giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 (επεξεργασμένο) Είπα να φτιάξω αυτό το θέμα για να πούμε και τίποτα για το αναμενόμενο God of war 3. Έχουμε τίποτα νέο; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από giorgos147
Udontneed2know Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 λιγακι νωρις το ανοιξες το θεμα, καθως το μονο που ξερουμε για το παιχνιδι ειναι οτι βρισκεται υπο αναπτυξη , αλλα τιποτε περα απο αυτο, ουτε καν ενα screenshot δεν εχουμε δει.
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Το ξέρω οτι είναι νωρίς αλλά έχω τρέλα με αυτό το παιχνιδι....για αυτο
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και μετά λέτε για εμάς privateer που δε χρησιμοποιούμε την αναζήτηση... Έχω ανοίξει θέμα για god of war 3 εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τι, κορόιδα είστε που θα ψάχνετε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και μετά λέτε για εμάς privateer που δε χρησιμοποιούμε την αναζήτηση... Έχω ανοίξει θέμα για god of war 3 εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τι, κορόιδα είστε που θα ψάχνετε; Αντί να γράψεις το παραπάνω, δεν θα ήταν πιο παραγωγικό και πιο ωφέλιμο να στείλεις ένα report προκειμένου να ενωθούν τα δύο threads, όπως έκανε άλλο μέλος;
Narayan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και μετά λέτε για εμάς privateer που δε χρησιμοποιούμε την αναζήτηση... Έχω ανοίξει θέμα για god of war 3 εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τι, κορόιδα είστε που θα ψάχνετε; Καλά βρε άνοιξες θέμα πριν ένα χρόνο, δεν έκανες ούτε ένα post μέχρι σήμερα και παραπονιέσαι κιόλας; Δεν φωνάζεις κανένα "FIRST!" να σου φύγει η ταύλα λέω εγώ; Αν έχεις όντως "τρέλα με το παιχνίδι" δεν σου φαίνεται...
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αντί να γράψεις το παραπάνω, δεν θα ήταν πιο παραγωγικό και πιο ωφέλιμο να στείλεις ένα report προκειμένου να ενωθούν τα δύο threads, όπως έκανε άλλο μέλος; Δικιο έχεις. Συγγνώμη Καλά βρε άνοιξες θέμα πριν ένα χρόνο, δεν έκανες ούτε ένα post μέχρι σήμερα και παραπονιέσαι κιόλας; Δεν φωνάζεις κανένα "FIRST!" να σου φύγει η ταύλα λέω εγώ; Αν έχεις όντως "τρέλα με το παιχνίδι" δεν σου φαίνεται... Είχες εσύ κανένα νέο όλη τη χρονιά που πέρασε για το gow; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ---------- Παρακάτω παραθέτω δεκαεπτά εικόνας απο την ιστοσελίδα της Sony
vamour Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 χασιμο τελειως.... κανα νεο για πιθανη ημερομηνια..
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι Μάρτιος 2010.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 To παιχνιδι αναμφησβητητα δειχνει τρομερο. Μπορω να πω με σιγουρια ομως οτι το νεο Castlevania δειχνει ποιο εντυπωσιακο. Αλλα ποιος ο λογος να παραπονιεμαι? Αφου θα τα παιξω και τα 2 !!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 TΜπορω να πω με σιγουρια ομως οτι το νεο Castlevania δειχνει ποιο εντυπωσιακο. Μπορώ και γω να πω οτι... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ! Αλλα δε μπαραπονιέμαι για τον ίδιο λόγο με σένα
DJTaurus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=hNmuRSvcnFM http://www.gametrailers.com/video/e3-09-god-of-war/50354?type=flv http://www.gametrailers.com/video/e3-09-god-of-war/50361 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2009 από DJTaurus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα