ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πρωτοποριακο ηταν το Devil May Cry (το πρωτο). Ενα παιχνιδι που σε παει οπως γουσταρει αυτο απο το σημειο Α στο σημειο Β δεν ειναι πρωτοποριακο. Εντυπωσιακο και καλοφτιαγμενο ναι. Πρωτοποριακο ομως, οχι, οχι και παλι οχι.
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το εχουμε πει πολλες φορες οτι το God of War ειναι παιχνιδι της μιας φορας. Ψεκαστε, σκουπηστε, τελειωσατε. Αν ηταν παιχνιδι απο japan μερια θα ηταν σιγουρα 100 φορες καλυτερο εκει που μετραει δηλαδη στο gameplay. Απλα το God of War σε παει απο το ενα set piece στο αλλο που αξιζει να δεις μια (και μονο) φορα. Αξιζει για αγορα? Μαλλον οχι, τουλαχιστον την φουλ τιμη του. Rental ομως σιγουρα. Για Rental συμφωνώ κι εγώ. Ειδικά με τα προγράμματα απεριορίστων ενοικιάσεων, είναι ότι πρέπει και βγαίνει και οικονομικά. Μαζί σας. Rent. Play. Τέλος. Δεν λέω οτι δεν θα είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Αλλα σίγουρα για πάνω απο 1-2 φορές δεν είναι να τερματιστεί. Όπως άλλωστε και τα δύο πρώτα. Χαίρεσαι το περιβάλλον το οποίο έχουν δημιουργήσει. Χορταίνεις τα damnnnnn σκηνικά και γραφικά. Τερματίζεις. Και αυτό ήτανε. Παιχνιδάρα μέν αλλα όχι για πολλές φορές. Προσωπικά θα τσιμπήσω collector's για συλλεκτικούς σκοπούς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι θα μπεί στο ps3 πάνω απο 2 φορές.
kostool13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μαζί σας. Rent. Play. Τέλος.Δεν λέω οτι δεν θα είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Αλλα σίγουρα για πάνω απο 1-2 φορές δεν είναι να τερματιστεί. Όπως άλλωστε και τα δύο πρώτα. Χαίρεσαι το περιβάλλον το οποίο έχουν δημιουργήσει. Χορταίνεις τα damnnnnn σκηνικά και γραφικά. Τερματίζεις. Και αυτό ήτανε. Παιχνιδάρα μέν αλλα όχι για πολλές φορές. Προσωπικά θα τσιμπήσω collector's για συλλεκτικούς σκοπούς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι θα μπεί στο ps3 πάνω απο 2 φορές. Εδώ είμαι εντελώς της αντίθετης άποψης. Ένα παιχνίδι με τρελά γραφικά και set pieces έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαιχτεί μετά τον τερματισμό του από ένα πιο πολύπλοκο αλλά όχι εντυπωσιακό παιχνίδι. Δηλαδή χίλιες φορές κάποια στιγμή που θα βαριέμαι σπίτι να κάνω ένα load και να ξανασφάξω τον hades ή κάποιο άλλο boss, παρά να ξεκινήσω για δεύτερη φορά ένα παιχνίδι όπως π.χ., το the witcher (παιχνιδάρα), που θα βλαστημήσω όλους τους διαλόγους για δεύτερη φορά, το να ξαναμάθω το combat system που στάνταρ θα έχω ξεχάσει, κτλ. Είναι σα να λέμε ότι πιο πολλές φορές θα δεις στο dvd το κουρδιστό πορτοκάλι π.χ., παρά το avatar, που είναι πιο ρηχό αλλά εντυπωσιακό.
Heatspreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πάντα υπάρχει διαφορά από τα Demos στη τελική έκδοση. Ε, μία φορά νομίζω το τερματίζεις και μετά παίζεις λίγο να το δει κάποιος φίλος σου...
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ είμαι εντελώς της αντίθετης άποψης. Ένα παιχνίδι με τρελά γραφικά και set pieces έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαιχτεί μετά τον τερματισμό του από ένα πιο πολύπλοκο αλλά όχι εντυπωσιακό παιχνίδι. Δηλαδή χίλιες φορές κάποια στιγμή που θα βαριέμαι σπίτι να κάνω ένα load και να ξανασφάξω τον hades ή κάποιο άλλο boss, παρά να ξεκινήσω για δεύτερη φορά ένα παιχνίδι όπως π.χ., το the witcher (παιχνιδάρα), που θα βλαστημήσω όλους τους διαλόγους για δεύτερη φορά, το να ξαναμάθω το combat system που στάνταρ θα έχω ξεχάσει, κτλ. Είναι σα να λέμε ότι πιο πολλές φορές θα δεις στο dvd το κουρδιστό πορτοκάλι π.χ., παρά το avatar, που είναι πιο ρηχό αλλά εντυπωσιακό. Έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις. Απο την άλλη όμως τα καθαρά εφετζίδικα παιχνίδια κρύβουν μεγάλο μέρος της μαγείας τους στην έκπληξη και γενικά στο wow της πρώτης φοράς και χάνουν το νόημα τους στην επανάληψη. Το κουρδιστό πορτοκάλι όπως λές, που δεν είναι εντυπωσιακό, μπορεί και να το ξαναδείς για τα νοήματα του. Το άβαταρ ας πούμε το είδα μία φορά. Υπερενθουσιάστηκα. Τέλος. Νομίζω οτι με το να ξαναβλέπεις σχετικές ταινίες/παίζεις σχετικά παιχνίδια, χάνεις τη μαγεία που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου γύρω απο αυτά. Μάλλον είναι στον άνθρωπο αυτό. Το μόνο παιχνίδι τελευταίας γενιάς που δεν βαριέμαι να τερματίζω με τίποτα και συνδυάζει και ενδιαφέρον, light αλλα όχι άμυαλο gameplay, αλλα καί εφέ με το κιλό, είναι το uncharted 2. Απλά καταπληκτικό. Στον αντίποδα, ο χαμός του god of war (κρίνοντας απο το demo και απο το 1-2) απαιτεί δυστυχώς μια άμυαλη τυχαιότητα και ένα συνεχές τετράγωνο/τρίγωνο το οποίο καθιστά το παιχνίδι ολίγον τι βαρετό όσον αφορά το gameplay καθαυτό, παρά το άψογο οπτικό/σκηνοθετικό αποτέλεσμα. :\ Anyway πάμε αλλού τώρα... Παρήγγειλε κανείς την collector's? Πόσο και απο που;
Heatspreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ για τη Collectors πάω... Για πείτε να αρχίσουν οι παραγγελιές...
s33k3rgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Διακρινω μια ωριμοτητα στις αποψεις των περισσοτερων για το GOW. Επεξα και εγω το ντεμο του παιχνιδιου. Δε λεω ωραια στημενο και καλοφτιαγμενο αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ενα παιχνιδι το οποιο παιρνει αριστα σε ολα. Αυτο που λετε για το replayability ισχιει. Αν ειχε ας πουμε ενα ωραιο multiplayer τοτε θα αποκτουσε μεγαλυτερο ενδιαφερον. Για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα κλασικο arcade παιχνιδι hack'n'slash action με αρκετα καλα battle mechanics.
B.F. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το god of war δε χρειαζεται multiplayer και ουτε περινουμε ή θελουμε να βγει.Οποιος εχει παιξει τα προηγουμενα, θα ευχαριστηθει και το τριτο.Το demo ειναι απο την προηγουμενη e3, δεν εχει καμια σχεση με την final version και παρολα αυτα καταφερε να εντυπωσιασει.Γενικα το παιχνιδι θα προσφερει μια απιστευτη single player εμπειρια και δε χρειαζεται να προσθεσουν Multiplayer.Ειναι μετρημενοι στα δακτυλα οι τιτλοι που εχουν καλο single player και multiplayer(και λιγες οι εταιρειες που δινουν την ιδια βαση και στους δυο τομεις).Πιστευω οτι στο συγκεγκριμενο παιχνιδι δεν κολλαει το multiplayer, οπως δε κολλαει και στο fps bioshock 2(αν και εγινε καλη δουλεια, δε με τραβαει τοσο να ασχοληθω με τις ωρες) και δε θα κολλαει και στο dead space 2.
s33k3rgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω οτι στο συγκεγκριμενο παιχνιδι δεν κολλαει το multiplayer, οπως δε κολλαει και στο fps bioshock 2(αν και εγινε καλη δουλεια, δε με τραβαει τοσο να ασχοληθω με τις ωρες) και δε θα κολλαει και στο dead space 2. Μην εισαι και τοσο σιγουρος γι'αυτο γιατι με λιγη καλη δουλεια μπορει να τριβουμε τα ματια μας. Το Dead Space εχει τα φοντα να το κανει.
giorgos147 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως δε μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να έχει MultiPlayer, και πως θα είναι αυτό.
dimi5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε παιδια σκεφτουμαι να το αγορασω αλλα δεν ξερω δεν εχω ξαναπεξει το ενα και το δυο gow..λετε να μην το αγορασω?
Sir Pretender Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε παιδια σκεφτουμαι να το αγορασω αλλα δεν ξερω δεν εχω ξαναπεξει το ενα και το δυο gow..λετε να μην το αγορασω? Όχι ρε, καμία σχέση, go4it! Ίσα-ίσα που θα σου φανεί εντελώς καινούρια η εμπειρία =D
dimi5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Όχι ρε, καμία σχέση, go4it! Ίσα-ίσα που θα σου φανεί εντελώς καινούρια η εμπειρία =D δηλαδη δεν ειναι συνεχεια ετσι? το μονο κακο ειναι οτι δεν 8α εχει multiplayer αλλα δεν πειραζει.
gherudos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε παιδια σκεφτουμαι να το αγορασω αλλα δεν ξερω δεν εχω ξαναπεξει το ενα και το δυο gow..λετε να μην το αγορασω? Γιατί δεν αγοράζεις το God Of War Collection πρώτα;
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σωστο και αυτο. Μεσω e-bay μπορεις να το παρεις αρκετα φθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα