ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εσεις αρχισατε τα συγκριτικα πρωτοι για το gameplay του god of war ,προσπαθωντας να μειωσετε το παιχνιδι Λαθος. Ειπαμε οτι ειναι αριστουργημα της μιας φορας. Μην μπερδευεσαι. Το γεγονος του οτι οποιοσδηποτε ψιλοεμπειρος παικτης και οποιοσδηποτε hardcore θα το τερματησει πατωντας μονο το τετραγωνο δεν μειωνει την αξια του γιατι το παιχνιδι δεν εχει σκοπο να προσφερει gameplay με την ιδια εννοια που κανουν τα αλλα παιχνιδια. Ξερεις εσυ κανενα hack n slash να εχει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ gameplay ? το οτι κανεις 10 combo παραπανω η περισσοτερες κινησεις δεν σημαινει οτι εχει και καλο gameplay Τo hack n slash που λες σημαινει αυτοματα mindless παιχνιδι. Σημαινει παιχνιδι που μπορουν να τελειωσουν και οι πετρες. Ο σκοπος σε ενα παιχνιδι οπως το God of War (hack and slash adventure) ειναι να φτασεις στο τελος (και θα φτασεις οσο αμπαλος και να εισαι) και να τελειωνει η ιστορια. Δεν ειναι οπως τα αλλα παιχνιδια που παιζει η φαση να μην φτασεις ουτε στη μεση καλα καλα αν δεν το "κατεχεις" το αθλημα. Δεν ειναι μονο να εχεις κινησεις στην κατοχη σου, πρεπει να εχεις και εχθρους που να σε πιεζουν με το στανιο να τις χρησιμοποιησεις. Αν δεν υπαρχουν αυτοι (και οντως δεν υπαρχουν στο God of War) τοτε απλα ενα κουμπακι φτανει για να πας την ιστορια μπροστα (που ειναι και ο σκοπος του παιχνιδιου). Αν θες να μιλησουμε για συγκρισεις στα action adventure ,συγκρινε το gameplay του devil may cry η της μπαγιονετα , με το uncharted 2 , αφου κανεις αναφορα ιδιες κατηγοριες Και ομως το God of War ποιο πολυ κολαει να το συγκρινεις με κατι σαν το Uncharted παρα με το Bayonetta. Αυτα τα 2 παιχνιδια ειναι τοσο διαφορετικα μεταξυ τους οσο ειναι το killzone και το Metroid prime (το οποιο θα το συγκρινεις με Zelda και οχι με Halo, Fear, Resistance κτλ FPS μιας και δεν ειναι FPS). Bayonetta, NG, DMC και λοιπα του ειδους παιχνιδια ειναι ποιο ορθο (οχι οτι ειναι αλλα για να καταλαβεις) να τα συγκρινεις με Soul Calibur παρα με God of War - Dantes inferno.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Bayonetta, NG, DMC και λοιπα του ειδους παιχνιδια ειναι ποιο ορθο (οχι οτι ειναι αλλα για να καταλαβεις) να τα συγκρινεις με Soul Calibur παρα με God of War - Dantes inferno. Λόγω skill based gameplay φαντάζομαι. Γιατί το είδος είναι διαφορετικό.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι ακριβως. Οπως και ενα παιχνιδι σαν το soul calibur δεν εχει σημασια ποσες φορες θα σφαξεις τον τελευταιο ετσι και τα παιχνιδια τυπου Bayonetta. Ο στοχος δεν ειναι να τελειωσει. Ειναι καθαρο gameplay VS εμπειρια. Το gameplay παντα (μα παντα ομως) κερδιζει παντου εκει που μετραει ενα παιχνιδι.
SlimData Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Με τα σχόλια σας με κάνετε να σκέφτομαι μήπως έχω διχασμένη προσωπικότητα.. -εαυτέ μου, απίστευτο το god of war ε.. -ναι, αλλά και το devil may cry το λατρέψαμε.. -όχι εαυτέ μου, αποκλείεται, οι κύριοι εδώ λένε πως ή το ένα θα μας αρέσει ή το άλλο... ρε σεις χαλαρώστε και μην είστε τόσο ακραίοι προσπαθώντας να περάσετε τη γνώμη σας. όσο για κάποιον που δήλωσε elite gamer, και μόνο που το λες φίλε μου εμένα με πείθεις πως δεν είσαι.. Δον Κιχώτης alike... Το να έχεις τερματίσει ένα παιχνίδι 15 φορές, δεν είναι επιχείρημα ούτε για το πόσο απίστευτο είναι το παιχνίδι ούτε για το πόσο απίστευτος παίκτης είσαι εσύ. Απλά get a life.. Κατά τ'άλλα για το god of war να πω το εξής. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που όταν το έπαιζα είχαν κάτσει 7 άνθρωποι μια μέρα ολόκληρη και παρακολουθούσαν. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι ανεπανάληπτη. Και ίσως για κάποιον gamer αυτό να είναι πιο σημαντικό από το replayability, για κάποιον άλλο όχι. Ή μήπως τα γούστα απαγορεύονται?
kabamaru21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ερχεται 17 μαρτη!http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Sony-Playstation-3/Sony-God-Of-War-Iii-Pandora-Box-Edition-Ps3-PS719191865.htm η τιμη internet γαμει παντως
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι, ειναι τρομερη προσφορα. Ελεος, 1 ευρω διαφορα. Ρε τους τσιπηδες.
Socratis_g Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ρε σείς αφού το λέει !! είναι προσφορά. btw εγώ παρήγγειλα απο το thehut με 45ευρώ. Στους νταβάδες στην ελλάδα δεν θα ξαναδώσω φράγκο. και ας πανε να βάλουνε κ φπα 30%
soso75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Και μακάρι μόνο να ήταν στα παιχνίδια οι εξωφρενικές τιμές..αλλά είναι γενικό το πρόβλημα..δυστιχώς!
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με τα σχόλια σας με κάνετε να σκέφτομαι μήπως έχω διχασμένη προσωπικότητα..-εαυτέ μου, απίστευτο το god of war ε.. -ναι, αλλά και το devil may cry το λατρέψαμε.. -όχι εαυτέ μου, αποκλείεται, οι κύριοι εδώ λένε πως ή το ένα θα μας αρέσει ή το άλλο... Μαθε να διαβαζεις λιγακι και ασε τις ιστοριες φαντασιας στην ακρη. Λεμε οτι υπαρχει χωρος και για τα 2 ειδη παιχνιδιων και το καθενα για τους δικους του λογους. Υπαρχουν παικτες που προτιμουν το ενα περισσοτερο απο το αλλο και προσωπικα λεω οτι το God of War ειναι εμπειρια και αριστουργημα. Επισης θα πρεπει να λεμε και μερικες αληθειες γυρω γυρω που αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν μας αρεσει ενα παιχνιδι εκτος και αν το πουμε ξεκαθαρα. ρε σεις χαλαρώστε και μην είστε τόσο ακραίοι προσπαθώντας να περάσετε τη γνώμη σας. όσο για κάποιον που δήλωσε elite gamer, και μόνο που το λες φίλε μου εμένα με πείθεις πως δεν είσαι.. Δον Κιχώτης alike... Το να έχεις τερματίσει ένα παιχνίδι 15 φορές, δεν είναι επιχείρημα ούτε για το πόσο απίστευτο είναι το παιχνίδι ούτε για το πόσο απίστευτος παίκτης είσαι εσύ. Απλά get a life.. Δεν ειναι θεμα γνωμης. Θεμα παρατηρητικοτητας ειναι και αποδοχης της αληθειας οποιας και αν ειναι αυτης. Επισης μιας και αναφερεσαι σε εμενα θα το πω για αλλη μια φορα οτι -υπαρχουν- ελιτ παιχνιδια για ελιτ παικτες (οπου και ειμαι). Ορισμενοι απο εσας που ακομα δεν ξερετε καλα καλα να ξεχωριζετε τα ειδη των παιχνιδιων δεν περιμενα να ακουσω και τιποτε καλυτερο να πω την αληθεια. Επισης το get a life το προσπερναω για να μην πω "ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα". Κατά τ'άλλα για το god of war να πω το εξής. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που όταν το έπαιζα είχαν κάτσει 7 άνθρωποι μια μέρα ολόκληρη και παρακολουθούσαν. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι ανεπανάληπτη. Και ίσως για κάποιον gamer αυτό να είναι πιο σημαντικό από το replayability, για κάποιον άλλο όχι. Ή μήπως τα γούστα απαγορεύονται? Get a life και οι 7 που κολησατε απο ενα -παιχνιδι-(ειδες ποσο γελοιο ακουγεται?). Περα απο αυτο ομως δεν ειπε κανεις οτι απαγορευονται τα γουστα αλλα αυτη δεν σημαινει οτι σταματαμε να λεμε και απο τι αποτελειται και ποιος ειναι ο σκοπος απο ενα παιχνιδι. Θα σου γυρισω λιγο αυτο που λες και θα σε ρωτησω, "απαγορευεται να κρινεις ενα παιχνιδι αρνητικα με τον οποιονδηποτε τροπο"? Εδω θα κλεισω κανοντας ενα quote απο ενα time extended απο το EDGE. "God of war is a masterclass for as little time as it lasts. However there are lots of pretty and impressive things going on but sandly non of which has anything to do with the player himself which is the exact opposite philosophy of games such as Devil May Cry and Ninja Gaiden. Ειναι κατι το οποιο συμφωνω 100%.
DJTaurus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 GameInformer 10/10 http://img294.yfrog.com/img294/8053/picture052bu.jpg http://img196.yfrog.com/img196/7710/picture053wr.jpg
kostool13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με τα σχόλια σας με κάνετε να σκέφτομαι μήπως έχω διχασμένη προσωπικότητα..-εαυτέ μου, απίστευτο το god of war ε.. -ναι, αλλά και το devil may cry το λατρέψαμε.. -όχι εαυτέ μου, αποκλείεται, οι κύριοι εδώ λένε πως ή το ένα θα μας αρέσει ή το άλλο... ρε σεις χαλαρώστε και μην είστε τόσο ακραίοι προσπαθώντας να περάσετε τη γνώμη σας. όσο για κάποιον που δήλωσε elite gamer, και μόνο που το λες φίλε μου εμένα με πείθεις πως δεν είσαι.. Δον Κιχώτης alike... Το να έχεις τερματίσει ένα παιχνίδι 15 φορές, δεν είναι επιχείρημα ούτε για το πόσο απίστευτο είναι το παιχνίδι ούτε για το πόσο απίστευτος παίκτης είσαι εσύ. Απλά get a life.. Κατά τ'άλλα για το god of war να πω το εξής. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που όταν το έπαιζα είχαν κάτσει 7 άνθρωποι μια μέρα ολόκληρη και παρακολουθούσαν. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι ανεπανάληπτη. Και ίσως για κάποιον gamer αυτό να είναι πιο σημαντικό από το replayability, για κάποιον άλλο όχι. Ή μήπως τα γούστα απαγορεύονται? +10000000 σε όλα
Sir Pretender Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ριβιουδάκι για το καλό. Ποιο καλό δηλαδή... Το καλύτερο!
Xoxosis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 http://www.gameover.gr/ps3/God-of-War-III.11375.html?article_page=2 Η έναρξη του God of War III αποτελεί την πιο επικής κλίμακας, εντυπωσιακή, μεγάλη σε διάρκεια και αριστοτεχνικά σκηνοθετημένη/«χορογραφημένη» εισαγωγή που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε οποιαδήποτε κατηγορία παιχνιδιού.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έλα Χοχόση, reviews: http://ps3.ign.com/articles/107/1075014p3.html http://www.gamespot.com/ps3/action/godofwariii/review.html?tag=topslot;thumb;1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ριβιουδάκι για το καλό. Ποιο καλό δηλαδή... Το καλύτερο! Αυτο το review θα μπορουσα καλιστα να το ειχα γραψει εγω με λιγο ποιο καυστικα σχολια καθως ειναι το ιδιο πορισμα που ειχα βγαλει και για τα 2 προηγουμενα God of War. Στο μονο πραγμα που εχω ενσταση ειναι στο οτι ειναι must buy τιτλος. Λογο της φυσης του παιχνιδιου ενα καλο rental το ΣΚ φτανει και παραφτανει για να παρεις το 99% της εμπειριας ετσι οπως πρεπει. Αργοτερα το βλεπεις αν το θελεις και στη συλογη σου μονιμα η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα