Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα 11 που τα ειδες? Ο ενας για παραδειγμα εχει χρεωση 3 ευρω, οταν ειναι η παραγγελια κατω απο 65 ευρω και απο εκει και πανω δωρεαν, και ο αλλος εχει 4 ευρω χρεωση, και αν ειναι καπου κοντα σου στο φερνει στο σπιτι δωρεαν. Και το πιο σημαντικο, το δινει ΣΗΜΕΡΑ, και το amazon σε 7 μερες +5 με 6 μερες να σου ερθει. Αν διαβασεις το amazon, εχει χρεωση 9,99 pounds με courier....αν θυμαμαι καλα...

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200396010

EDIT επειδη κοιταξα τα rates απο amazon

22,38 λιρες με courrier, (δηλαδη 24,50 ευρω) απο τα δυο sites poy δωθηκαν παραπανω ΜΑΧ 4 ευρω.

5,48 λιρες με ταχυδρομειο (δηλαδη 6 ευρω), φεξε μου και γλυστρισα.

Δηλαδη απο ΑΜΑΖΟΝ

41,46 το game + 6 ευρω =47,46 στην καλυτερη και θα το παρω στα χερια μου, στην καλυτερη περιπτωση, καπου 26/3.

ή 41,46 + 24,50 ευρω=65,96 για να παρω με courrier 21 με 22/3....

ΕΝΑΝΤΙ απο ΕΛΛΑΔΑ

53 με συναντηση και να το παρω ΣΗΜΕΡΑ 11/03/10

54+4 στην χειροτερη με courrier και να το παρω αυριο.....

Και στο κατω κατω ειναι το ιδιο να δωσω τα λεφτα μου σε καποιον που ειναι στην Ελλαδα με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, δηλαδη οταν παρω το προιον στα ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, και το ιδιο σε ενα αγγλικο site με πιστωτικη και να μην μου ερθει ποτε? Μην κλαιγομαστε μετα για την αναδουλεια στην Ελλαδα...Τις καλες προσπαθειες καποιων μικρων καταστηματων ΠΡΕΠΕΙ να τις υποστηριξουμε.

Εγώ μίλησα για το 41.46 ευρώ που είναι ποιο φθηνά και όχι με courier!

Και δεν ξέρω γιατί παραφράζεις αυτό που γράφω..για να δικαιολογήσεις αυτά που θές να πείς μάλλον..

Το να μη σου έρθει ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό..

Καλή προσπάθεια ελληνικού καταστήματος θα την έλεγα αν το είχε το παιχνίδι στα ίδια με τις τιμές του amazon η και λιγότερα.

Αλλιώς είναι απατεώνες για μένα.

Τώρα εσύ μπορείς να πληρώσεις 15-20 ευρώ παραπάνω και να είσαι και ευχαριστημένος..δεν είναι δικό μου πρόβλημα είναι επιλογή σου όπως και δική μου να μη στηρίζω τα τροκτικά.

Και πέρα απο το λιώσιμο σου καλό θα ήταν αποκτήσεις και λίγο ήθος και να σέβεσε τις επιλογές των άλλων και της απόψης ακόμα κι αν διαφώνεις..να μάθεις να συζητάς κι όχι να προσβάλεις σε όσους δεν ακολουθούν τις απόψεις σου..

Επεξ/σία από soso75
  • Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια οποιος εχει φτασει στο σημειο που σκοτωνει την Ηρα στον Λαβυρινθο να πει τι κανει στην τελευταια δεξαμενη για να ενωθει ο δρομος....6 ωρες παιξιματος κανενα προβλημα και ξαφνηκα κολημα!!!!!!!Τεινω να το σιχαθω απο τα νευρα μου!!!!Ειμαι στο τελος και κολησα στο πουθενα!!!!!:(

ειμαι λιγο πισω, δεν εχω φτασει ακομα εκει, ειμαι κανα 2ωρο πισω σου. παντως μην δεις λυσεις, καλυτερα βρες το μονος σου, μεγαλυτερη ικανοποιηση θα εχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ μίλησα για το 41.46 ευρώ που είναι ποιο φθηνά και όχι με courier!

Και δεν ξέρω γιατί παραφράζεις αυτό που γράφω..για να δικαιολογήσεις αυτά που θές να πείς μάλλον..

Το να μη σου έρθει ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό..

Καλή προσπάθεια ελληνικού καταστήματος θα την έλεγα αν το είχε το παιχνίδι στα ίδια με τις τιμές του amazon η και λιγότερα.

Αλλιώς είναι απατεώνες για μένα.

Τώρα εσύ μπορείς να πληρώσεις 15-20 ευρώ παραπάνω και να είσαι και ευχαριστημένος..δεν είναι δικό μου πρόβλημα είναι επιλογή σου όπως και δική μου να μη στηρίζω τα τροκτικά.

Και πέρα απο το λιώσιμο σου καλό θα ήταν αποκτήσεις και λίγο ήθος και να σέβεσε τις επιλογές των άλλων και της απόψης ακόμα κι αν διαφώνεις..να μάθεις να συζητάς κι όχι να προσβάλεις σε όσους δεν ακολουθούν τις απόψεις σου..

Δεν νομιζω να σε προσεβαλα απλα ειπα την αποψη μου. Απο εκει και περα μπορει καποιος να το βαλει και 0,01 και να βαλει χρεωση 50 ευρω μεταφορικα και να ειναι το ιδιο στην τσεπη του καταναλωτη. Παντα να κοιτας το συνολο της τιμης που θα δωσεις. Ειναι γνωστο επισης οτι στην Αγγλια οι τιμες παιζουν απο 24 λιρες μεχρι 50 λιρες στα καινουρια παιχνιδια. Το θεμα ειναι οτι για να ερθουν εδω πληρωνεις και μια μεταφορικη/courrier/ταχυδρομειο, και αν τα στελνει ο συγκεκριμενος retailer. Τωρα αν εσυ θες να παρεις απο το amazon την ιδια υπηρεσια, παιχνιδι με αποστολη courier και παραλαβη στο σπιτι και 10 μερες αργοτερα, στα 10 ευρω παραπανω και θες να χρησιμοποιεις την πιστωτικη σου τοτε μπραβο σου.

Να μην σου ερθει ποτε σημαινει, οτι αν ειναι απλο ταχυδρομειο, υπαρχουν πολλα καλα λαμογια στα ταχυδρομεια που μπορουν να το βουτηξουν και ετσι να μην σου ερθει. Ψαξε λιγο το forum θα δεις πολλα παραδειγματα.

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.
Δεν νομιζω να σε προσεβαλα απλα ειπα την αποψη μου. Απο εκει και περα μπορει καποιος να το βαλει και 0,01 και να βαλει χρεωση 50 ευρω μεταφορικα και να ειναι το ιδιο στην τσεπη του καταναλωτη. Παντα να κοιτας το συνολο της τιμης που θα δωσεις. Ειναι γνωστο επισης οτι στην Αγγλια οι τιμες παιζουν απο 24 λιρες μεχρι 50 λιρες στα καινουρια παιχνιδια. Το θεμα ειναι οτι για να ερθουν εδω πληρωνεις και μια μεταφορικη/courrier/ταχυδρομειο, και αν τα στελνει ο συγκεκριμενος retailer. Τωρα αν εσυ θες να παρεις απο το amazon την ιδια υπηρεσια, παιχνιδι με αποστολη courier και παραλαβη στο σπιτι και 10 μερες αργοτερα, στα 10 ευρω παραπανω και θες να χρησιμοποιεις την πιστωτικη σου τοτε μπραβο σου.

Να μην σου ερθει ποτε σημαινει, οτι αν ειναι απλο ταχυδρομειο, υπαρχουν πολλα καλα λαμογια στα ταχυδρομεια που μπορουν να το βουτηξουν και ετσι να μην σου ερθει. Ψαξε λιγο το forum θα δεις πολλα παραδειγματα.

Το κόστος του royal mail είναι 4-6 λίρες χρέωση και 5-7 μέρες max με παράδωση στο σπίτι μου απο τον ταχυδρόμο και παραγγέλνω εδώ και 5 τουλάχιστων χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Οπότε το μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι η ικανοπίοιση μου απο το συγκεκριμένο site.

Δημοσ.
Το κόστος του royal mail είναι 4-6 λίρες χρέωση και 5-7 μέρες max με παράδωση στο σπίτι μου απο τον ταχυδρόμο και παραγγέλνω εδώ και 5 τουλάχιστων χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Οπότε το μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι η ικανοπίοιση μου απο το συγκεκριμένο site.

Υπομονη λοιπον μεχρι τις 26/3....για σενα.....για μενα καμια ...ωριτσα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Υπομονη λοιπον μεχρι τις 26/3....για σενα.....για μενα καμια ...ωριτσα :P

Νια νια.. εγώ το έχω εσύ όχι ακόμα..σοβαρέψου! :P

Αν το βιαζόμουν φίλε θα το έπαιρνα με courier αλλά δε με καίει..τα γούστα πληρώνοντε..

Και σε προκαλώ με την καλή έννοια αν θές να μου πείς ένα μόνο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όχι παραπάνω..που να έχει όλη τη γκάμα παιχνιδιών ps3 φθηνότερα απο το amazon uk και τα ξαναλέμε! ;)

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αμα προλαβεις με 35-36 ευρω το God Of War

http://www.jackofallgames.co.uk/playstation-3-ps3-god-of-war-3-uk-pal-version-p-2850.html

και κανε και μια συγκριση και στο Tekken...

Τι να προλάβω αφού το βλέπεις οτι είναι sold out..έχεις κάποιο φθηνότερο και να το έχει μήπως;

Τekken 6 arcade stick έκδοση την έχει 129.99 λίρες..ενώ στο amazon 60.86 λίρες αυτή είναι όντως 70 λίρες διαφορά! :-D

Κι αν εννοείς το απλό στη ίδια τιμή έχει τη special edition επίσεις..τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπω τα έχει ακριβότερα απο το amazon μη λέμε για ένα μεμονομένο γι΄ αυτό και εγώ σου είπα για τα περισσότερα συνολικά.

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.
Τι να προλάβω αφού το βλέπεις οτι είναι sold out..έχεις κάποιο φθηνότερο και να το έχει μήπως;

Τekken 6 arcade stick έκδοση την έχει 129.99 λίρες..ενώ στο amazon 60.86 λίρες αυτή είναι όντως 70 λίρες διαφορά! :-D

Κι αν εννοείς το απλό στη ίδια τιμή έχει τη special edition επίσεις..τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπω τα έχει ακριβότερα απο το amazon μη λέμε για ένα μεμονομένο γι΄ αυτό και εγώ σου είπα για τα περισσότερα συνολικά.

http://www.gamestracker.com/buy-god-of-war-3-compare-prices-ps3.htm

η φθηνότερη είναι 41ε αυτή τη στιγμή και τα μεταφορικά 1 Pound,οπότε συνολικό κόστος 42,3ε περίπου.άστον να σκάει τα 60άρια ,5-7 εργάσιμες μέρες και έχει έρθει απο αγγλία ,στα 3 παιχνίδια που αγοράζεις εσύ αυτός θα αγοράζει 2 και θα τα παίζει μια εβδομάδα νωρίτερα.σούπερ.

Δημοσ.
http://www.gamestracker.com/buy-god-of-war-3-compare-prices-ps3.htm

η φθηνότερη είναι 41ε αυτή τη στιγμή και τα μεταφορικά 1 Pound,οπότε συνολικό κόστος 42,3ε περίπου.άστον να σκάει τα 60άρια ,5-7 εργάσιμες μέρες και έχει έρθει απο αγγλία ,στα 3 παιχνίδια που αγοράζεις εσύ αυτός θα αγοράζει 2 και θα τα παίζει μια εβδομάδα νωρίτερα.σούπερ.

Συμφωνώ απόλυτα αν έπαιρνα τα παιχνίδια απο έδω θα είχα τα μισά τώρα από όσα έχω και δεν καταλαβαίνω το γιατί.. :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον το τερματησα το ηλεκτρονικο χαχαχαχαχα οπως λεγαμε παλια,μεσα σε 8-9 ωριτσες.....Πολυ καλο Παιχνιδι,εντυπωσιακο θα ελεγα,κολυμπιθροξυλο ορθιο δεν αφηνει παναθεμα τον.....δεν αναφερω τπτ σχετικα με την πλοκη μην σας χαλασω τις εκπληξεις.

Για 2 ευρω η 30 το platinum αξιζει,για 50-60 μαλλον οχι.

Δημοσ.
Λοιπον το τερματησα το ηλεκτρονικο χαχαχαχαχα οπως λεγαμε παλια,μεσα σε 8-9 ωριτσες.....Πολυ καλο Παιχνιδι,εντυπωσιακο θα ελεγα,κολυμπιθροξυλο ορθιο δεν αφηνει παναθεμα τον.....δεν αναφερω τπτ σχετικα με την πλοκη μην σας χαλασω τις εκπληξεις.

Για 2 ευρω η 30 το platinum αξιζει,για 50-60 μαλλον οχι.

Eντυπωσεις απο τεχνικο τομεα? frame-rate?

Δημοσ.

ενοικιασε το για να δεις , δυσκολο να περιγραφει με λογια , fuck the gameplay αν ψαχνεις κατι ρεαλιστικο , επικεντρωσου σε ολα τα αλλα που ειναι για χαζεμα πραγματικα

Δημοσ.

Frame rate πεφτει συχνα πυκνα και γινεται εσθητο.Ο τεχνικος τομεας εχει στιγμες που πεφτει το σαγονι σου και ειναι στιγμες που σε απογοητευει.

Καλο αλλα το uncharted 2 τεχνικα πολυ ανωτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...