Xoxosis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Πόσο συμφωνώ. Γενικά όλα τα hack n' slash που ανέφερες τα θεωρώ υποτιμημένα ακριβώς για τον λόγο της δυσκολίας που έχουν. Ο αδερφός μου ήταν παντελώς άσχετος απο παιχνίδια δράσης, είχε δικιο του PS2 και έπαιζε μόνο PES και NBA. Όταν βγήκε το πρώτο GOW το τερμάτισε σε 3 μέρες στο normal επίπεδο δυσκολίας. Γι' αυτό το παράδειγμα και μόνο θεωρώ οτι το GOW απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες με το απλοικό του gameplay και ενας έμπειρος παίκτης θα το παίξει μια φορά και θα το παρατήσει. Έβαλαν gore και αίμα για να φαίνεται περισσότερο "μεγαλίστικό" (άντε και καμια δεκαρια γρίφους), και έδεσε το σοβαρό-action-Sony Exclusive. Δεν νομίζω κανένας σοβαρός παίκτης να έχει ασχοληθεί με το story πάνω απο μία φορά. τα hack n slash ουδεποτε φημιζοντουσαν για το gameplay τους Το να προσπαθεις να υποβαθμισεις ενα αριστουργηματικο παιχνιδι λεγοντας ενα σωρο ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , το μονο που καταφερνεις ειναι να γελανε μαζι σου Επισης παιδικο ειναι και το halo που οι αμπαλοι θελουν στοχακι για να συμμαδεψουν Οπως και το χαζοχαρουμενο nerd dante που πηδαει στον αερα λες και ειναι spiderman , να χαρω gameplay ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ εδω μεσα , ikaryga24 στο ιδιο μηκος και εσυ αν θες gameplay παιξε κανα killzone να δουμε τι ψαρια πιανεις , και ασε τις θεωρειες για αγριους
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 τα hack n slash ουδεποτε φημιζοντουσαν για το gameplay τουςΤο να προσπαθεις να υποβαθμισεις ενα αριστουργηματικο παιχνιδι λεγοντας ενα σωρο ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , το μονο που καταφερνεις ειναι να γελανε μαζι σου Επισης παιδικο ειναι και το halo που οι αμπαλοι θελουν στοχακι για να συμμαδεψουν Οπως και το χαζοχαρουμενο nerd dante που πηδαει στον αερα λες και ειναι spiderman , να χαρω gameplay ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ εδω μεσα , ikaryga24 στο ιδιο μηκος και εσυ αν θες gameplay παιξε κανα killzone να δουμε τι ψαρια πιανεις , και ασε τις θεωρειες για αγριους :lol: Μπορεί στον πλανήτη σου να μην φημίζονται. Άντε παίξε με τον Κράτος σου μπας και καταφέρεις να σώσεις τον Όλυμπο, και ασε εμάς να απογειωνόμαστε με τον nerd Dante...
ultralisk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 τα hack n slash ουδεποτε φημιζοντουσαν για το gameplay τους oh really?...χμμ από την μία έχουμε το Gow όπου τετράγωνο + τετράγωνο + τρίγωνο = win από την άλλη έχουμε ας πούμε το Ninja Gaiden 2 (για να μην αναφέρω την έκδοση για PS3 με επιπλέον 3 χαρακτήρες που διαφέρουν στο fighting style) με 8+ όπλα που το καθένα έχει διαφορετικό τρόπο μάχης και άπειρα διαφορετικά combos χμμ ποιο να έχει πιο πολύ βάθος στο gameplay?...decisions decisions προσοχή ΔΕΝ μιλάω για παρουσίαση, story, γραφικά κ.ο.κ...αναφέρομαι ΜΟΝΟ στο gameplay ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ εδω μεσα , ikaryga24 στο ιδιο μηκος και εσυ αν θες gameplay παιξε κανα killzone να δουμε τι ψαρια πιανεις rofl
ThrowDOWN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ρε παλικαρια το κουρασατε το θεμα, φαγωθηκατε ποιο την εχει μεγαλυτερη κλπ , ελεος με την γκρινια , σε λιγες μερες βγαινει ενα απο τα καλυτερα φετινα games simple. chill out και back στο topic ανοιξτε ενα αλλο για "skillful players only "
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 τα hack n slash ουδεποτε φημιζοντουσαν για το gameplay τους Ποιος σου ειπε οτι παιχνιδια τυπου NG, DMC, Bayonetta ειναι hack and slash? Το να προσπαθεις να υποβαθμισεις ενα αριστουργηματικο παιχνιδι λεγοντας ενα σωρο ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ , το μονο που καταφερνεις ειναι να γελανε μαζι σου Μονοι σας το υποβαθμιζετε το παιχνιδι προσπαθωντας να το συγκρινετε με τα παραπανω παιχνιδια (που δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο προσπαθειτε να κανετε αυτο ακριβως). Επισης παιδικο ειναι και το halo που οι αμπαλοι θελουν στοχακι για να συμμαδεψουν Οπως και το χαζοχαρουμενο nerd dante που πηδαει στον αερα λες και ειναι spiderman , να χαρω gameplay Μην πιανεις στο στομα σου πραγματα τα οποια δεν μπορεις να καταλαβεις (μιλαω για τον Dante) που ο σκοπος του δεν ειναι να σε εντυπωσιασει σαν να εισαι παιδακι 3 ετων που βλεπει viewmaster. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ εδω μεσα , ikaryga24 στο ιδιο μηκος και εσυ αν θες gameplay παιξε κανα killzone να δουμε τι ψαρια πιανεις , και ασε τις θεωρειες για αγριους Sorry αλλα το killzone 2 ειναι πολυ ρηχο σαν gameplay για τα γουστα μου και δεν μπορω με τιποτε να ασχοληθω με ρηχα παιχνιδια. Να μου ελεγες κανενα Perfect Dark, Timesplitters ή ακομα και goldeneye να σου πω οκ (για κονσολα παντα). Κατα τα αλλα το killzone δεν πιανει και πολλα ψαρια εναντια στα quake 3, UT 2004, AvP (το πρωτο) και τα οποια εχω λιωσει κιολας στην εποχη τους.
theo58 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Βεβαια οσοι το λιγουρευονται.... ας μην ελπιζουν γιατι μαλλον θα το παρει ο τυχερος του διαγωνισμου ''Last Titan''...... Επισης, το NDA ληγει στις 7 το απογευμα της Δευτερας.....τοτε θα πλακωσουν ολα τα δεκαρια.....
Periklitos25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Η ουσία είναι όλοι η κάτοχοι PS3 θα παίξουμετην απόλυτη παιχνιδάρα GOD OF WAR III ότι και να λέτε κάποιοι... εσείς τα λέτε εσείς τα ακούτε... Η απλή απάντηση είναι τι χαμός γινετε σε όλη τη ΓΗ απο Αμερική μεχρι Ιαπωνία γιαυτον τον PS4 τίτλο. Μην συγρίνομε πάτάτες με διαμάντιa άκου εκεί Bayonetta 6ωρη μπούρδα γκομενακι με πιστόλια στα πόδια και rainbans γυαλιά με 150 κινήσεις.Ποιός θα το θυμάτε μετά απο 3 χρόνια; κανείς Dante inferno χοχοχο
kostool13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Άντε παίξε με τον Κράτος σου μπας και καταφέρεις να σώσεις τον Όλυμπο Self-ownage... Τουλάχιστο φρόντισε να έχεις παίξει κάποιο παιχνίδι πριν αρχίσεις να το κατηγορείς.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εσείς pwnάρεστε με αυτά που λέτε. Έχω και τα 2 GOW και μπορώ να κριτικάρω τη σειρά όσο θέλω.
giorgos147 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είδα το GOW3 σε Promo Disc σε κατάστημα Seven. Απλά, δε μπορώ να περιμένω να βγει πλέον!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ερχεται 17 μαρτη! http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Sony-Playstation-3/Sony-God-Of-War-Iii-Pandora-Box-Edition-Ps3-PS719191865.htm
Xoxosis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ποιος σου ειπε οτι παιχνιδια τυπου NG, DMC, Bayonetta ειναι hack and slash? Μονοι σας το υποβαθμιζετε το παιχνιδι προσπαθωντας να το συγκρινετε με τα παραπανω παιχνιδια (που δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο προσπαθειτε να κανετε αυτο ακριβως). Μην πιανεις στο στομα σου πραγματα τα οποια δεν μπορεις να καταλαβεις (μιλαω για τον Dante) που ο σκοπος του δεν ειναι να σε εντυπωσιασει σαν να εισαι παιδακι 3 ετων που βλεπει viewmaster. Sorry αλλα το killzone 2 ειναι πολυ ρηχο σαν gameplay για τα γουστα μου και δεν μπορω με τιποτε να ασχοληθω με ρηχα παιχνιδια. Να μου ελεγες κανενα Perfect Dark, Timesplitters ή ακομα και goldeneye να σου πω οκ (για κονσολα παντα). Κατα τα αλλα το killzone δεν πιανει και πολλα ψαρια εναντια στα quake 3, UT 2004, AvP (το πρωτο) και τα οποια εχω λιωσει κιολας στην εποχη τους. Αμα εχεις μαθει να συμμαδευεις με παιδικα στοχακια και να γαζωνεις ανθρωπακια με χαζο iq κατα χιλιαδες στην πεδιαδα , λογικο να μην σου αρεσει το Killzone the real gameplay [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Pxc1CPu9bqI&feature=related[/ame] Εσεις αρχισατε τα συγκριτικα πρωτοι για το gameplay του god of war ,προσπαθωντας να μειωσετε το παιχνιδι Ξερεις εσυ κανενα hack n slash να εχει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ gameplay ? το οτι κανεις 10 combo παραπανω η περισσοτερες κινησεις δεν σημαινει οτι εχει και καλο gameplay Αν θες να μιλησουμε για συγκρισεις στα action adventure ,συγκρινε το gameplay του devil may cry η της μπαγιονετα , με το uncharted 2 , αφου κανεις αναφορα ιδιες κατηγοριες
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν θες να μιλησουμε για συγκρισεις στα action adventure ,συγκρινε το gameplay του devil may cry η της μπαγιονετα , με το uncharted 2 , αφου κανεις αναφορα ιδιες κατηγοριες Αυτά που είπες συγκρίνονται με το GOW βασικά...
bahamut zero Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 τι εννοεις παιδικα στοχακια ρε xoxosis???μηπως να ξεκινησεις να κοβεις τα ληγμενα σιγα σιγα?λεω εγω τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα