληρωνω εξοδα αποστολης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...