Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω το τερματισα εχθες στις 6 η ωρα τα ξημεροματα (το αρχισα στις 11 το βραδυ)... μου αρεσε παρα πολυ... δεν λεω καλο και το τελος, αλλα πιστευω οτι μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο καλυτερο... η καλυτερη μαχη πιστευω ηταν αυτη με την αφροδιτη!:P:lol:

Υ.Γ.: οσοι δεν το εχουν παιξει και δεν θελουν να το αγορασουν, να το νοικιασουν οπωσδιποτε! πραγματικα πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πιο κοριφεα video games ever!:-)

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τα γραφικά έμεινα μακάκας πάντως, απλά δεν υπάρχει!Καλύτερα γραφικά ακόμη και από το heavy rain και uncharted 2. Απίστευτο!

Δημοσ.

Λοιπον ως τωρα στο παιχνιδι δεν παρατηρω κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα αλλα μιλαμε για εντελως επικα σκηνικα. Στα γραφικα παντως θα διαφωνησω οτι ειναι τα καλυτερα στο PS3 καθως το παιχνιδι σου δειχνει -μονο- και -παντα- οτι θελει να δεις (οπως και τα προηγουμενα φυσικα) και γι αυτο το βαζω ενα σκαλι κατω απο το U2 το οποιο εβλεπες οτι γουσταρες με την καμερα να ειναι free και χωρις "αορατους τοιχους".

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λοιπον ως τωρα στο παιχνιδι δεν παρατηρω κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα αλλα μιλαμε για εντελως επικα σκηνικα. Στα γραφικα παντως θα διαφωνησω οτι ειναι τα καλυτερα στο PS3 καθως το παιχνιδι σου δειχνει -μονο- και -παντα- οτι θελει να δεις (οπως και τα προηγουμενα φυσικα) και γι αυτο το βαζω ενα σκαλι κατω απο το U2 το οποιο εβλεπες οτι γουσταρες με την καμερα να ειναι free και χωρις "αορατους τοιχους".

Το U2 εχει σταθερα καλα γραφικα παντα,μεχρι το τελος.Στο GoW3 τα γραφικα ξεφευγουν σε συγκεκριμενες φασεις,σε επικες μαχες δλδ.

Ε σε αυτα τα 2-3 σημεια ξεφευγει και απο το Uncharted2.Eιναι απλα απιστευτα.

spoiler γιατι μπορει να μην το εχεις τερματησει.

Ποσειδωνας και ειδικα Μαχη με Κρονο και γενικα Ταρταρα.

Δημοσ.

Πριν τη μαχη με τον Ηρακλη ειμαι

Παντως ναι το οτι υπηρχαν σημεια μεχρι τωρα που πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε γενικες γραμμες (ως τωρα τουλαχιστον) ομως δεν ειναι. Θεωρω μεγαλο μειων του οτι δεν μπορω να γυρναω εγω την καμερα και επιτελους.....invisible walls....βγαλτε τους....ελεος ποια. Ηταν "πασε" τοτε στο πρωτο God of War και σιγουρα δεν ειναι καλυτερα το 2010.

Δημοσ.

Καΐλα σκέτη το GoW 3, πώς τα 'χουν καταφέρει και με τρεις διαφορετικούς directors (και χωρίς ιδιαίτερο hype σε σχέση με άλλους τίτλους) έχουν κρατήσει το franchise σε τόσο υψηλά στάνταρ από κάθε άποψη...

Και το δείγμα απόλυτης καΐλας/σαπίλας/ό,τι προτιμάτε:

GOW3_weekend.jpg

Δημοσ.

η μη περιστροφη της καμερας δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα στο παιχνιδι...σου δειχνει ολα οσα πρεπει να βλεπεις...και αφηνει περιθωριο να βαλουν κρυφα σημεια...

το μονο παραπονο μου για το παιχνιδι ειναι η διαρκεια του...θα ηθελα περισσοτερα puzzles ωστε να εφτανε η διαρκεια του παιχνιδιου γυρω στις 20 ωρες οπως το darksiders...

τεχνικα ειναι τελειο...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καΐλα σκέτη το GoW 3, πώς τα 'χουν καταφέρει και με τρεις διαφορετικούς directors έχουν κρατήσει το franchise σε τόσο υψηλά στάνταρ από κάθε άποψη...

Αυτο ακριβως.Κι ομως...παρ'όλο που ειναι η πιο σταθερη σε υψηλη ποιοτητα σειρα του ειδους,ακους τα χειροτερα απο καποιους...

Δημοσ.
Καΐλα σκέτη το GoW 3, πώς τα 'χουν καταφέρει και με τρεις διαφορετικούς directors (και χωρίς ιδιαίτερο hype σε σχέση με άλλους τίτλους) έχουν κρατήσει το franchise σε τόσο υψηλά στάνταρ από κάθε άποψη...

Bασικα δεν ειναι κ πολυ δυσκολο, οι directors των GoW 2/3 δουλευουν στην Santa Monica απο το πρωτο παιχνιδι και ενας ακομα λογος βεβαια ειναι και η safe προσεγγιση του τιτλου οσων αφορα την εξελιξη της σειρας - η σειρα απο το πρωτο παιχνιδι μεχρι τωρα δεν εχει παει μπροστα στον τομεα του gameplay/design: ιδια νοοτροπια εξελιξης/ροης του παιχνιδιου, μαχες, platforming, puzzle, μαχες κ.ο.κ.σχεδον πανομοιοτυπο συστημα μαχης, fixed camera, ακομα κ καποια animations ειναι ιδια με του πρωτου παιχνιδιου...

Πιστευω αυτος ειναι κ αλλος ενας λογος που το παιχνιδι προσωπικα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο και θεωρω τις βαθμολογιες που εχει παρει υπερβολικα υψηλες..GoW2.5? κατα την γνωμη μου ναι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι και λιγα τα 74 reviews που δινουν ενα μ.ο 9.3 παντως.Δεν μιλαμε για 1-2 reviews.Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.

Σε αυτο που θα συμφωνησω ειναι οτι υπαρχει ελαχιστη ανανεωση με το 3ο μερος και αφορα περισσοτερο καποιες νεες ιδεες πανω στο ιδιο ακριβως gameplay.Ειναι κακο αυτο τελικα?Αν κρινουμε απο κριτικες του τυπου,αποδοχη κοσμου κτλ.Οχι δεν ειναι κακο,ειδικα οταν προκειται για το τελευταιο παιχνιδι μιας τριλογιας.Αν συνεχισουν βεβαια στα επομενα με τους ιδιους ακριβως gameplay μηχανισμους(δεν βλεπω κατι τετοιο),τοτε ειμαι βεβαιος οτι οι θετικες βαθμολογιες θα αντικατασταθουν απο μετριες.

Δημοσ.

Να σας πω τωρα κατι να σας τρελανω. Το βιντεο κλαμπ του χωριου μου κλεινει και ξεπουλαει. Ολα τα δισκακια (παιχνιδια απο ολες τις κονσολες και ταινιες παντως τυπου) τα δινει 3 - 5 ευρω. Ποιο ειναι το καλο της υποθεσης? Οτι το παλικαρι το μετατρεπει σε καφετερεια (δεν βγαινει εκτος μπιζνας δηλαδη) και οτι PS3 δεν εχει -κανεις- στο χωριο εκτος απο εμενα. Θα παει ο ανηψιος μου αυριο πρωι εκει να "ψωνισει" παιχνιδια για εμενα. Θα σας πω τι αγορασα και ποσο το συνολο απο ολα αυτα που πηρα.

Please dont hate me.

Δημοσ.
Να σας πω τωρα κατι να σας τρελανω. Το βιντεο κλαμπ του χωριου μου κλεινει και ξεπουλαει. Ολα τα δισκακια (παιχνιδια απο ολες τις κονσολες και ταινιες παντως τυπου) τα δινει 3 - 5 ευρω. Ποιο ειναι το καλο της υποθεσης? Οτι το παλικαρι το μετατρεπει σε καφετερεια (δεν βγαινει εκτος μπιζνας δηλαδη) και οτι PS3 δεν εχει -κανεις- στο χωριο εκτος απο εμενα. Θα παει ο ανηψιος μου αυριο πρωι εκει να "ψωνισει" παιχνιδια για εμενα. Θα σας πω τι αγορασα και ποσο το συνολο απο ολα αυτα που πηρα.

Please dont hate me.

Αρχοντας εισαι :P

Δημοσ.

Please dont hate me.

να μας φέρεις κανένα παιχνίδι. αλλιώς χεστήκαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...