Xoxosis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αυτο ειναι που με εκνευριζει στα "συμβατικα" και "γνωστα" review sites. Ποτε μα ποτε δεν προκειται να βρεις μεγαλα παιχνιδια να χαντακονονται και απλα χρυσωνουν χαπακια και χαιδευουν αυτακια μην χασουν την ευνοια της εταιριας. Κατι ξερω και δεν κοιταω review. Αν επαιρνα της μετρητοις τα review που εβλεπα τωρα θα ημουν απλα ενα ανδρεικελο. Πολλα τα παιχνιδια του xbox πρωθουνται καλυτερα απο το γνωστο τριπτυχο η τριο στουντζες που υποστηριζει την κονσολα της ms GAMESPOT - GAMETRAILERS - EDGE Ιδιως το gametrailers σε κανενα exclusive του ps3 δεν εχει βαλει πανω απο 9,2 , παντα στις κριτικες του , βρισκει ενα τομεα της επιλογης του για να ριχνει δηθεν την συνολικη βαθμολογια Εδω εβαλε 8,6 design , ας μας πουν οι αχρηστοι τι σημειο αναφορας εχουν , για να βαζουν τοσο χαμηλη βαθμολογια στο god of war , ουτε οι ιδιοι ξερουν , φυσικα η κριτικη ειναι παντα ευκολη , ακομα και η γιαγια μου εχει αποψη Η μηπως ξεχναμε το φιασκο που επαθε με το ful rgb στο assassin greed 1 στο ps3 , απο τοτε εχασε την αξιοπιστια του το gametrauilers στις κριτικες και εδειξε ξεκαθαρα τις προτιμησεις του Εσυ δεν ησουνα που θεωρουσες το edge ως αξιοπιστη πηγη ενημερωσης οταν εβαζε 7 αρι στο heavy rain ?
theo58 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=19MG_XIOcCk&feature=player_embedded[/ame]
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πολλα τα παιχνιδια του xbox πρωθουνται καλυτερα απο το γνωστο τριπτυχο η τριο στουντζες που υποστηριζει την κονσολα της ms GAMESPOT - GAMETRAILERS - EDGE Ιδιως το gametrailers σε κανενα exclusive του ps3 δεν εχει βαλει πανω απο 9,2 , παντα στις κριτικες του , βρισκει ενα τομεα της επιλογης του για να ριχνει δηθεν την συνολικη βαθμολογια Εδω εβαλε 8,6 design , ας μας πουν οι αχρηστοι τι σημειο αναφορας εχουν , για να βαζουν τοσο χαμηλη βαθμολογια στο god of war , ουτε οι ιδιοι ξερουν , φυσικα η κριτικη ειναι παντα ευκολη , ακομα και η γιαγια μου εχει αποψη Η μηπως ξεχναμε το φιασκο που επαθε με το ful rgb στο assassin greed 1 στο ps3 , απο τοτε εχασε την αξιοπιστια του το gametrauilers στις κριτικες και εδειξε ξεκαθαρα τις προτιμησεις του Εσυ δεν ησουνα που θεωρουσες το edge ως αξιοπιστη πηγη ενημερωσης οταν εβαζε 7 αρι στο heavy rain ? Γενικα θεωρω το edge ως την ποιο αξιοπιστη πηγη για τα review στα παιχνιδια. Δεν συμφωνω παντα αλλα τουλαχιστον εχουν τα cohones να χαντακοσουν ενα high profile παιχνιδι (αν του αξιζει) σε αντιθεση με τους αλλους που φιλανε κατουρημενες ποδιες. Και μην ακουω γελοιοτητες οτι και καλα ειναι biased το Edge εναντια στο PS3 γιατι τα Uncharted 2, Little Big Plante, Demon souls και πολλα ακομα μονο αυτο δεν δειχνουν. Τουλαχιστον για τα παιχνιδια που εχω στο PS3 συμφωνω με τις βαθμολογιες του ως τωρα.
Xoxosis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γενικα θεωρω το edge ως την ποιο αξιοπιστη πηγη για τα review στα παιχνιδια. Δεν συμφωνω παντα αλλα τουλαχιστον εχουν τα cohones να χαντακοσουν ενα high profile παιχνιδι (αν του αξιζει) σε αντιθεση με τους αλλους που φιλανε κατουρημενες ποδιες. Και μην ακουω γελοιοτητες οτι και καλα ειναι biased το Edge εναντια στο PS3 γιατι τα Uncharted 2, Little Big Plante, Demon souls και πολλα ακομα μονο αυτο δεν δειχνουν. Τουλαχιστον για τα παιχνιδια που εχω στο PS3 συμφωνω με τις βαθμολογιες του ως τωρα. Αν ηταν δυο παιχνιδια δεν θα υπηρχε προβλημα , θα ελεγες οκ , οτι δεν ειναι του γουστου του reviewer Εδω εχουμε να κανουμε με ολα ανεξαρτητως τα παιχνιδια του ps3 δες συνολικες βαθμολογιες του edge απο το 2007 μεχρι σημερα
bahamut zero Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αν ηταν δυο παιχνιδια δεν θα υπηρχε προβλημα , θα ελεγες οκ , οτι δεν ειναι του γουστου του reviewer Εδω εχουμε να κανουμε με ολα ανεξαρτητως τα παιχνιδια του ps3 δες συνολικες βαθμολογιες του edge απο το 2007 μεχρι σημερα μια χαρα ειναι οι βαθμολογιες του edge...ουτε biased ουτε τιποτα...αλλου ειναι το προβλημα...εκτος και αν ξεχνας οτι το edge εβγαλε παιχνιδι του 2009 το little big planet
Xoxosis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 μια χαρα ειναι οι βαθμολογιες του edge...ουτε biased ουτε τιποτα...αλλου ειναι το προβλημα...εκτος και αν ξεχνας οτι το edge εβγαλε παιχνιδι του 2009 το little big planet μια χαρα οταν βαζει ψηλοτερες βαθμολογιες στα multiplatform και τα exclusives του xbox και θαβει τα exclusives του ps3 Το εχουν κραξει και οι τελευταιοι πλεον μετα και το 7 που βαλε στο heavy rain Ps3 | meta | edge | eurogamer | | lbp | 98 | 100 | 90 | | mgs4 | 94 | 80 | 80 | | kz2 | 91 | 70 | 90 | | wipeout | 87 | 80 | 90 | | ratchet | 89 | 80 | 90 | | uncharted | 88 | 80 | 90 | | resistance 2 | 87 | 60 | 90 | | flower | 87 | 70 | 80 | | resistance | 86 | 70 | 60 | | valkyria | 86 | 70 | 80 | | infamous | 84 | 70 | 70 | | motorstorm | 82 | 80 | 80 | | motorstorm 2 | 82 | 70 | 70 | | warhawk | 84 | 80 | 80 | | singstar | 82 | 80 | 80 | | folklore | 75 | 50 | 50 | | gt4: prologue | 82 | 70 | 80 | | buzz | 80 | 70 | 80 | | heavenly | 79 | 60 | 70 | | siren | 78 | 80 | 80 | | ratchet: booty | 76 | 80 | 70 | | eye | 75 | 40 | 70 | | formula 1 | 74 | 40 | 60 | | pain | 71 | 60 | 80 | | ferrari | 71 | 70 | 70 | | haze | 55 | 50 | 40 | | lair | 53 | 30 | 40 | | echochrome | 87 | 70 | 70 | | super stardush | 85 | 80 | 90 | | average | 81.0 | 68.6 | 74.8 | | difference | |-12.4 | -6.2 | | median | 82 | 70 | 80 | | difference | | -12 | -2 | xbox | meta | edge | eurogamer | | bioshock | 96 | 80 | 100 | | gow | 94 | 80 | 80 | | halo 3 | 94 | 100 | 100 | | braid | 93 | 90 | 100 | | gow 2 | 93 | 90 | 90 | | mass effect | 91 | 70 | 80 | | forza 2 | 90 | 90 | 90 | | geometry | 90 | 90 | 90 | | l4d | 89 | 90 | 90 | | fable 2 | 89 | 90 | 100 | | pgr 4 | 85 | 90 | 90 | | dead or alive | 85 | 70 | 60 | | dead rising | 85 | 80 | 80 | | viva pinata | 84 | 70 | 80 | | splosion man | 84 | 80 | 70 | | crackdown | 83 | 80 | 90 | | pinata paradise | 82 | 80 | 80 | | castle crashers | 82 | 70 | 80 | | gaiden 2 | 81 | 80 | 70 | | ace combat | 80 | 80 | 80 | | vesparia | 80 | 80 | 80 | | banjo bolts | 80 | 70 | 70 | | kameo | 79 | 70 | 50 | | lost planet | 79 | 70 | 70 | | blue dragon | 79 | 60 | 50 | | star ocean | 72 | 50 | 60 | | lips | 71 | 60 | 50 | | ninja blade | 68 | 50 | 70 | | last remnant | 66 | 50 | 60 | | infinite undiscovery | 68 | 60 | 50 | | too human | 65 | 60 | 60 | | average | 82.5 | 75.2 | 76.5 | | difference | | -7 | -6 | | median | 83 | 80 | 80 | | difference | | -3 | -3 | Ενδεικτικο παραδειγμα το ποσο lozers ειναι halo 3 100 killzone 70 αντε γεια sony haters
skanjos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γενικα θεωρω το edge ως την ποιο αξιοπιστη πηγη για τα review στα παιχνιδια. Δεν συμφωνω παντα αλλα τουλαχιστον εχουν τα cohones να χαντακοσουν ενα high profile παιχνιδι (αν του αξιζει) σε αντιθεση με τους αλλους που φιλανε κατουρημενες ποδιες. Και μην ακουω γελοιοτητες οτι και καλα ειναι biased το Edge εναντια στο PS3 γιατι τα Uncharted 2, Little Big Plante, Demon souls και πολλα ακομα μονο αυτο δεν δειχνουν. Τουλαχιστον για τα παιχνιδια που εχω στο PS3 συμφωνω με τις βαθμολογιες του ως τωρα. το edge είναι Biased,δεν μπορείς να λες οτι είσαι αυστηρό σιτε στα reviews και να χαντακώνεις μόνο την μία πλευρά.-12% απο το μετακρίτικ έχει στα ps3 exclusives και -2-3% στου xbox360. λες συμφωνείς με το edge στα παιχνίδια που έχεις παίξει ,αλλα δεν νομίζω να πιστέυεις οτι δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές(βούτησε στο hype)στο review του odst ......άκου εκεί 9....ίσα το uncharted 2 με το odst ?μην τρελαθούμε εντελώς
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 το edge είναι Biased,δεν μπορείς να λες οτι είσαι αυστηρό σιτε στα reviews και να χαντακώνεις μόνο την μία πλευρά.-12% απο το μετακρίτικ έχει στα ps3 exclusives και -2-3% στου xbox360. λες συμφωνείς με το edge στα παιχνίδια που έχεις παίξει ,αλλα δεν νομίζω να πιστέυεις οτι δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές(βούτησε στο hype)στο review του odst ......άκου εκεί 9....ίσα το uncharted 2 με το odst ?μην τρελαθούμε εντελώς Μαλλον δεν το εγραψα οπως επρεπε. Λιγο να το εξηγησω καλυτερα. Θεωρω οτι ειναι η ποιο αξιοπιστη πηγη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη. Το metacritic απο την μερια του ειναι φουλ σε fanbois και ειδικα για καποια παιχνιδια το παρατραβανε με τα 10αρια (και τα 0 για τους πληρεις haters). Το λιγοτερο τουλαχιστον μεσα απο το ιδιο το review θα μαθεις κατι για το παιχνιδι σε αντιθεση με αλλα review που αγουγονται σαν PR του εκδοτη. Για τα παιχνιδια που συμφωνω με το edge πραγματι συμφωνω με αυτα που εχω παιξει στο PS3. Τωρα το odst, δεν ξερω, δεν με ενδιαφερει σαν παιχνιδι για να κατσω να μαθω οπως και πολλα υψηλοβαθμα παιχνιδια τα οποια δεν μου κινουν την προσοχη. Νοικιασα και τερματισα ας πουμε το Killzone 2....whats the fuss about? Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και συμφωνω απολυτα με το 7 που του εβαλε. Ομοιως με το Dragon Age που του εβαλε 5. Βεβαια για να λεμε την αληθεια το ζουμι του edge ειναι το ιδιο το review και οχι αυτος ο αριθμος στο τελος του review. Ενα παιχνιδι παραδειγμα που με τρελανε ηταν το Witcher (οπου στο edge πηρε 5) αλλα με το που διαβασα το review ολοκληρο το ηξερα οτι ηθελα να το παιξω αυτο το παιχνιδι. Βεβαια μπορεις να βρεις ενα αντιστοιχο site, περιοδικο που να ταιριαζει πανω κατω με τα γουστα σου και να παιρνεις απο εκει τις πληροφοριες που θελεις.
christos_75 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μολις με πηραν τηλεφωνο απο το http://www.gamesandgadgets.gr/ και μου ειπαν οτι θα το παραλαβω ΑΥΡΙΟ!!!! Το ειχα προπαραγγειλει εδω και καποιες μερες, και δεν περιμενα να το παρω τοσο νωρις! Ενταξει 1 ευρω παραπανω απο play, αλλα 8+5 μερες νωριτερα, ειναι super! Αντε να ερθει....δεν μπορω να περιμενω αλλο!
papeipa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη ,το απογευμα θα μεταφερω εντυπωσεις.Ελπιζω να αξιζει!!!!!! Θα αναιβασω και κανα βιντεακι αργοτερα,παω να λιωσω τωρα. Μολις εκανα το 1ο save Tomb of Aris Μολις το παιξει καποιος αλλος να μας πει τη γνωμη του για τον τεχνικο τομεα...γιατι δεν μας τα λενε καλα. Γενικως επικρατει μια θολουρα και δεν ξερω τι φταιει. Οι χαρακτηρες ειναι εξαιρετικα σχεδιασμενοι αλλα το περιβαλλον δεν ειναι κατι σπουδαιο. Για να δουμε. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2010 από papeipa
dr_thodt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη ,το απογευμα θα μεταφερω εντυπωσεις.Ελπιζω να αξιζει!!!!!! Θα αναιβασω και κανα βιντεακι αργοτερα,παω να λιωσω τωρα. Μολις εκανα το 1ο save Tomb of Aris Μολις το παιξει καποιος αλλος να μας πει τη γνωμη του για τον τεχνικο τομεα...γιατι δεν μας τα λενε καλα. Γενικως επικρατει μια θολουρα και δεν ξερω τι φταιει. Οι χαρακτηρες ειναι εξαιρετικα σχεδιασμενοι αλλα το περιβαλλον δεν ειναι κατι σπουδαιο. Για να δουμε. Aπο που το πηρες αν επιτρεπεται?
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ούτε Edge, ούτε Gametrailers. IGN το πιο ακριβοδίκαιο site στην πιάτσα εδώ και χρόνια.
kostool13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ενα παιχνιδι παραδειγμα που με τρελανε ηταν το Witcher (οπου στο edge πηρε 5) Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το edge... διαβάζοντας στο post σου βέβαια για το 5άρι στο Witcher (υποθέτω στα 10, έτσι?) μιλάμε για epic fail. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με site που προφανώς δεν είναι καν gamers ούτε έχουν ιδέα από videogames. @ papeipa: Τι είναι αυτό το μπλε ψευτόκουτο και χωρίς εσωτερικό artwork? Από που στην πασάρανε αυτή την έκδοση?
papeipa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Aπο που το πηρες αν επιτρεπεται? Πηγα σημερα στο videoclub και το ειχε,τι να πεις.......Νοικιασμενο ειναι. Οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται πραγματικα πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα