kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εχω σε εναν εξωτερικο δισκο τα windows 7 που μου περασε ενας φιλος. Γινεται να κανω φορματ με αυτα τα windows απο τον εξωτερικο;Δοκιμασα να βαλλω boot απο usb hard drive αλλα δεν πετυχε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εχω σε εναν εξωτερικο δισκο τα windows 7 που μου περασε ενας φιλος. Γινεται να κανω φορματ με αυτα τα windows απο τον εξωτερικο;Δοκιμασα να βαλλω boot απο usb hard drive αλλα δεν πετυχε. Οταν λες τα εχεις στον εξωτερικο, τι εννοεις?Εγκατεστημενα?Το iso?Κατι αλλο? Αν εννοεις καποια απο τις δυο αυτες περιπτωσεις, οχι δεν μπορεις να κανεις format στο pc σου με τη χρηση του εξωτερικου σκληρου στη μορφη που ειναι τωρα.
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι καποια αρχεια και στον φακελο setup νομιζω ενα iso. Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να το καψω σε dvd;
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι καποια αρχεια και στον φακελο setup νομιζω ενα iso. Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να το καψω σε dvd; Οχι μπορεις να τον χρησιμοποιησεις για να κανεις format,αρκει να τον προετοιμασεις καταλληλα και φυσικα ο υπολογιστης σου να υποστηριζει boot απο τον εξωτερικο. Ενα google βγαζει μπολικους οδηγους
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστω, ακολουθησα τις οδηγιες και ξεκινησε η εγκατασταση των windows 7. Τωρα εχω κολλησει στο σταδιο που με ρωταει που θελω να γινει η εγκατασταση.Η μοναδικη επιλογη που εχει ειναι ο δισκος με ονομα Disk 0 Unallocated Space με χωρητικοτητα 232.9 gb.Οταν ομως παταω να προχωρησει μου βγαζει το παρακατω: Setup was unable to create a new partition or locate an existing system partition. Αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω και αν γινεται συντομα γιατι εχω αφησει την εγκατασταση στη μεση.
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αφου δεν ειχα αλλη επιλογη επελεξα τον δισκο και πατησα να δημιουργηθει νεο partition αλλα μου βγαζει το παρακατω σφαλμα: Failed to create a new partition on the selected unused space.Error:0x8007045d Καποια βοηθεια;
popeye68 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστω, ακολουθησα τις οδηγιες και ξεκινησε η εγκατασταση των windows 7. Τωρα εχω κολλησει στο σταδιο που με ρωταει που θελω να γινει η εγκατασταση.Η μοναδικη επιλογη που εχει ειναι ο δισκος με ονομα Disk 0 Unallocated Space με χωρητικοτητα 232.9 gb.Οταν ομως παταω να προχωρησει μου βγαζει το παρακατω: Setup was unable to create a new partition or locate an existing system partition. Αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω και αν γινεται συντομα γιατι εχω αφησει την εγκατασταση στη μεση. Πήγαινε στην "διαχείριση δίσκων" και κάνε διαμόρφωση σε NTFS το unallocated space. (Να γίνει μπλε). Aφού είναι "unallocated" πως θα εγκατασταθεί οτιδήποτε;
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε στην "διαχείριση δίσκων" και κάνε διαμόρφωση σε NTFS το unallocated space. (Να γίνει μπλε). Aφού είναι "unallocated" πως θα εγκατασταθεί οτιδήποτε; Δεν εχω ιδεα φιλε μου απο αυτα. Γινεται να κανω αυτο που λες πριν μπω στα windows;Το ρωταω αυτο γιατι ειχα ενα προβλημα και το λαπτοπ δεν ανοιγε καθολου, γι'αυτο περναω τα 7 τωρα.
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια πειτε καμια ιδεα οτιδηποτε μρορω να κανω για να ανοιξει επιτελους το λαπτοπ. Γιατι οταν παω να δημιουργησω νεο partition(ωστε να γινει η εγκατασταση εκει) μου βγαζει το σφαλμα που σας εγραψα παραπανω;Δεν υπαρχει καποια εναλλακτικη; Δοκιμασα και την επιλογη του upgrade(πριν ειχα vista) αλλα μου ελεγε να βγαλω το cd και να κανω επανεκκινηση αν θυμαμαι καλα. Παιζει ρολο το boot order γιατι δοκιμασα να αλλαξω τη σειρα αλλα παλι ακριβως τα ιδια γινοντουσαν;
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 για πες μας τι μέγεθος έχει ο δίσκος του laptop και τι ο εξωτερικώς; φοβάμαι ότι το install βλέπει μόνο τον εξωτερικό.
popeye68 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι οταν παω να δημιουργησω νεο partition(ωστε να γινει η εγκατασταση εκει) μου βγαζει το σφαλμα που σας εγραψα παραπανω;Δεν υπαρχει καποια εναλλακτικη; Γιατί ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Γι' αυτό δεν δέχεται δεδομένα. Ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση των Win7 και μόλις σε ρωτήσει που θέλεις να τα εγκαταστήσεις πάτα στον δίσκο 0 (unallocated 232,9GB) και πάτα "format". (Αν κατάλαβα τι εννοείς).
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 για πες μας τι μέγεθος έχει ο δίσκος του laptop και τι ο εξωτερικώς; φοβάμαι ότι το install βλέπει μόνο τον εξωτερικό. Το λαπτοπ εχει 250gb.Το φορματ τελικα δεν το κανω απο τον εξωτερικο αλλα απο ενα usb στικακι 4gb.
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Γι' αυτό δεν δέχεται δεδομένα. Ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση των Win7 και μόλις σε ρωτήσει που θέλεις να τα εγκαταστήσεις πάτα στον δίσκο 0 (unallocated 232,9GB) και πάτα "format". (Αν κατάλαβα τι εννοείς). Δεν μπορω να πατησω φορματ.Το μονο που μπορω να επιλεξω σε αυτο τον δισκο ειναι new partition που μου βγαζει το σφαλμα που εγραψα παραπανω.
popeye68 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις. Θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα Win7 από το στικάκι στο laptop; Το laptop έναν δίσκο έχει; Αυτόν που είναι 232GB; Aν ναι είναι κενός;
kos210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις. Θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα Win7 από το στικάκι στο laptop; Το laptop έναν δίσκο έχει; Αυτόν που είναι 232GB; Aν ναι είναι κενός; Ναι το λαπτοπ ειχε ενα προβλημα και δεν ανοιγε και αποφασισα αφου πηγαινα για φορματ να του περασω τα 7 με την ευκαιρια. Τα windows 7 ειναι περασμενα σε στικακι.Το λαπτοπ εχει εναν σκληρο 250gb και δεν νομιζω να ειναι κενος αφου το χρησιμοποιουσα(εκτος αν εγινε κατι αλλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.