arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά καλό και χρυσό το Corsa μου, αλλά αυτό το θέμα με τα φώτα είναι πρόβλημα. Ήδη την πάτησα μια φορά και χρειάστηκε jump start, και εχθές πάλι παραλίγο να μείνω από μπαταρία. Για όσους δεν γνωρίζουν, εάν ξεχάσεις αναμένα τα φώτα του Corsa D, ΔΕΝ σφυρίζει μόλις βγάλεις το κλειδί, ούτε μόλις ανοίξεις την πόρτα. Κοινώς, τα ξεχνάς αναμένα πολύ εύκολα. Για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο, εάν γίνει αυτό και κλειδώσω και φύγω, μόλις επιστρέψω, ξεκλειδώσω και ανοίξω την πόρτα σφυρίζει!!! Και τότε συνειδητοποιείς τη μαμακία. Μήπως είναι κάποιος προγραμματισμός που πρέπει να κάνω; (πχ με συνδυασμό διακόπτη και πλαινών μοχλών, όπως για άλλες λειτουργίες)
nikoskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σε ηλεκτρολόγο το πήγες;! Όντως ακούγεται κουλό!
Rabican Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 πολυ περιεργο μου φαινεται. νομιζω στα κορσα Ντι υπαρχει beeper να σε ειδοποιει. μηπως εχει καει; εδω το εχω εγω στο corsa C...!
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 με ειδοποιεί, αλλά αφού κλειδώσω, και μετά ξεκλειδώσω και ξανα-ανοίξω την πόρτα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι καμμένο. Έχω την υποψία ότι έχει να κάνει με την μηστηριώδη π@π@ριά της Opel που λέγεται "follow me home", κάτι με τα φώτα που φωτίζουν αφού κλείσεις κλπ. Κάποτε είχα ρωτήσει σε έναν άλλο κάτοχο Corsa και μου είπαν ότι δυστυχώς έτσι είναι και ότι την έχει πατήσει κι αυτός με μπαταρια κλπ. Απλά φέτος το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, και πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου. Κοντός ψαλμός αλληλούια, σε 1-1,5 μήνα θα το πάω για σέρβις και θα ρωτήσω κι εκεί. Αλλά αν στο μεταξύ κάποιος έχει ιδέα, πείτε μου.
Rabican Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το follow me home ενεργοποιειται αν πατησεις το διακοπτη της μεγαλης σκαλας οταν εχεις ανοιχτη πορτα. δεν μπαινει αυτοματα καθε φορα που κλειδωνεις. μπορει να ειναι bug του εγκεφαλου αυτο που περιγραφεις. αν δεν ενεργοποιησεις το follow me home στο κανει; δηλαδη αν βγεις και απλα κλειδωσεις αφηνοντας τα φωτα ανοιχτα, θα σε ειδοποιησει;;
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 εγω και να τα αφησω ολο το βραδυ ολα τα φωτα δεν εχω τετοια προβληματα... εχω αλλαξει ολες τις λαμπες με led που εχουν μηδενικη καταναλωση
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το follow me home ενεργοποιειται αν πατησεις το διακοπτη της μεγαλης σκαλας οταν εχεις ανοιχτη πορτα. δεν μπαινει αυτοματα καθε φορα που κλειδωνεις. μπορει να ειναι bug του εγκεφαλου αυτο που περιγραφεις. αν δεν ενεργοποιησεις το follow me home στο κανει; δηλαδη αν βγεις και απλα κλειδωσεις αφηνοντας τα φωτα ανοιχτα, θα σε ειδοποιησει;; Από ότι μου λές δεν έχει να κάνει με το follow me γιατί πολύ απλά, από την περιγραφή σου, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Για το τελευταίο ερώτημά σου, όχι δεν με ειδοποιεί. Μόλις βγω και το πάρω χαμπάρι, ξανα-ξεκλειδώνω, και μόλις ανοίξω την πόρτα τότε αρχίζει και χτυπάει η εοδοποίηση. Τότε το κοιτάς και του λες "μας υποχρέωσες". Αν είναι όντως bug του εγκεφάλου, με τί λύνεται; Με firmware update; :blink: Δηλαδή σε ένα επίσημο συνεργείο Opel θα μπορούν να το φτιάξουν; Λέτε να έκαναν καμιά μαμακία όταν πέρασαν τον συναγερμό; Γιατί τον έχω από την αρχή, όπως και το παραπάνω προβλημα.
Rabican Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 πανε γρηγορα εκει που ειναι μαζεμενοι οι ατσιδες με τις γκρι στολες και πες τους να το φτιαξουν γιατι αλλιως πας στην opel hellas. και μη σου πουν τιποτα μπαρουφες και αηδιες να πληρωσεις... ειδικα ενα περασαν αυτοι συναγερμο...... ζητα νεο προγραμμα εγκεφαλου αν ειναι, για τα D απο οσο ξερω εχει κυκλοφορησει καινουργιο.
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ΟΚ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το πάω από το συνεργείο και θα επανέλθω.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εγω και να τα αφησω ολο το βραδυ ολα τα φωτα δεν εχω τετοια προβληματα... εχω αλλαξει ολες τις λαμπες με led που εχουν μηδενικη καταναλωση Ακόμα και τα φώτα του προβολέα;
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 35W x2 =70 τα εχω αφησει μεχρι στιγμης 2 ωρες αναμενα συνεχομενα ολα καλα... για παραπανω δε ξερω
Alxnks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 35W x2 =70 τα εχω αφησει μεχρι στιγμης 2 ωρες αναμενα συνεχομενα ολα καλα... για παραπανω δε ξερω Οι προβολείς είναι 55 βατ έκαστος. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Alxnks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Νορμάλ αλογόνου είναι 55 βατ. Σε ξενον που εχω κι εγώ μπορεί να είναι 35 η 55. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
nick#18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Bug εγκεφαλου μυριζει... μαλλον με ενα επαναπρογραμματισμο θα φτιαξει... Αλλα ισως να ειναι και προβλημα που δε νομιζω... Θα το δειξει το tech2(το διαγνωστικο τους) που μαλλον θα συνδεσουν πανω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.