Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαναποσταρω το παρακατω... αλλα ειναι προς γνωσην και αποφυγην...

Παιδια ,μακαρι να ειναι το δικο μου καθικι , που εφαγε απο εμενα και εναν συναδελφο μου 1400 ευρο.... λεπτομερειες εδω: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html

οντως αρχες νοεμβριου απευθυνθηκα στην διωξη.... θα παρω αυριο τον αξιωματικο που εχει ανααβει την υποθεση γιατι σημερα ελειπε... αφηστε τι να σας λεω... απο κονε στην τραπεζα βρηκα τα στοιχεια τουβρωμιαρη καθως και αλλους εξαπατημενους με τους οποιους εχω ερθει σε επικοινωνια.... δειτε εδω: http://www.greekbirdclub.com/viewtopic.php?f=16&t=4188&start=20

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στείλε μου σε πμ έναν αριθμό λογαριασμού σου από οποιαδήποτε τράπεζα θες και θα σου καταθέσω αύριο 200ευρώ, αν δε σε βρω χαλάλι σου.

Για όλους ισχύει αυτό??????Θα βρω πατέντα μην κάνεις δημόσιες δηλώσεις και θα τρέχεις μετά!!! :D

Για να με βρεις εξω απ τις Αρχες θα πρεπει να εχεις γνωστο στη τραπεζα, δε γινεται διαφορετικα. Ειναι τοσο απλο αλλα φαινεται οτι δυσκολευεσαι να το καταλάβεις :blink:

Ξαναποσταρω το παρακατω... αλλα ειναι προς γνωσην και αποφυγην...

Παιδια ,μακαρι να ειναι το δικο μου καθικι , που εφαγε απο εμενα και εναν συναδελφο μου 1400 ευρο.... λεπτομερειες εδω: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html

οντως αρχες νοεμβριου απευθυνθηκα στην διωξη.... θα παρω αυριο τον αξιωματικο που εχει ανααβει την υποθεση γιατι σημερα ελειπε... αφηστε τι να σας λεω... απο κονε στην τραπεζα βρηκα τα στοιχεια τουβρωμιαρη καθως και αλλους εξαπατημενους με τους οποιους εχω ερθει σε επικοινωνια.... δειτε εδω: http://www.greekbirdclub.com/viewtopic.php?f=16&t=4188&start=20

Κάθε καλή κατάληξη εύχομαι.Έπεσες σε σπείρα μάλλον.Αλλά βρε παιδιά τόσο μεγάλα ποσά έτσι αέρα σε ιδιώτη?Τουλάχιστον μια αντικαταβολή.Ψάξτε το λίγο το θεματάκι.Άλλο να χάνεις 50 κ 100 € και άλλο χιλιάρικα.

Επίσης καλά τα λέμε εμείς εδώ μια χαρά, αλλά όσοι πραγματικά έχουν τόσα χρήματα να παίρνουν iphone και τηλεοράσεις 100 ιντσών τα έχουν βγάλει τίμια τα χρήματα???

Ρε συ μας δουλεύεις?? Μήπως είσαι κανα 13χρονο και δεν έχεις ιδέα τι είναι δουλεία?? Έμεις που δουλεύουμε δλδ σαν τα σκυλιά και έχουμε κινητά τελευταίας γενιάς, μεγάλη τηλεόραση και ναι, καινούργιο αμάξι κλέφτες είμαστε η έμποροι ναρκωτικών?? Ρε θα χαζέψω...

Για όλους ισχύει αυτό??????Θα βρω πατέντα μην κάνεις δημόσιες δηλώσεις και θα τρέχεις μετά!!!

Με εσένα δε θα δοκιμάσω θα χρειαστώ μεγάλο μέσο μετά :P

Για να με βρεις εξω απ τις Αρχες θα πρεπει να εχεις γνωστο στη τραπεζα, δε γινεται διαφορετικα. Ειναι τοσο απλο αλλα φαινεται οτι δυσκολευεσαι να το καταλάβεις

Τότε απλά σου χαρίζω 200 ευρώ γιατί μου περισσεύουν. Μάλλον δε χρειάστηκε να ψάξεις ποτέ ψήλους στα άχυρα σε αυτή τη χώρα.

Είναι φοβερό να ακούω πάντως ότι ενώ έχεις τόσα στοιχεία για ένα άτομο και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν τηλέφωνο ας πούμε, άρα με μία άλλη φωνή πριν το θέμα πάρει έκταση ή όταν έχει καταλαγιάσει, τον παίρνει τηλ μία γκόμενα του λέει μερικά ερωτόλογα για 1-2 εβδομάδες και του κλείνει και ένα ραντεβού και πίσω της έχει και 15 μπράβους ας πούμε, είναι μία λύση;

Ή έχω αριθμό λογαριασμού και ΔΕΝ μπορώ να τον βρω επειδή ΔΕΝ έχω μέσο στη τράπεζα και θα χρειαστώ τις Αρχές; ε δε το παραδέχομαι γιατί έχω βρει άτομο. Ένα 50άρικο κοστίζει να τον βρεις από τραπεζικό λογαριασμό αν θες να ξέρεις... ΑΥΤΑ καθώς δε μπορώ να γράψω λεπτομέρειες

Ασε την πατησα , το ιδιο λαπτοπ το περιμενα 2 μηνες απο ενα παληκαρι του οποιου εβαλα προκαταβολη 350 ευρο , αλλα στραβωσε η υποθεση γιατι ειχε καρκινο ο πατερας του και τελικα πεθανε... θλιβερα πραγματα, τον πιστεψα ομως γιατι μου εβαλε πισω τα 350 ευρο.... και καπακι ερχεται η 2η αγγελια οπου ημουν ζεστος και το χα αχτι το λαπτοπ και ενεδωσα χωρις να το ψαξω απο βλακεια μου....1 φορα ειναι του αι γιαννιου ομως :(

panraf, στις 02 Δεκέμβριος 2010 - 04:12 μμ, έγραψε:

Επίσης καλά τα λέμε εμείς εδώ μια χαρά, αλλά όσοι πραγματικά έχουν τόσα χρήματα να παίρνουν iphone και τηλεοράσεις 100 ιντσών τα έχουν βγάλει τίμια τα χρήματα???

Παναγία μου και τι ήτανε αυτό πάλι, ασχολήθηκα με μέσο σε τράπεζα και έχασα το goal;;;;

Καταρχην δεν με ενδιαφερει να εχω βιλλα και πισινα.

Και κατα δευτερον δεν με ενοχλησε η ανακαινιση αλλα το γεγονος οτι την προηγουμενη μερα ελεγε οτι δεν βγαζει πολλα λεφτα και οτι εχει προβλημα δεν ξερει αν κρατησει το μαγαζι κλπ. Καθαρο ψεμα δηλαδη, και ξερεις πολυ καλα ποσοι τετοιοι υπαρχουν μην τρελαθουμε τωρα. Κλαιγονται κλαιγονται αλλα δεν ξερουν τι εχουν. Ελληναρες.

Ξεφυγαμε απο το θεμα, συνεχιζουμε κανονικα....

στειλε του το ΣΔΟΕ.αν γνωριζεις οτι τα χρηματα προηλθαν απο παρανομες συναλλαγες κανε καταγγελια

Στείλε μου σε πμ έναν αριθμό λογαριασμού σου από οποιαδήποτε τράπεζα θες και θα σου καταθέσω αύριο 200ευρώ, αν δε σε βρω χαλάλι σου.

Με εσένα δε θα δοκιμάσω θα χρειαστώ μεγάλο μέσο μετά :P

Με μένα??!!? Ψήησου ψήσου εεελααα!! Αλλά βάλε κατι παραπάνω μωρέ ΤΣΙιφούτα.. θέλω δύο δίσκους.

Με μένα??!!? Ψήησου ψήσου εεελααα!! Αλλά βάλε κατι παραπάνω μωρέ ΤΣΙιφούτα.. θέλω δύο δίσκους.

Ωχ άρχισε να ανεβαίνει και ο δείκτης δυσκολίας και το κασέ :P μήπως να αποσυρθώ; :D :D :D :D :D

ρε παιδια το τοπικ εγινε για να βοηθηθουνε τα παιδια που χασανε τα λεφτα τους και οχι να μαλωνετε μεταξυ σας..

παρακαλω τους admin να σβησουνε για δευτερη φορα τα περιττα σχολια

Για να με βρεις εξω απ τις Αρχες θα πρεπει να εχεις γνωστο στη τραπεζα, δε γινεται διαφορετικα. Ειναι τοσο απλο αλλα φαινεται οτι δυσκολευεσαι να το καταλάβεις :blink:

Φίλε είναι πολύ απλό να βρείς ποιος είναι και τηλέφωνα και διευθύνσεις με τη βοήθεια του Γούγλη. Από τον αριθμό λογαριασμού γράφεις τα 4 πρώτα ψηφία και την τράπεζα που έχει ο τύπος. Ο Γούγλης βγάζει αποτελέσματα εταιρειών και κοινοφελών συλλόγων από τα Σούρμενα. Αυτό σε συνδυασμό με τον Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο του απατεώνα (που αναγράφεται στο καταθετήριο) και κάνοντας αναζήτηση στο whitepages.gr σε περιοχή Σούρμενα αλλά και στα Γκράβαρα που είναι δίπλα ακριβώς από τα Σούρμενα bingo...βρήκες ότι ο τύπος μένει στα Γκράβαρα. Το ξέρω ακούγεται Χολυγουντιανό αλλά κατέληξα στον ίδιο παρονομαστή με άλλους που είχαν μπάρμπα στην Αγία Τράπεζα.

Επίσης καλό θα ήταν να υπάρξει μια απάντηση από τους αρμόδιους εδώ μέσα. Γιατί έτσι ξαφνικά "σβήστηκε" η συγκεκριμένη αγγελία; Επίσης ξαφνικά "σβήστηκε" και το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη, δεν υπάρχει από χθές το βράδυ. Καλό θα ήταν οι mods να πάρουν θέση.

ρε παιδια το τοπικ εγινε για να βοηθηθουνε τα παιδια που χασανε τα λεφτα τους και οχι να μαλωνετε μεταξυ σας..

παρακαλω τους admin να σβησουνε για δευτερη φορα τα περιττα σχολια

Αν το σχόλιο που έχω κάνει νομίζεις ότι δε βοηθάει να τον ξετρυπώσει κάποιος, ή κάτι άλλο είναι offtopic, τότε αντί να παρακαλάς τους Mods να σβήσουν μηνύματα βοήθησέ τους και απλά πάτα sshot301.png

γι' αυτό υπάρχει άλλωστε. Δεν τσακώθηκα με Insomnian απλά είχα μία εμπειρία που έβγαλα το φίδι απο τη τρύπα και προσπάθησα να εξηγήσω ότι δεν χρειάζεσαι πάντα μέσο.

Και όσο για το σχόλιο του guzel λογικό ακούγεται αν ο άλλος κατηγορεί όποιον έχει iphone Και μεγάλη tv ότι δεν είναι τίμιος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...