Konstantin77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10045881, λέει online 13ε μόνο. Δεν ξέρω αν τα παιχνίδια είναι αλλού στο forum.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό όπως και η τιμή. Τώρα το τερματίζω. Πάρτε το τυφλά...
Konstantin77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι οτι στο electro εχει 12,80 τωρα που το βλέπω.
mastor10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 και στο πλαισιο 13 το εχει http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Ubisoft-Assassin-s-Creed-2.htm εντωμεταξύ λεει στο καταστημα 17 στο πλαισιο και στο κοτσο λεει 41 ελεος τα μουσχαρια θελουν και πιστωτικη για online αγορες
george263 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μιλάμε για παιχνιδάρες και τα δύο .... χτυπήστε τα αν τα βρείτε σε καλές τιμές ... είναι , μετά τα metal gear solid , τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς ...
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Στο σάιτ του κωτσου λέει "Το παιχνίδι απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet." Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Αν θέλετε dlc ναι χρειάζεται να μπείτε στο live.. Αλλα δεν απαιτεί ΦΥΣΙΚΑ μόνιμα σύνδεση στο νετ..
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και πάνω στο κουτί πάντως γράφει πως θέλει μόνιμη σύνδεση. Τουλάχιστον στο δικό μου.
stavrakas92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Στο σάιτ του κωτσου λέει "Το παιχνίδι απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet." Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Αν θέλετε dlc ναι χρειάζεται να μπείτε στο live.. Αλλα δεν απαιτεί ΦΥΣΙΚΑ μόνιμα σύνδεση στο νετ.. Και ομως θελει...ή τουλαχιστον ηθελε στην αρχη δεν ξερω αν το αλλαξαν.....
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως το παίζω απροβλημάτιστα στην offline κονσόλα... Dunno.. Θέλει βασικά για τα uplay κ κάτι τέτοια. Αλλα γενικά δεν χρειάζεται.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια αυτη η τιμη ειναι για PC? Για PS3 έχουμε τιποτα?
stavrakas92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως το παίζω απροβλημάτιστα στην offline κονσόλα... Dunno.. Θέλει βασικά για τα uplay κ κάτι τέτοια. Αλλα γενικά δεν χρειάζεται. Εγω ελεγα για υπολογιστη......
k_dinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 πολυ καλο παιχνιδι, αν και το 1 δεν μου αρεσε! (περιεργο ε?) Εγω το ειχα παρει απο getitnow στα 3 ευρω που το ειχε προσφορα. Παντως οντως θελει συνδεση στο ιντερνετ, καθε φορα που πας να ξεκινισεις. Το καλο ομως ειναι οτι παιζει χωρις dvd
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πάσο guys τώρα είδα οτι αφορά παιχνίδι για pc. Καθυστερημένος, sorry...
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες... παράγγειλα το παιχνίδι μέσω από το Internet από το Πλαίσιο με παραλαβή από το κατάστημα τους... Όμως ενώ έλεγε 13€ στην Εξέλιξη Παραγγελίας μου το έχουν χρεώσει 17€.. Τους έστειλα email λέγοντας τους ότι αν μου το χρεώσουν 17€ να ακυρώσουν την παραγγελία. Δεν είναι τα 4€ παραπάνω αλλά η κοροϊδία... Αρκετά πια... ================== Τελικά το χρεώνουν 17€ γιατί θα το παραλάβω από το κατάστημα... Όμως κατά την παραγγελία ενώ επέλεξα κατάστημα δεν άλλαξε την τιμή και με άφησε να το παραγγείλω με 13€.... bug παραγγελίας... Το καταλαβαίνεις αφού ήδη έχει φύγει η παραγγελία...
mastor10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες... παράγγειλα το παιχνίδι μέσω από το Internet από το Πλαίσιο με παραλαβή από το κατάστημα τους... Όμως ενώ έλεγε 13€ στην Εξέλιξη Παραγγελίας μου το έχουν χρεώσει 17€.. Τους έστειλα email λέγοντας τους ότι αν μου το χρεώσουν 17€ να ακυρώσουν την παραγγελία. Δεν είναι τα 4€ παραπάνω αλλά η κοροϊδία... Αρκετά πια... ================== Τελικά το χρεώνουν 17€ γιατί θα το παραλάβω από το κατάστημα... Όμως κατά την παραγγελία ενώ επέλεξα κατάστημα δεν άλλαξε την τιμή και με άφησε να το παραγγείλω με 13€.... bug παραγγελίας... Το καταλαβαίνεις αφού ήδη έχει φύγει η παραγγελία... δεν ειναι λιγο βλακεια αυτο? και γω το παραγγειλα απο πλαισιο και μου ερχετε σπιτι με 16 και για να παω να το παρω 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.