Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τζιφος.....απο οτι μου ειπε ο ανηψιος ορμησε το τοπικο internet caffee και τα πηρε ολα οσα με ενδιεφεραν. Το μονο που πηρα εγω ειναι το Street fighter 4, Virtua Fighter 5 και Uncharted: drakes fortune. Ολα μαζι 20 ευρω. Κριμα και αν ολα πηγαιναν οπως ηθελα θα ειχα -pandoras box GoW 3- με λιγοτερα απο 30 ευρω. Oh well....

Δημοσ.
Και κάτι για τους gamers που είναι fan τον λεγόμενων "play arts" απο τη φοβερή neca και ειδικότερα του GOW σε αυτή την περίπτωση. :-)

http://www.figures.com/databases/action.cgi?setup_file=fignews2.setup&category=actionfigures&topic=155&show_article=380

Αυτές έχουν κυκλοφορήσει από την εποχή του GoW2... όπου να 'ναι ανακοινώνεται Kratos statue από sideshow collectibles, για όποιον το κατέχει το άθλημα εκεί είναι όλα τα λεφτά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτές έχουν κυκλοφορήσει από την εποχή του GoW2... όπου να 'ναι ανακοινώνεται Kratos statue από sideshow collectibles, για όποιον το κατέχει το άθλημα εκεί είναι όλα τα λεφτά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Το Sideshow έχει καλές φιγούρες αλλά ακριβές ενώ η neca έχει φοβερή ακρίβεια και ποιότητα για 10-15 ευρώ 7" εν αντιθέση του sideshow που κιμένονται στα 90-120 ευρώ κατά μέσω όρο οι 12" φιγούρες της.

Κι αν λές για statue μάλλων premium format έκδοση θα είναι οπότε όπως λές θα έχει κάτι 100ρικά.

Έχει βγάλει και το Dante's Inferno - Bioshock 2 επίσεις από τη neca.

Η neca και square enix έχουν καλές τιμές και προσφέρουν μεγάλη λεπτομέρια και καλή ποιότητα χωρίς να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία.

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

Ωραίο φαίνετε αλλά θα είναι ακριβό δυστιχώς :fear:

Η βασική μου ιδέα για μένα ήταν να χρησιμ/σω ένα ράφι με όλα τα ps3 games μου και να το διακοσμίσω με μερικές φιγούρες απο ήρωες των παιχνιδιών μου. :-)

Δημοσ.

God Of War 4

Όσοι από εσάς καταφέρατε να τερματίσετε το God Of War Collections στο Spartan Mode θα προσέξατε ότι ξεκλειδώσατε ένα βίντεο με την ονομασία "Fate Of The Titan".

Στο βίντεο η Γαία μας αφηγείται τον πρόλογο του God Of War 4 και προς μεγάλη μας έκπληξη μαθαίνουμε ότι στο νέο God Of War δεν θα υπάρχει ο Kratos κι επίσης η ιστορία δεν θα ασχολείται με το παρελθόν αλλά με το παρόν! Ναι με το δικό μας παρόν καθώς στο βίντεο είδαμε ελικόπτερα να κατευθύνονται στον τάφο του Τιτάνα που φυλούσε τον ναό της Πανδώρας.

Η ιστορία θα έχει σχέση με το μέλλον της ανθρωπότητας μετά το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας από κάποιους εξερευνητές που έφτασαν στον ναό.

Οι δημιουργοί του God Of War ανακοίνωσαν πως στο νέο παιχνίδι θα δούμε ένα νέο χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή και όχι τον γνωστό σε όλους μας Kratos. Aυτή η κίνηση θα ξενερώσει πολλούς gamers, ελπίζουμε πως τουλάχιστον θα εμφανίζεται ο Kratos έστω και ως guest star.

Προς το παρόν απολαύστε το βίντεο, περιμένουμε τα σχόλιά σας...

Πηγή: http://www.pspgr.net

Δημοσ.
God Of War 4

Όσοι από εσάς καταφέρατε να τερματίσετε το God Of War Collections στο Spartan Mode θα προσέξατε ότι ξεκλειδώσατε ένα βίντεο με την ονομασία "Fate Of The Titan".

Στο βίντεο η Γαία μας αφηγείται τον πρόλογο του God Of War 4 και προς μεγάλη μας έκπληξη μαθαίνουμε ότι στο νέο God Of War δεν θα υπάρχει ο Kratos κι επίσης η ιστορία δεν θα ασχολείται με το παρελθόν αλλά με το παρόν! Ναι με το δικό μας παρόν καθώς στο βίντεο είδαμε ελικόπτερα να κατευθύνονται στον τάφο του Τιτάνα που φυλούσε τον ναό της Πανδώρας.

Η ιστορία θα έχει σχέση με το μέλλον της ανθρωπότητας μετά το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας από κάποιους εξερευνητές που έφτασαν στον ναό.

Οι δημιουργοί του God Of War ανακοίνωσαν πως στο νέο παιχνίδι θα δούμε ένα νέο χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή και όχι τον γνωστό σε όλους μας Kratos. Aυτή η κίνηση θα ξενερώσει πολλούς gamers, ελπίζουμε πως τουλάχιστον θα εμφανίζεται ο Kratos έστω και ως guest star.

Προς το παρόν απολαύστε το βίντεο, περιμένουμε τα σχόλιά σας...

Πηγή: http://www.pspgr.net

Αν κάνουν τέτοιο πράγμα θα ειναι πολυ μάγκες.

Δημοσ.

βασικά δεν μιλάει καθόλου για gow4,έτσι όπως το βλέπω το κονσεπτ πιο πολύ για ταινία god of war μου κάνει (και γιατί στο τέλος δείχνει μόνο το σήμα gow),χαλαρά θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα ταινία,για παιχνίδι πολύ δύσκολα να μετατραπεί το current time σε hack and slash game στυλ gow όχι dmc/bayonetta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...