theo58 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καταλαβα τι εννοειται απλα δεν το πα σωστα...το combat system ηθελα να πω....το οποιο ενταξει ειναι περιορισμενο σε σχεση με τα DMC και το Bayonetta...αλλα ενταξει εγω προσωπικα δεν παταω συνεχεια τετραγωνο, τετραγωνο, κυκλο (ειδικα η on the fly αλλαγη στα οπλα, φερνει ωραια combo).....αλλα ουτε πιστευω οτι βγαινει και μονο ετσι..... Το Bayonetta περα απ οτι τερματισα το ντεμο επαιξα 1-2 τσαπτερ σε ενα φιλο που το ειχε προχωρησει, πολυ λιγο DMC...ενω το Ninja Gaiden οχι.... Για να σε μιλησω και ειλικρινα... το Bayonetta το παιξα γιατι ειδα βιντεο με το combat system και κατι πολυ ωραια combos και finishing moves που ειχε και με κανε κλικ...αλλα κατα τα αλλα... γενικοτερα δεν με τραβηξε οπως και το DMC.... γουστα ειναι αυτα βεβαια..... αλλα το fun που ειχα την πρωτη φορα που επαιξα το GOW δεν το ενιωσα.... Το ξαναλεω παντως...... δεν αμφισβητησα το ποσο καλο ειναι το παιχνιδι....ενω μπορει βεβαια οταν γινει platinum και εχει χαμηλη τιμη να το τιμησω ...
Predatorkill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγω χτες αγορασα την εκδοση God of War I και II για το PS3 και ελεγε οτι εχει μεσα ενα promotion code για να κατεβασεις την Ε3 2009 demo εκδοση του God of War III. Μολις εβαλα τον κωδικο μου λεει ή οτι δεν ειναι valid ή οτι ειναι ληγμενος. Διαβαζω τις οδηγιες και λεει ξεκαθαρα οτι ο κωδικος ισχυει μεχρι να κυκλοφορησει το παιχνιδι. Ο λογαριασμος μου ειναι Ελληνικος, οχι αμερικανικος. Ο κωδικος ηταν σε ενα χαρτι και επρεπε να ξυσεις για να εμφανιστει ο κωδικος οποτε δεν παιζει να ειναι κλεμμενος (ετσι κι αλλιως ηταν σφραγισμενο οταν το πηρα). Τι εγινε ρε Sony, αυτα που κραζουμε στο 360 για το κλειδωμενο περιεχομενο το κανετε και σεις;;;;
dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δουλέυει μόνο στο αμερικάνικο account.
darklordvader77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ε, τοτε κανε ενα Αμερικανικο Account κ κατεβασε το.. θα μπορεις μετα να το παιζεις κ στο δικο σου account
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για το εξωφυλλο του δεν παραπονεθηκε κανενας? πολυ μουφα λεμε Λες και ειναι καμια γκομενα στο vogue Τοσα ωραια artworks υπηρχαν να βαλουν , απορω πιο τζιμανι ειχαν εκει στο σχεδιασμο cover
Predatorkill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ε, τοτε κανε ενα Αμερικανικο Account κ κατεβασε το.. θα μπορεις μετα να το παιζεις κ στο δικο σου account Δουλέυει μόνο στο αμερικάνικο account. Ευχαριστω παιδες, αυτο θα κανω.
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 http://www.gamerama.fr/view_message.php?sujet=977&message=433279 το παιχνιδι ειναι τελειως αλλου
ThrowDOWN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 αντε ορματε οσοι δεν παιξατε ακομα το demo http://www.n4g.com/ps3/News-482108.aspx
lalanis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Έχει φύγει μόλις κυκλοφορήσει; ...Yes, sir!
loukas77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κατεβάζω τώρα το demo!!! (2GB ) Θα σας πω εντυπώσεις!!!
papeipa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ελπιζω το παινιδι στην τελικη του μορφη να ειναι καλυτερο,γιατι το ντεμο ειναι για τα πανηγυρια. Στις 3 τα ξημερωματα ειδα οτι βγηκε το ντεμο ,περιμενα να κατεβει απο την κα...λα μου μεχρι τις 4(σερνοτανε η μλκια,δεν ειναι 2GB αλλα 2.7), μολις το επαιξα λιγο ειδα οτι δεν εχει αλλαξει κατι σε σχεση με τα προηγουμενα, μου φανηκε πανομοιοτυπο. Οσο αναφορα τον τεχνικο τομεα τπτ το ιδιαιτερο,εχουμε δει και καλυτερα. Ας ελπισουμε οτι στην τελικη του μορφη θα προσφερει αυτα που υποσχετε.
Tigran Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ όσες φορές και να το παίξω, πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί πουλάει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό και από την αρχή ως το τέλος κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άσε που υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια στο ίδιο στυλ πλέον, που δεν μπορείς ούτε καν πρωτότυπο να το πεις. Ωραία τα βιντεάκια και τα trailer, αλλά το gameplay του είναι άκρως βαρετό. Η πόρωση με το GOW μου θυμίζει τους Έλληνες gamers με το PES, που και gollum να βάζαν αντί για παίχτες, αυτοί θα το έπαιρναν γιατί είναι PRO.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το εχουμε πει πολλες φορες οτι το God of War ειναι παιχνιδι της μιας φορας. Ψεκαστε, σκουπηστε, τελειωσατε. Αν ηταν παιχνιδι απο japan μερια θα ηταν σιγουρα 100 φορες καλυτερο εκει που μετραει δηλαδη στο gameplay. Απλα το God of War σε παει απο το ενα set piece στο αλλο που αξιζει να δεις μια (και μονο) φορα. Αξιζει για αγορα? Μαλλον οχι, τουλαχιστον την φουλ τιμη του. Rental ομως σιγουρα.
Tigran Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για Rental συμφωνώ κι εγώ. Ειδικά με τα προγράμματα απεριορίστων ενοικιάσεων, είναι ότι πρέπει και βγαίνει και οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα