Προς το περιεχόμενο

the VS wars

chrispen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε εβδομάδα διοργανώνουμε μάχες μεταξύ προϊόντων, λειτουργικών, μαρκών και άλλων.

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες των μαχών, αν τα καταφέρετε η αγαπημένη σας ομάδα θα πάρει 1 ψήφο.

Για να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής!

Λάβετε μέρος στο http://www.theVSwars.com

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό ; Δεν υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που μοιάζουν ;

Άσε που το concept διαφέρει, αυτή δεν επικεντρώνεται σε ένα είδος.

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή υπάρχουν forums,news sites,play sites,eshops,directories να μην δημιουργείται τίποτε άλλο ;

Και στη τελική ποιό είναι το κόλλημα σου ; Για τη σελίδα δεν έχεις σχολιάσει τίποτα.

Δημοσ.

φαντάζομαι το κολλημα ειναι ότι "εκλεψες" μια ιδέα και το οτι δεν ειναι δική σου φαίνεται από την αντίδρασή σου στο αλλο τοπικ.

καλη επιτυχια στο site σου

Δημοσ.

Τι θες να πω; Για την ιδέα; Την εξέφρασες μόνος σου όταν την αντέγραψες.

Για τον σχεδιασμό; Τζαμπέ template για το joomla.

Για το περιεχόμενο; Ανύπαρκτο.

Το "Terms & Conditions" αντιγραμμένο από το collegehumor.com και δεν μπήκες στον κόπο να αλλάξεις καν την ονομασία.

Τι άλλο θες;

Δημοσ.

Τι θες να πω; Για την ιδέα; Την εξέφρασες μόνος σου όταν την αντέγραψες.

Για τον σχεδιασμό; Τζαμπέ template για το joomla.

Για το περιεχόμενο; Ανύπαρκτο.

Το "Terms & Conditions" αντιγραμμένο από το collegehumor.com και δεν μπήκες στον κόπο να αλλάξεις καν την ονομασία.

Τι άλλο θες;

Η παρθενογένεση έχει εκλείψει εδώ και χρόνια. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ

'Οταν έφτιαξα το www.deals24.gr δεν υπήρχε άλλο Ελληνικό site και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε απο την ημερομηνία που έγινε registered το κάθε domain αλλα

δεν με ενδιαφέρει , εγώ κοιτάω να αναπτύσσω όσο καλύτερα γίνεται τις σελίδες μου.

Για να αναπτύξω τις θέσεις μου λίγο παραπάνω, ναί είναι joomla αλλα το template έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στον κώδικα, το περιεχόμενο πώς κρίνεται ανύπαρκτο αφού υπάρχουν ήδη 3 διαγωνισμοί που τρέχουν ;

Όσο για τα terms and conditions ναι είναι απο το college humour και έχουν μπεί προσωρινά μέχρι να αλλαχτούν.

Προς τί όμως τόση χολή ; Εσύ τι έχεις να κερδίσεις ; Ή καλύτερα τι έχεις να επιδείξεις ; Διότι εγώ έχω και 1-2 πετυχημένες ιστοσελίδες στο background μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...