insomnian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 πισω στο θεμα μας.Γνωριζει καποιος να μας πει τι γινεται με τα λεφτα των παιδιων απο εδω?Υπαρχει περιπτωση να τα παρουν πισω ή απλα θα μεινουν στο οτι συνεληφθει... Απαντηθηκε στο post#87.
insomnian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Όταν δίνεις τραπεζικό λογαριασμό στην ουσία δίνεις και το ονομ/μο σου και τα υπόλοιπα στοιχεία σου. Δινεις μονο το λογ/σμο και (προαιρετικα) το ονομα του δικαιουχου. Ποια "υπολοιπα στοιχεια"?
jakegate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δινεις μονο το λογ/σμο και (προαιρετικα) το ονομα του δικαιουχου. Ποια "υπολοιπα στοιχεια"? όταν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό η απόδειξη γράφει και το όνομα του κατόχου . οπότε αυτομάτως ξέρει ποιος είναι. το παλικάρι από που είναι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα? η δίκη γιατί γίνεται Καλαμάτα?
thes1os Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Υποθέτω γιατί η μήνυση έγινε στην Καλαμάτα. @Messinios: Πόσο έχει κοστίσει η ιστορία μέχρι τώρα; (χρόνο και χρήμα) Πρόσφατα γνωστός μου σε επιχείρηση παραπονιόταν οτι δεν έχει τόσα κέρδη και την επόμενη μέρα πηγε και ανακαίνισε το σπίτι του, μόνο πισίνα δεν έβαλε. Μπα που να του γκρεμιστεί το σπίτι του ηλίθιου! Άκου εκεί έκανε ανακαίνιση..!
insomnian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και τι σε νοιαζει εσενα φιλε μου η ανακαινιση του? Ξαφνικα σας επιασε μανια με τους πλουσιους? Αν ειχες κι εσυ ομως βιλα και πισινα? όταν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό η απόδειξη γράφει και το όνομα του κατόχου . οπότε αυτομάτως ξέρει ποιος είναι. το παλικάρι από που είναι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα? η δίκη γιατί γίνεται Καλαμάτα? Και τι γινεται αν ο λογ/σμος εχει και καποιους συνδικαιουχους, ως συνηθως?... Τα "υπολοιπα στοιχεια" ποια ειναι"
panraf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και τι σε νοιαζει εσενα φιλε μου η ανακαινιση του? Ξαφνικα σας επιασε μανια με τους πλουσιους? Αν ειχες κι εσυ ομως βιλα και πισινα? Και τι γινεται αν ο λογ/σμος εχει και καποιους συνδικαιουχους, ως συνηθως?... Τα "υπολοιπα στοιχεια" ποια ειναι" Καταρχην δεν με ενδιαφερει να εχω βιλλα και πισινα. Και κατα δευτερον δεν με ενοχλησε η ανακαινιση αλλα το γεγονος οτι την προηγουμενη μερα ελεγε οτι δεν βγαζει πολλα λεφτα και οτι εχει προβλημα δεν ξερει αν κρατησει το μαγαζι κλπ. Καθαρο ψεμα δηλαδη, και ξερεις πολυ καλα ποσοι τετοιοι υπαρχουν μην τρελαθουμε τωρα. Κλαιγονται κλαιγονται αλλα δεν ξερουν τι εχουν. Ελληναρες. Ξεφυγαμε απο το θεμα, συνεχιζουμε κανονικα....
insomnian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 2 Δεκεμβρίου 2010 - πολιτικό μήνυμα Κρυμμένο από paredwse, 2 Δεκεμβρίου 2010 - πολιτικό μήνυμα Ο καθενας λεει οτι του κατεβει... κι ο Αλαβανος ειναι απο τους πλουσιοτερους πολιτικους αλλα λεει οτι κοπτεται για τα συμφεροντα του μικροσυνταξιουχου. Δεν θα μεινουμε εκει. Δηλαδη αν διεθετες βιλα με πισινα θα τη χαριζες στους φτωχους? Εγω υποψιαζομαι οτι θα την εκρυβες απο την εφορια, χε χε
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ειναι απαραδεκτο users σε τετοια forum να αγοραζουν ακομη πραγματα μεγαλης αξιας με καταθεσεις σε τραπεζες και western union! μετα λετε για αντικαταβολη αντε και σας εστειλε κινεζικο iphone ή τουβλο μετα τι κανατε? ακομη χειροτερο ειναι οτι η διωξη για να κουνηθει πρεπει να λαβει καμια 20αρια μυνησεις/mail/τηλ. κτλ. Φανταστειτε τωρα να μπλεξει μονο ενας με καποιον απατεωνα...δεν θα ενδιαφερθει κανεις. το ιδιο ισχυει και για παρομοιους με μεγαλυτερα ποσα π.χ. προκαταβολες αυτοκινητων κτλ...
jakegate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 για αυτό είτε χέρι με χέρι, είτε από έμπιστους πωλητές προσωπικά θεωρώ έμπιστο ένα άτομο που είναι μέλος εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει κάνει σημαντικό αριθμό μηνυμάτων
messinios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Messinios: Πόσο έχει κοστίσει η ιστορία μέχρι τώρα; (χρόνο και χρήμα) Λοιπόν η μήνυση έγινε στην Καλαμάτα διότι από εκεί είμαι εγώ. Η ιστορία ξεκίνησε στις 5/11/2007 όπου έγινε η κατάθεση στην Eurobank στο όνομα...Γεώργιος Γεω......ς. Το ποσό δεν ήταν μεγάλο....61€ αλλά ήταν το γαμώτο. Χρήμα μέχρι τώρα δεν μου έχει κοστίσει καθόλου,ούτε sense. Βασικά δεν έχω βάλει δικηγόρο, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι. Αναλυτικά το πότε ακριβώς έκανα την μήνυση το έχω αναφέρει σε άλλο forum διότι δεν θυμάμαι. Και ήταν απο την Αθήνα, βασικά μόνος μου είχα ανακαλύψει και την εταιρία που δούλευε όπου τον είχαν διώξει (τοτε)πρόσφατα.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή αυτό με τα χρήματα του δικηγόρου αναφέρεται και εδώ, αλλά και σε παρόμοιες συζητήσεις. Έχω το οποιοδήποτε θέμα και χρειάζομαι δικηγόρο. Δεν εννοείται ότι πληρώνει ο κατηγορούμενος και τα έξοδα του δικηγόρου από τη στιγμή που ο τελευταίος κερδίσει τη δίκη? Σε περίπτωση που δεν κερδίσει την δίκη, απλά δεν πληρώνεται. Το χάνω κάπου? Κάποιος σχετικός ας μας διαφωτίσει.
kavouras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά τον συγκεκριμένο που έδινε iphone 3gs 220 ευρώ(!) τον πήρα κι εγώ για να δω περι τίνος πρόκειται... Το πρώτο που τον ρώτησα είναι γιατι το δίνει τόσο φθηνά...Τα μάσαγε... Μου είπε να κάνω κατάθεση σε τράπεζα και του είπα επειδή δεν τον ξέρω να στείλω ένα φίλο που είναι Θεσσαλονίκη να δει το κινητό απο κοντά... Αμέσως μου είπε οτι είναι απο ενα χωριό έξω απο τη Θεσσαλονίκη κοντά στην Καβάλα... Και (για πλάκα πλέον) του είπα να στείλω το φίλο να τον βρεί εκει που είναι... Βέβαια δεν είχε τι να απαντήσει και τότε ήταν που απλά του το έκλεισα... Δεν το περίμενα οτι το απόγευμα της ίδιας μέρας θα δω στις αγγελίες παιδιά που έπεσαν θύμα του... Πιάστε τον παιδιά και σκίστε τον..!Ο τύπος είναι αισχρός... Και προσοχή απο εδω και πέρα...Μόνο απο κοντά αγορές... Να πω οτι είναι και πολύ σημαντικό να κάνουμε όλοι αξιολογήσεις(καλές ή κακές) σε μέλη που είχαμε συναλλαγές ώστε να έχουμε και μια υποψία για το τι θα δούμε... Θα έλεγα τέλος στους mods αν θέλουν να προσθέσουν σε εμφανές σημείο προειδοποίηση να μη γίνεται καμία συνναλαγή μέσω κατάθεσης και περίμενε... Κάτι ανάλογο έχει κάνει το iphonehellas όπου εκτός των άλλων πάνω απο κάθε αγγελία υπάρχει το εξής... Το iPhoneHellas προειδοποιεί: ΠΟΤΕ μην πραγματοποιείτε συναλλαγές με κατάθεση του ποσού αγοράς μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Από τη στιγμή που ο πωλητής λάβει τα χρήματα ΔΕΝ έχετε ΚΑΜΙΑ εγγύηση ότι θα σας αποστείλει το προϊόν. Συναλλαγές μέσω αντικαταβολής ενδέχεται να προκαλέσουν παρόμοια προβλήματα από τη στιγμή που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία του προίόντος. Η μοναδική "ασφαλής" συναλλαγή είναι αυτή κατά την οποία ο αγοραστής ελέγχει το προϊόν και δίνει το συμφωνημένο ποσό "χέρι-με-χέρι".
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν χρειάζονται υστερίες. Δηλαδή εγώ αν ζητήσω σε κάποιον να μου βάλει χρήματα σε τράπεζα και μου τα μασήσει θα πρέπει να το δεχτώ? Μη σου πω ότι μπορεί να τον βρίσω κιόλας γιατί με προσβάλει. Ενεργά μέλη όπως εγώ για παράδειγμα γιατί να χαντακωθούμε έτσι? Και να σου πω και το άλλο. Σε γειτονικό Forum έχει τύχει χρήστης σε ότι αγγελία σχεδόν βάζω να θέλει να του στείλω με αντικαταβολή. Αυτός ο χρήστης προφανώς και δεν ήταν καλά στα μυαλά του και αν το έστελνα με αντικαταβολή το πιο πιθανό θα ήταν να το έπαιρνα πίσω και να έχω πληρώσει και έξοδα αποστολής! Ας προσέχουμε από ποιον αγοράζουμε. Από τη στιγμή επίσης που είχαν τα στοιχεία του όλοι αυτοί τόσο καιρό και δεν έκαναν τίποτα, συγγνώμη κιόλας, αλλά τα ήθελε ο κώλος τους. ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΊΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.
insomnian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Προς το παρον καλο ειναι να παρεις μαθηματα ορθογραφιας ωστε να μην γραφεις "ειται" Πως θα επαιρνες τα λεφτα σου δηλαδη, με το ζορι? καταρχην πως θα τον εβρισκες? Καταρχην δεν με ενδιαφερει να εχω βιλλα και πισινα. Και κατα δευτερον δεν με ενοχλησε η ανακαινιση αλλα το γεγονος οτι την προηγουμενη μερα ελεγε οτι δεν βγαζει πολλα λεφτα και οτι εχει προβλημα δεν ξερει αν κρατησει το μαγαζι κλπ. Καθαρο ψεμα δηλαδη, και ξερεις πολυ καλα ποσοι τετοιοι υπαρχουν μην τρελαθουμε τωρα. Κλαιγονται κλαιγονται αλλα δεν ξερουν τι εχουν. Ελληναρες. Ξεφυγαμε απο το θεμα, συνεχιζουμε κανονικα.... Αστους να κλαιγονται, αυτοι μαραζωνουν. Αν ειχες βιλα και πισινα θα τη χαριζες στους φτωχους ή μηπως θα την εκρυβες απο την εφορια? Έχω το οποιοδήποτε θέμα και χρειάζομαι δικηγόρο. Δεν εννοείται ότι πληρώνει ο κατηγορούμενος και τα έξοδα του δικηγόρου από τη στιγμή που ο τελευταίος κερδίσει τη δίκη? Σε περίπτωση που δεν κερδίσει την δίκη, απλά δεν πληρώνεται. Το χάνω κάπου? Κάποιος σχετικός ας μας διαφωτίσει. Παντα οι δικηγοροι στις αγωγες τους γραφουν στο τελος "..και να υποχρεωθει ο αντιδικος να πληρωσει τα εξοδα μου", αλλα απ οτι ξερω ποτε δεν ικανοποιειται αυτο το αιτημα τους.
karmen1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Προς το παρον καλο ειναι να παρεις μαθηματα ορθογραφιας ωστε να μην γραφεις "ειται" Πως θα επαιρνες τα λεφτα σου δηλαδη, με το ζορι? καταρχην πως θα τον εβρισκες? Που θα έβρισκε κάποιον που του έχει φάει λεφτά; Ε, πως του τα έφαγε; Κάπου δε τα έβαλε ή έστειλε; Στο Χ τα έστειλε ή τα κατέθεσε ή στο Ψ; Φυσικά και με το ζόρι αφού σ' αυτή τη χώρα για να βρεις το δίκιο σου με δικαστήρια κλπ θες 2-3 χρόνια. Και μούτρα να έσπαγε εγώ μαζί του. Μη λέμε και ότι θέλουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.