Προς το περιεχόμενο

God Of War 3 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολυ μαπα αυτο το GOW...μια απο τα ιδια...το gaming IQ μου δεν μου επιτρεπει να ασχολουμε με games για 12χρονα...χαχαχαχα

Περα απο την πλακα νομιζω οι τυποι εχουν ξεφυγει εκτος αν ηδη κυκλοφορησε το ps4.

1o4l5z.gif

Bloodbath :shock::shock::shock:

2ns13s3.gif

25r2r0x.gif

f3i7gl.gif

14b3n1f.gif

52xox2.gif

5cy2xk.gif

ok4kea.gif

2m7yuz9.gif

rk2bg0.gif

Δημοσ.
Πολυ καλη προσθηκη το first person kill....:-)

Μάλλον first person death θα το έλεγα... :lol:

ΥΓ: Πάντως έχει πολύ πλάκα να απευθύνουν προς άλλους τη λέξη noob άτομα που σε κάθε μα κάθε τους post δεν μπορούν να γράψουν δυο σειρές κειμένου χωρίς πέντε ορθογραφικά λάθη...

Δημοσ.
Πολυ μαπα αυτο το GOW...μια απο τα ιδια...το gaming IQ μου δεν μου επιτρεπει να ασχολουμε με games για 12χρονα...χαχαχαχα

Περα απο την πλακα νομιζω οι τυποι εχουν ξεφυγει εκτος αν ηδη κυκλοφορησε το ps4.

1o4l5z.gif

Bloodbath :shock::shock::shock:

Εκει τι λεει τον πηγε στα ταταρτα τον αδη , μαλλον ακομα πιο κατω αφου ηδη βρισκεται εκει :lol:

Δημοσ.

Παντως ο υπευθυνος του combat system του GOW3, οταν τον ειπε αν το παιχνιδι βγαινει μονο με τετραγωνο..... γελασε....

Πραγματικα νομιζω οτι πλεον υπαρχει ακομα μεγαλυτερη ποικιλια σε combos και τακτικες στην μαχη....ασε που αν απο οτι φαινεται καθε φορα που σκοτωνεις θεο παιρνεις και ενα καλλουδι.... θα εχουμε πολυ πραμα on our disposal....:-)

Δημοσ.

απο τις πιο γελοιες φασεις που χω συναντησει στη ζωη μου...δυο γυφτοι τσακωνονται, ο ενας αποκαλει τον αλλο γυφτο και γινεται χαμος...εμενα ρε ειπες γυφτο?κλπ...οχι εσυ εισαι γυφτος εισαι πιο μαυρος(μαυροι και οι δυο - διαφορετικης αποχρωσης)

να το τωρα και σε ηλεκτρονικη μορφη...

Αλλο το σοβαροφανες (God of War) και αλλο το σοβαρο (Π.Χ. Bayonetta)

αν ειναι σοβαρο game η μπατονετα, τοτε τα baldur's gate, black dahlia, gabriel knight κλπ κλπ τι ακριβως ειναι? επιστημη των games?

χαλαρωστε λιγακι ρε "gamers"...

Δημοσ.
απο τις πιο γελοιες φασεις που χω συναντησει στη ζωη μου...δυο γυφτοι τσακωνονται, ο ενας αποκαλει τον αλλο γυφτο και γινεται χαμος...εμενα ρε ειπες γυφτο?κλπ...οχι εσυ εισαι γυφτος εισαι πιο μαυρος(μαυροι και οι δυο - διαφορετικης αποχρωσης)

αν ειναι σοβαρο game η μπατονετα, τοτε τα baldur's gate, black dahlia, gabriel knight κλπ κλπ τι ακριβως ειναι? επιστημη των games?

για το πιο σοβαρο και βαθυ συστημα μαχης του bayonetta μιλαει το παιδι προφανως

Δημοσ.

Ο neo-bahamut με επιασε. Το καθε παιχνιδι θα πρεπει να ειναι σοβαρο ως προς αυτο που θελει να προσφερει. Οι προχειροδουλειες κανουν μπαμ απο μακρια για τους ποιο εμπειρους. Τα προηγουμενα God of War δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να τα πεις προχειροδουλειες αλλα στο συστημα μαχης του και στην εκτελεση αυτου θα μπορουσε να το κανει και παιδακι 10 ετων.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι η βιομηχανια εχει αναγκη και για παιχνιδια με τρελο spectacle (God of War) αλλα με περιορισμενο replayability (για εμφανεις λογους) και παιχνιδια με τρελο combat mechanics που παιζεις και ξαναπαιζεις και ξαναπαιζεις και δεν βαριεσαι γιατι το πεχνιδι εχει αλλη ουσια και ο στοχος ειναι αλλου.

Δημοσ.
Ο neo-bahamut με επιασε. Το καθε παιχνιδι θα πρεπει να ειναι σοβαρο ως προς αυτο που θελει να προσφερει. Οι προχειροδουλειες κανουν μπαμ απο μακρια για τους ποιο εμπειρους. Τα προηγουμενα God of War δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να τα πεις προχειροδουλειες αλλα στο συστημα μαχης του και στην εκτελεση αυτου θα μπορουσε να το κανει και παιδακι 10 ετων.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι η βιομηχανια εχει αναγκη και για παιχνιδια με τρελο spectacle (God of War) αλλα με περιορισμενο replayability (για εμφανεις λογους) και παιχνιδια με τρελο combat mechanics που παιζεις και ξαναπαιζεις και ξαναπαιζεις και δεν βαριεσαι γιατι το πεχνιδι εχει αλλη ουσια και ο στοχος ειναι αλλου.

για το 2005 που οι αλλοι εφτιαχναν space invaders :lol: ηταν πρωτοποριακο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...