Προς το περιεχόμενο

macbook pro > hdmi

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα αυτό:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=270657965589

Προϋπόθεση βέβαια είναι το μοντέλο σου να είναι 2010, γιατί τα προηγούμενα Macbook Pro από όσο γνωρίζω δεν βγάζανε ήχο μέσω hdmi.

Αυτό που είπε και ΑΝ το μοντέλο σου δε βγάζει ήχο από hdmi όπως το δικό μου, βάζεις το κλασσίκο *καρφάκι* εκεί που βάζεις τα ακουστικά στο mbp και το συνδέεις με το αντίστοιχο στην τηλεόραση.

Προσοχή αν έχεις Samsung πρέπει να το βάλεις σε συγκεκριμένη hdmi θύρα (πχ σε μένα είναι στο hdmi1/dvi γιατί όταν το έβαζα στο hdmi2 δεν είχα ήχο. Αυτά άμα διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το manual)

:D

Δημοσ.

Αυτό που είπε και ΑΝ το μοντέλο σου δε βγάζει ήχο από hdmi όπως το δικό μου, βάζεις το κλασσίκο *καρφάκι* εκεί που βάζεις τα ακουστικά στο mbp και το συνδέεις με το αντίστοιχο στην τηλεόραση.

Προσοχή αν έχεις Samsung πρέπει να το βάλεις σε συγκεκριμένη hdmi θύρα (πχ σε μένα είναι στο hdmi1/dvi γιατί όταν το έβαζα στο hdmi2 δεν είχα ήχο. Αυτά άμα διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το manual)

:D

Δεν χρειαζεται ξεχωριστο καλωδιο .... Υπαρχουνε και ανταπτορες που παιρνουν παλι τον ηχο απο το jack και τον περνανε στην hdmi....!

kanex-iadapt-51-mini-displayport-with-51-digital-audio-to-hdmi-adapter.jpg

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ξεχωριστο καλωδιο .... Υπαρχουνε και ανταπτορες που παιρνουν παλι τον ηχο απο το jack και τον περνανε στην hdmi....!

kanex-iadapt-51-mini-displayport-with-51-digital-audio-to-hdmi-adapter.jpg

ΠΩΩΩ! Έλα ρε μεγάλε! Καλή φάση! Που και πόσο;!

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο στην εικονα λεγεται kanex iAdapt ... Παλια ειχανε ενα παρομοιο η το ιδιο στο madmacs.gr αλλα οταν βγηκαν τα καινουρια που υποστηριζουν την εξοδο ηχου απο την mini displayport μαλλον κακως το βγαλανε...

Δημοσ.

Αυτό που σου προτείνω παραπάνω από το ebay είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση. Δεν βρίσκω οποιοδήποτε λόγο για να ψάχνεις κάτι διαφορετικό και ειδικά αν το laptop σου είναι 2010 όπως λες.

Δημοσ.

Ειναι αμερικη, εγω ειμαι αγγλια και το θελω πριν τις 20/12 για αυτο αν εχετε κατι απο uk παρακαλω.

Δημοσ.

To πηρα, αλλα δεν εχει ηχο απο την tv, στα sound settings δεν εχει καν κατι αλλο εκτος απο internal speakers

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/Mini-DisplayPort-HDMI-Cable-Audio-Apple-Mac-/330487717629?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item4cf29a5efd

αυτον εδω, και εχω macbook pro 13.3 αγορασμενο πριν απο ~2 μηνες.

δεν δοκιμασα με εργο να πω την αληθεια, απο το itunes παντως η μουσικη επαιζε απο τα ηχεια του macbook

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...