Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και πόση ώρα το νήμα και θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να εχει τα πάντα συνεχώς φτηνότερα από τους άλλους. Ποτέ. Άλλο φτηνότερο ο ένας, άλλο ο άλλος...

Συμφωνώ πως είναι βλακεία να έχεις μπροστά σου το φτηνότερο και να αγοράζεις το ακριβότερο από αλλού, αλλά τώρα να γίνεται πόλεμος για 1 και 2 ευρώ για ενα παιχνίδι, αλλά δε μας πειράζει να πιούμε 2 ποτά παραπάνω όταν βγούμε έξω.. δεν κοιτάμε πόσο κάνει το dolce gabbana πουκάμισο που θέλαμε...

Το God of War πάντως... ΤΑ ΣΠΑΕΙ! :)

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρθε και εμενα χθες το game, μετα απο μερικες ώρες ενασχόλησης προτείνω σε οποιον εχει ps3 να ασχολιθεί μαζί του. πολυ προσεγμένο game σε όλους τους τομείς :-D

ps. πολυ τσατιλα το παλικαρι λεμε :lol:

Επεξ/σία από ThrowDOWN
Δημοσ.

Moυ φερανε σημερα το pandora's box edition, ακριβο αλλα μετραει με αυτα που εχει μεσα!Το game απλα ,στην κατηγορια του ειναι επος...!!!

Δημοσ.

Ημουν σημερα στο public με 2 καμμενους και μια κοπελα και καθομασταν οι τρεις καμμενοι να βλεπουμε ενα μικρο να παιζει. Κανα δεκαλεπτο απλα χαζευαμε, ειχε βαρεσει ενεσεις η κακομοιρα. :lol:

40 ευρω ομως ειναι πολλα για κατι τοσο γραμμικο και απλο.

Δημοσ.

Και γω το τσακωσα σημερα..... απλα επικο....

Αμα πεσει η τιμη της Pandora θα πεσει παραγγελια......παντως....:-)

Δημοσ.

To τερματισα και μπορω να πω πλεον οτι ειναι το καλυτερο απο τα 3... η βασικη συνταγη παραμενει η ιδια αλλα υπαρχουν βελτιωσεις σε ολους τους τομεις....

Νομιζω οτι οτιδηποτε λιγοτερο απο 10 στο presentation ειναι μεγαλο λαθος για μενα και φυσικα αυτη η σποντα πηγαινει στο gametrailers για το 8.6 (:lol:). Καθησα και ειδα ολα τα βιντεο απο το πως φτιαξανε το παιχνιδι και πραγματικα οι ανθρωποι φτυσαν να αιμα για να τελειοποιησουν και την παραμικρη λεπτομερια.

Οσο αναφορα το combat system και το gameplay οπως ειπα η βασικη συνταγη παραμενη η ιδια αλλα πραγματικα το ολο συστημα ειναι tweaked σε σχεση με τα πρωτα 2 GOW. Seamless αλλαγη στα οπλα και πολυ καλη προσθηκη με το L1 + X να αλλαζουν rapidly. Γενικοτερα, τα οπλα μπορει να μοιαζουν μεταξυ τους αλλα το καθενα ειναι ξεχωριστο πιστευω. Εδω βεβαια πρεπει να πουμε οτι σε καμια περιπτωση δεν νικιεται το παιχνιδι μονο με τα Blades of Athena.... και γενικοτερα το παιχνιδι σε αναγκαζει να χρησιμοποιησεις ολα τα οπλα και να εχεις ποικιλια στις κινησεις σου για να αντιπετωπισεις τους περισσοτερους και διαφορετικους on-screen εχθρους.

Φοβερο voice casting και lip sync με τις φωνες πραγματικα να δινουν την δικη τους πινελια στους χαρακτηρες.....Επισης, θεωρω πολυ καλη την σκηνοθεσια του παιχνιδιου και τον τροπο που χειριστηκαν την fixed camera οι παραγωγοι, τονιζοντας τα σημεια που ηθελαν και αναδεικνυοντας τις λεπτομεριες του σκηνικου..... (Σ αυτο το σημειο βεβαια να πω οτι εκτιμησα ακομα περισσοτερο το Uncharted 2 σαν παιχνιδι οπτικα λογω του οτι σ αντιθεση με το GOW3 εχει free camera....

Τελειωνοντας να πω οτι σαν story το τελος με αφησε γλυκο πικρη γευση ξεροντας οτι τελειωσε ενα απο τα αγαπημενα μου franchise... και ισως να λειπει ο επιλογος που λενε οτι κοψανε..... επισης να αναφερω οτι το παιχνιδι σταματησε για να loadαρει μονο μια φορα σε ενα 10ωρο playthrough.....

Για μενα το παιχνιδι παιρνει 9,8 για 2 λογους....πρωτον για το replayability,που αν το δουμε αντικειμενικα ειναι μικρο (αν και για μενα καθε παιχνιδι που μ αρεσει το ξαναπαιζω)... και δευτερον γιατι δεν μπορω να του βαλω τον ιδιο βαθμο με το Uncharted 2 (10) μετα απο 2.5 playthrough και ποσες ωρες στο multi....:-D

Και παλι ομως ειναι ενας MUST BUY τιτλος για το PS3....

Δημοσ.

Χθές το αγόρασα κι εγώ μόνο 30Ε από τον ίδιο γνωστό μου που μου πούλησε το Heavy Rain S.E. στα 25Ε. Απίστευτα γραφικά,αλλά γιατί τα bugs να με κυνηγούν προσωπικά;Τι τους έχω φταίξει; :-P

Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού,εκεί που σκοτώνεις τους πρώτους εχθρούς,τους σκότωσα όλους,έψαχνα 10 λεπτά για το τι πρέπει να κάνω,δεν έβρισκα άκρη,δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περάσω από τον κορμό που είχε πάρει φωτιά.Έπειτα από 10 λεπτά και τα καντήλια που έριξα αποφάσισα να το ξαναξεκινήσω από την αρχή.Βγαίνουν πάλι οι εχθροί και μόλις τους σκοτώνω παίζει ένα βιντεάκι και προχώρησε το παιχνίδι.Εγώ πριν εψαχνα σαν το μακάκα επί 10 λεπτά για τη λύση και τελικά είχε απλά κολλήσει το παιχνίδι. Έλεος!

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού,εκεί που σκοτώνεις τους πρώτους εχθρούς,τους σκότωσα όλους,έψαχνα 10 λεπτά για το τι πρέπει να κάνω,δεν έβρισκα άκρη,δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περάσω από τον κορμό που είχε πάρει φωτιά.Έπειτα από 10 λεπτά και τα καντήλια που έριξα αποφάσισα να το ξαναξεκινήσω από την αρχή.Βγαίνουν πάλι οι εχθροί και μόλις τους σκοτώνω παίζει ένα βιντεάκι και προχώρησε το παιχνίδι.Εγώ πριν εψαχνα σαν το μακάκα επί 10 λεπτά για τη λύση και τελικά είχε απλά κολλήσει το παιχνίδι. Έλεος!

Μου το εκανε και εμενα αυτο που λες μονο μια φορα ευτυχως, με ενα restart checkpoint ομως εφτιαξε. Συγκεκριμενα μου το εκανε εδω:

Στη μαχη με τον Κρονο, για να ανοιξει η καρδια του ειχε μια πορτα, δεν μου αναβοσβηνε το "λαμπακι" για να πατησω R1

Το τερματισα χτες κατα τις 12 το βραδυ και μεχρι τις 3 το πρωι εβλεπα τα βιντεο making of που στα ξεκλειδωνει αφου το τερματισεις.

Συγχαρητηρια στους developers, ειναι ενα επικο αριστουργημα. Το soundtrack απλα δεν υπαρχει...

ερωτηση: Θελω να δωσω τη κονσολα σε ενα φιλο να παιξει το παιχνιδι απο την αρχη, εκανα μια δοκιμη για new game αλλα βλεπω οτι εχει κρατησει ολα τα αντικειμενα με τις ειδικες δυναμεις, πως θα γινει να κανει ενα clean start o φιλος μου??? Ενα απλο delete στα Save Games πιανει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...