Προς το περιεχόμενο

Format απο εξωτερικο δισκο

kos210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σε εναν εξωτερικο δισκο τα windows 7 που μου περασε ενας φιλος.

Γινεται να κανω φορματ με αυτα τα windows απο τον εξωτερικο;Δοκιμασα να βαλλω boot απο usb hard drive αλλα δεν πετυχε.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω σε εναν εξωτερικο δισκο τα windows 7 που μου περασε ενας φιλος.

Γινεται να κανω φορματ με αυτα τα windows απο τον εξωτερικο;Δοκιμασα να βαλλω boot απο usb hard drive αλλα δεν πετυχε.

Οταν λες τα εχεις στον εξωτερικο, τι εννοεις?Εγκατεστημενα?Το iso?Κατι αλλο?

Αν εννοεις καποια απο τις δυο αυτες περιπτωσεις, οχι δεν μπορεις να κανεις format στο pc σου με τη χρηση του εξωτερικου σκληρου στη μορφη που ειναι τωρα.

Δημοσ.

Ειναι καποια αρχεια και στον φακελο setup νομιζω ενα iso.

Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να το καψω σε dvd;

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι καποια αρχεια και στον φακελο setup νομιζω ενα iso.

Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να το καψω σε dvd;

Οχι μπορεις να τον χρησιμοποιησεις για να κανεις format,αρκει να τον προετοιμασεις καταλληλα και φυσικα ο υπολογιστης σου να υποστηριζει boot απο τον εξωτερικο.

Ενα google βγαζει μπολικους οδηγους

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, ακολουθησα τις οδηγιες και ξεκινησε η εγκατασταση των windows 7.

Τωρα εχω κολλησει στο σταδιο που με ρωταει που θελω να γινει η εγκατασταση.Η μοναδικη επιλογη που εχει ειναι ο δισκος με ονομα Disk 0 Unallocated Space με χωρητικοτητα 232.9 gb.Οταν ομως παταω να προχωρησει μου βγαζει το παρακατω:

Setup was unable to create a new partition or locate an existing system partition.

Αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω και αν γινεται συντομα γιατι εχω αφησει την εγκατασταση στη μεση.

Δημοσ.

Αφου δεν ειχα αλλη επιλογη επελεξα τον δισκο και πατησα να δημιουργηθει νεο partition αλλα μου βγαζει το παρακατω σφαλμα:

Failed to create a new partition on the selected unused space.Error:0x8007045d

Καποια βοηθεια;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, ακολουθησα τις οδηγιες και ξεκινησε η εγκατασταση των windows 7.

Τωρα εχω κολλησει στο σταδιο που με ρωταει που θελω να γινει η εγκατασταση.Η μοναδικη επιλογη που εχει ειναι ο δισκος με ονομα Disk 0 Unallocated Space με χωρητικοτητα 232.9 gb.Οταν ομως παταω να προχωρησει μου βγαζει το παρακατω:

Setup was unable to create a new partition or locate an existing system partition.

Αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω και αν γινεται συντομα γιατι εχω αφησει την εγκατασταση στη μεση.

Πήγαινε στην "διαχείριση δίσκων" και κάνε διαμόρφωση σε NTFS το unallocated space. (Να γίνει μπλε).

Aφού είναι "unallocated" πως θα εγκατασταθεί οτιδήποτε;

Δημοσ.

Πήγαινε στην "διαχείριση δίσκων" και κάνε διαμόρφωση σε NTFS το unallocated space. (Να γίνει μπλε).

Aφού είναι "unallocated" πως θα εγκατασταθεί οτιδήποτε;

Δεν εχω ιδεα φιλε μου απο αυτα.

Γινεται να κανω αυτο που λες πριν μπω στα windows;Το ρωταω αυτο γιατι ειχα ενα προβλημα και το λαπτοπ δεν ανοιγε καθολου, γι'αυτο περναω τα 7 τωρα.

Δημοσ.

Παιδια πειτε καμια ιδεα οτιδηποτε μρορω να κανω για να ανοιξει επιτελους το λαπτοπ.

Γιατι οταν παω να δημιουργησω νεο partition(ωστε να γινει η εγκατασταση εκει) μου βγαζει το σφαλμα που σας εγραψα παραπανω;Δεν υπαρχει καποια εναλλακτικη;

Δοκιμασα και την επιλογη του upgrade(πριν ειχα vista) αλλα μου ελεγε να βγαλω το cd και να κανω επανεκκινηση αν θυμαμαι καλα.

Παιζει ρολο το boot order γιατι δοκιμασα να αλλαξω τη σειρα αλλα παλι ακριβως τα ιδια γινοντουσαν;

Δημοσ.
Γιατι οταν παω να δημιουργησω νεο partition(ωστε να γινει η εγκατασταση εκει) μου βγαζει το σφαλμα που σας εγραψα παραπανω;Δεν υπαρχει καποια εναλλακτικη;

Γιατί ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Γι' αυτό δεν δέχεται δεδομένα.

Ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση των Win7 και μόλις σε ρωτήσει που θέλεις να τα εγκαταστήσεις πάτα στον δίσκο 0 (unallocated 232,9GB) και πάτα "format".

(Αν κατάλαβα τι εννοείς).

Δημοσ.

για πες μας τι μέγεθος έχει ο δίσκος του laptop και τι ο εξωτερικώς;

φοβάμαι ότι το install βλέπει μόνο τον εξωτερικό.

Το λαπτοπ εχει 250gb.Το φορματ τελικα δεν το κανω απο τον εξωτερικο αλλα απο ενα usb στικακι 4gb.

Δημοσ.

Γιατί ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Γι' αυτό δεν δέχεται δεδομένα.

Ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση των Win7 και μόλις σε ρωτήσει που θέλεις να τα εγκαταστήσεις πάτα στον δίσκο 0 (unallocated 232,9GB) και πάτα "format".

(Αν κατάλαβα τι εννοείς).

Δεν μπορω να πατησω φορματ.Το μονο που μπορω να επιλεξω σε αυτο τον δισκο ειναι new partition που μου βγαζει το σφαλμα που εγραψα παραπανω.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις.

Θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα Win7 από το στικάκι στο laptop;

Το laptop έναν δίσκο έχει; Αυτόν που είναι 232GB; Aν ναι είναι κενός;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις.

Θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα Win7 από το στικάκι στο laptop;

Το laptop έναν δίσκο έχει; Αυτόν που είναι 232GB; Aν ναι είναι κενός;

Ναι το λαπτοπ ειχε ενα προβλημα και δεν ανοιγε και αποφασισα αφου πηγαινα για φορματ να του περασω τα 7 με την ευκαιρια.

Τα windows 7 ειναι περασμενα σε στικακι.Το λαπτοπ εχει εναν σκληρο 250gb και δεν νομιζω να ειναι κενος αφου το χρησιμοποιουσα(εκτος αν εγινε κατι αλλο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...