warewolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Kαι αντε στο μελλον το εχουμε... Αντε τωρα καποιος να κοιμηθει ησυχος οταν γυρναει η μανα του γυρω απο το pc του με μια σφουγγαριστρα και χλωρινη klinex. - Τι εκανες ρε μανα. ? - Στο καθαρισα παιδακι μου γιατι βρωμαγε. !!! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από warewolf
merianos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ προχωρημένα πράγματα Σε μερικά χρόνια θα δούμε πράγματα που δεν μπορούμε τώρα να μπούμε ούτε στη διαδικασία να τα φανταστούμε !
thanos713 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ προχωρημένα πράγματα Σε μερικά χρόνια θα δούμε πράγματα που δεν μπορούμε τώρα να μπούμε ούτε στη διαδικασία να τα φανταστούμε ! Γιατί, αυτό μπορούσαμε να το φανταστούμε;
telis_petsotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 μπηκα στον πειρασμο κ αγορασα ενα τετοιο αντιβαιρους η μαλλον αντι βακτηριδιακο.... καλο ειναι δε μπορω να πω κ φιλικο προς το χρηστη... πρωτα ειχα AVG τωρα εχω AVA
mikelamar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή κάθε φθινόπωρο θα πρέπει να κάνω αντίγριπηκο στον Η/Υ, και άμα ανεβάσει πυρετό να του κάνω κρύα ντους!!!
y=αx+β Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό παιδιά λέγεται μετάλλαξη. Μόνο που στην κανονική μετάλλαξη ο επιστήμονας αλλάζει το dna έτσι ώστε να κάνει το βακτήριο να παράγει τις πρωτεΐνες που αυτός θέλει. Σε αυτή την περίπτωση το dna θα καθορίζεται όπως να 'ναι ανάλογα τα δεδομένα που θα του βάλεις. Άρα δεν ξέρεις και τί πρωτεΐνες θα σου βγάλει αν δεν το ελέγξεις πολύ προσεκτικά προτού το κάνεις. Γι αυτό το λόγο δε νομίζω πως θα προχωρήσει εκτός αν βρουν τρόπο να μην εκφράζονται τα γονίδια και οι οργανισμοί να είναι απόλυτα απομονωμένοι. Φυσικά αν χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο θα είναι μόνο για μυστικές υπηρεσίες και αν, αφού θα έχουν και οι αντίπαλοι αυτή την τεχνολογία.
JohnXarxas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μισό λεπτό ρε παιδια... αφού τα βακτήρια(σύμφωνα με την βικιπαίδεια) βρίσκονται πάνω στα ζώα, πως θα τα χρησημοποιούμε στο μέλλον για τους υπολογιστές??? θα μαγειρεύουμε δηλαδή κοτόπουλο, και πριν το βάλουμε στο φούρνο, θα κρατάμε και καμια πέτσα για το PC μας?
hostolis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μισό λεπτό ρε παιδια... αφού τα βακτήρια(σύμφωνα με την βικιπαίδεια) βρίσκονται πάνω στα ζώα, πως θα τα χρησημοποιούμε στο μέλλον για τους υπολογιστές??? θα μαγειρεύουμε δηλαδή κοτόπουλο, και πριν το βάλουμε στο φούρνο, θα κρατάμε και καμια πέτσα για το PC μας? Δεν έχεις ακουστά για καλλιέργιες βακτηρίων;
kotsaris03 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Σαπουνια ντετολ.. Antimalware του μελλωντος..
JohnXarxas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχεις ακουστά για καλλιέργιες βακτηρίων; ακουστά όπως το είπες δεν έχω ιδέα τι θα πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα