Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτα θα επρεπε ειτε να εχει μεσο στον παροχο για να βρει τα διαδυκτιακα του αποτυπωματα ειτε μεσο στη τραπεζα ωστε να βρει τα στοιχεια του. Αντε και εχει ομως, μπορει ο διαδυκτιακος λογ/σμος να ανηκει σε αλλον συνδρομητη, μπορει και ο τραπ.λογ/σμος να ειναι κοινος με αλλους 15... οποτε αντε βρεστον. Αντε και τον βρηκες ομως, αν εχει μια σωματοφυλακη απο 10 μπραβους θα σπαστουν τα δικα σου μουτρα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πρωτα θα επρεπε ειτε να εχει μεσο στον παροχο για να βρει τα διαδυκτιακα του αποτυπωματα ειτε μεσο στη τραπεζα ωστε να βρει τα στοιχεια του. Αντε και εχει ομως, μπορει ο διαδυκτιακος λογ/σμος να ανηκει σε αλλον συνδρομητη, μπορει και ο τραπ.λογ/σμος να ειναι κοινος με αλλους 15... οποτε αντε βρεστον. Αντε και τον βρηκες ομως, αν εχει μια σωματοφυλακη απο 10 μπραβους θα σπαστουν τα δικα σου μουτρα :D

Θες να μου πεις ότι θα μου έστελνες εσύ πχ λεφτά για κάτι που εγώ σου πουλάω μέσω τραπέζης, εγώ γίνομαι Λούις και εσύ δε θα με έβρισκες (επειδή θες μέσο ή επειδή ίσως ο λογαριασμός ανήκει σε 15 άτομα); Αν είναι έτσι πουλάω τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Αν ενδιαφέρεσαι στέλνω σε πμ αριθμό λογαριασμού τραπέζης και το Pc στο στέλνω ΑΦΟΥ πάρω τα λεφτά την επομένη το πρωί με τη δροσούλα...

Σωματοφυλακή θα είχε με 10 μπράβους και θα έκανε "κομπίνα" για 200 ευρώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οτι δεν μπορεις να ξερεις ποιος απ τους 15 ειναι ο απατεωνας :lol:

Θες να μου πεις ότι θα μου έστελνες εσύ πχ λεφτά για κάτι που εγώ σου πουλάω μέσω τραπέζης, εγώ γίνομαι Λούις και εσύ δε θα με έβρισκες (επειδή θες μέσο ή επειδή ίσως ο λογαριασμός ανήκει σε 15 άτομα); Αν είναι έτσι πουλάω τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Αν ενδιαφέρεσαι στέλνω σε πμ αριθμό λογαριασμού τραπέζης και το Pc στο στέλνω ΑΦΟΥ πάρω τα λεφτά την επομένη το πρωί με τη δροσούλα...

Σωματοφυλακή θα είχε με 10 μπράβους και θα έκανε "κομπίνα" για 200 ευρώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

200 πηρε απο σενα, 100 απ τον αλλον, 340 απ τον παραλλο κοκ. Μη παιρνεις τοις μετρητοις τους 10 μπραβους, μπορει κι απο μονος του να ειναι μποντιμπιλντερας και να σου σπασει τα κοκαλα με μια λαβη.

Λεφτα εγω δε στελνω σε κανεναν, μονο χερι με χερι κανω τις συναλλαγες μου ;)

xa xa ρε συ αυτός τέτοιο λαμόγιο που είναι....θα χε φάει και των άλλων 14-άρων τα λεφτά....οπότε θα καρφωνόταν μόνος του!!!! :P :P :P

...............χέρι με χέρι κάνεις εσύ......αλλά αν αυτός σου δώσει μόνο το χέρι (και είναι και μποντιμπιλντεράς και στο σπάσει)?? :D

άάάάάμα θέλει να γίνει η λαμογιά...θα γίνει τί από κοντά τί από μακριά :D

Οτι δεν μπορεις να ξερεις ποιος απ τους 15 ειναι ο απατεωνας :lol:

200 πηρε απο σενα, 100 απ τον αλλον, 340 απ τον παραλο κοκ. Μη παιρνεις τοις μετρητοις τους 10 μπραβους, μπορει κι απο μονος του να ειναι μποντιμπιλντερας και να σου σπασει τα κοκαλα με μια λαβη.

Λεφτα εγω δε στελνω σε κανεναν, μονο χςρι με χερι κανω τις συναλλαγες μου.

Ναι και η γιαγιά μου αν είχε ρόδες θα ήτανε πατίνι! Όπως το σκέφτεσαι το θέμα, ότι απέναντί μας μπορεί να έχουμε τον πρωθυπουργό ή το Ζουγλάκο εγώ επιμένω, πουλάω ότι προϊόν σκέφτεσαι να αγοράσεις στη μισή τιμή.

Το δε στέλνω λεφτά σε κανένα δε το δέχομαι, για χρήστη που είναι καιρό εδώ μέσα και έχουν πάρει άτομα πράγματα από αυτόν. Αν είναι όλοι όσοι έχουν κάνει προσφορές εδώ μέσα, να θαφτούν για ένα μικροαπατεώνα γιατί ούτε απατεώνας δεν είναι τότε τι να πω;

Δε ξερω τι κανει η γιαγια σου, απλα σε ενημερωνω πως εχει το πραγμα για να εισαι κατατοπισμενος. Κανεις δε θαβεται απο κανεναν και επαναλαμβανω οτι εγω δε στελνω λεφτα σε κανεναν, το δεχεσαι δεν το δεχεσαι... :)

Δε ξερω τι κανει η γιαγια σου, απλα σε ενημερωνω πως εχει το πραγμα για να εισαι κατατοπισμενος. Κανεις δε θαβεται απο κανεναν και επαναλαμβανω οτι εγω δε στελνω λεγφτα σε κανεναν, το δεχεσαι δεν το δεχεσαι... :)

Κατατοπισμένη είμαι παραπάνω από ότι νομίζεις. Αν μου λες βρε insomnian ότι μου στέλνεις λεφτά και δε μπορείς να με βρεις τι θες να σου πω;;;

Ώπα παιδιά....σιγά με τα σόγια..... :P

Και αν είναι ο άλλος μακριά τί κάνεις insomnian?Ταξιδάκια??? :D

Μάλλον δίνεις 200 ευρώ σε καμιά aegean ή ολυμπιακή ή απλά δε το αγοράζεις και δίνεις κανένα 100ρικο παραπάνω

Και αν είναι ο άλλος μακριά τί κάνεις insomnian?Ταξιδάκια??? :D

Τιποτα, κοιταω να κανω τη δουλεια μου με συντοπιτη.

Κατατοπισμένη είμαι παραπάνω από ότι νομίζεις. Αν μου λες βρε insomnian ότι μου στέλνεις λεφτά και δε μπορείς να με βρεις τι θες να σου πω;;;

Οπως αποδειχτηκε δεν εισαι και τοσο.

Απο που να σε βρω παιδι μου? δεν εχω μεσο ουτε στο παροχο σου, ουτε και στη τραπεζα που διατηρεις το λογ/σμο σου.

Τιποτα, κοιταω να κανω τη δουλεια μου με συντοπιτη.

Οπως αποδειχτηκε δεν εισαι και τοσο.

Απο που να σε βρω παιδι μου? δεν εχω μεσο ουτε στο παροχο σου, ουτε και στη τραπεζα που διατηρεις το λογ/σμο σου.

Να λοιπόν ποιος είναι κατατοπισμένος και ποιος όχι ;)

Εγω που ξερω πως εχει το πραγμα. Τωρα βεβαια που στο εξηγησα και το εμαθες εισαι κι εσυ κατατοπισμενη ;)

Στείλε μου σε πμ έναν αριθμό λογαριασμού σου από οποιαδήποτε τράπεζα θες και θα σου καταθέσω αύριο 200ευρώ, αν δε σε βρω χαλάλι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...