Olga_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους!!! Ως μεταπτυχιακη φοιτητρια το πανεπιστημιο μας παρεχει τη δυνατοτητα αποθηκευσης δεδομενων μας σε εναν server στον οποιο εχουμε προσβαση μεσω του προγραμματος webdrive απο οποιονδηποτε υπολογιστη. Αυτο το προγραμμα το χρησιμοποιούσα χωρις κανενα προβλημα στον υπολογιστη μου μεχρι να κανω format. Μετα το format το ξανακατεβασα και ενω προσπαθω να συνδεθω με το username και το password μου βγαζει ενα παραθυρο με τα εξης στοιχεια: "Unable to connect to Site My files at UoA, Cache initialization failed on folder C (4801), Operation: Connecting to server" Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να πηγαινει στραβα? Μου εχει κοψει τα χερια αυτο το προβλημα... Ευχαριστω!!!
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες να μπεις από άλλον υπολογιστή..? Τι windows είχες πριν απ το format και τι μετά...? Για τσέκαρε τις ρυθμίσεις απ το firewall για αρχή...
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 University of Calgary;;; Τέλος πάντων δοκίμασε το,μου φαίνεται αρκετά λογικό να είναι αυτό. http://www.ucalgary.ca/it/node/4017
Olga_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Απο αλλο υπολογιστη δεν εχει προβλημα. Επισης το εβγαλα και το ξαναεγκατεστησα μηπως ειχε γινει κατι λαθος αλλα τιποτα... Τα windows ειναι ΧΡ και ειναι τα ιδια ακριβως με πριν... Και στις ρυθμισεις του firewall οτι εχει σχεση με το webdrive ειναι ελευθερο! ????????
Olga_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 University of Calgary;;; Τέλος πάντων δοκίμασε το,μου φαίνεται αρκετά λογικό να είναι αυτό. http://www.ucalgary.ca/it/node/4017 Το Πανεπιστημιο ειναι το ταπεινο Καποδιστριακο :Ρ Αλλα δεν εχει καμια σημασια γιατι το προβλημα λυθηκε με τη βοηθεια του link σου!! Χιλια ευχαριστώ παιδια!!!
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να πηγαινει στραβα? Μου εχει κοψει τα χερια αυτο το προβλημα... Ελπίζω να ξαναπήγε το αίμα τώρα.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ^ [Έκτορας Μποτρίνι mode] ...οι συμβουλές σου ζουμερές, καλοστημένες σε βάση σφιχτοδεμένων και ποιοτικών υπολογιστικών γνώσεων και με μεσογειακή φρεσκάδα, το χιούμορ σου με περισσότερη οξύτητα απ' όσο χρειάζεται - θα ήθελα ένα κλικ πιο πάνω ένταση, άρωμα και πιπεράτη γεύση, και περισσότερη φινέτσα στην παρουσίαση. [ /Έκτορας Μποτρίνι mode]
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Θεσσαλονίκη 2/12/2010 Αγαπητέ μας κύριε "Πλυν'τοΣύνεφο",καλησπέρα σας! Χού ντε φούκ ιζ Έκτορας Μποτρίνι;;;; Εγώ,εκτός από τους υπολογιστές δηλώνω πλήρη άγνοια, άλλωστε εδώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ και όχι φιλολογικό, και εδώ που τα λέμε ένας σαν εσάς είναι υπέρ-αρκετός για την καθημερινή μας δόση για φιλοσοφίες και σαρκασμό. Και όπως λένε,ελπίζω οι συμβουλές μου να σας βοήθησαν. φιλικά "TheELF"
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Χού ντε φούκ ιζ Έκτορας Μποτρίνι;;;; ...Aoύτος εν.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε,no wonder που δεν τον ξέρω,η μάνα του το ξέρει ότι μιλάει έτσι στης γριούλες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.