jimvai Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα,εχω την εξης tv PHILIPS 46PFL8605H/12 LED 8000 LCD TV και θα ηθελα να συνθεσω ενα pc με το οποιο θα παιζω 3d στην παραπανω tv. αρχικα θελω να ξερω αν γινεται,και αν ναι ποια καρτα γραφικων πρεπει να βαλω ωστε να το πετυχω; ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 3D ταινίες εννοείς ή θα παίζεις και παιχνίδια; Πάντως η τηλεόρασή σου έχει 4 HDMI, και οι περισσότερες νεότερες κάρτες γραφικών έχουν τέτοια υποδοχή, οπότε θα χρειαστείς απλά ένα καλώδιο HDMI. Απάντησε στην ερώτησή μου, για να δούμε εάν σε συμφέρει να στήσεις desktop ή HTPC και πες μας πόσα διαθέτεις.
venumis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα,εχω την εξης tv PHILIPS 46PFL8605H/12 LED 8000 LCD TV και θα ηθελα να συνθεσω ενα pc με το οποιο θα παιζω 3d στην παραπανω tv. 1)αρχικα θελω να ξερω αν γινεται,2)και αν ναι ποια καρτα γραφικων πρεπει να βαλω ωστε να το πετυχω; ευχαριστω 1)Ναι γίνεται.. 2)Με μια GTX470 της nVidia θα είσαι μια χαρά, θα πρέπει να αγοράσεις και τα στερεοσκοπικά γυαλιά απο την ίδια εταιρία.. *Την gtx470 την βρίσκεις πλεον στα 240€, πολύ καλή τιμή για μια τέτοια κάρτα.. *Αν και στην αρχη γράφει για 200hz και υποστήριξη 3D μετά στα χαρακτηριστικά βλέπω να γράφει είσοδος hdmi κτλ εως τα 60hz !! Πάρε καλύτερα μια την Philips Ελλας να σιγουρευτείς, πρέπει να υποστιρίζει η είσοδο της οθόνης τα 120hz
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ.. οι 68*0 υποστηρίζουν σίγουρα (1.4a), για τις άλλες δεν είμαι σίγουρος.
jimvai Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 3D ταινίες εννοείς ή θα παίζεις και παιχνίδια Πάντως η τηλεόρασή σου έχει 4 HDMI, και οι περισσότερες νεότερες κάρτες γραφικών έχουν τέτοια υποδοχή, οπότε θα χρειαστείς απλά ένα καλώδιο HDMI. Απάντησε στην ερώτησή μου, για να δούμε εάν σε συμφέρει να στήσεις desktop ή HTPC και πες μας πόσα διαθέτεις. και παιχνιδια και τανιες οσο για τα λεφτα καμια 600αρια
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παιχνίδια με κάρτα των 60€ σε 1920*1080, δυσκολάκι. Να 'ταν 160€, κάτι θα γινόταν.
venumis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 HDMI 1.4 ποιες κάρτες γραφικών έχουν? Ναι οπως λεει ο phanispal οι AMD Hd6850 & HD6870 αλλά δεν ξέρω ποια 3d γυαλιά είναι συμβατά !!
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να υποστηρίζει και το monitor 1.4a+ όμως ε;
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Υπόψην, για 3d gaming η κάρτα τρώει μεγάλο performance hit.Απλά το λέω σε περίπτωση που θα θέλε να παίξει το παιδί κανα σύγχρονο τίτλο να χει υπόψη του οτι θέλει δυνατή κάρτα.
venumis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υπόψην, για 3d gaming η κάρτα τρώει μεγάλο performance hit.Απλά το λέω σε περίπτωση που θα θέλε να παίξει το παιδί κανα σύγχρονο τίτλο να χει υπόψη του οτι θέλει δυνατή κάρτα. Νομίζω οτι μια gtx470 είναι αρκετή, γι αυτο εγραψα στον φίλο την συγκεκριμένη κάρτα, επίσης η Amd στο κομμάτι του 3D με τις 68χχ είναι νεα στον χώρο και δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει !!
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω τι budget διαθέτει ο φίλος,απλά επεσήμανα ότι θέλει δυνατή κάρτα γιατί σε 3d vision τα fps πέφτουν κοντά στο μισό.Από κει και πέρα ο καθένας μας έχει τις δικές του απαιτήσεις .Στις AMD που λειτουργούν λίγο διαφορετικά το performance hit είναι μικρότερο αλλά δυστυχώς αποτι είδα είναι πίσω από πλευράς υποστήριξης λογισμικού/συμβατότητας παιχνιδιών, γιατί ειναι πιο φρέσκοι στο παιχνίδι του 3d.
Fangakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα οι nvidia που προτείνετε δεν χρειάζονται το 3d vision kit για 3d?Γιατί λοιπόν να μη πάρει μια hd6870 η 2xhd6850 και να χρησιμοποιεί τα γυαλιά της TV? ps.Το 3dvision δε λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένα 3d pc monitors συμβατά με αυτό?
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.