Προς το περιεχόμενο

Απατη απο αγγελια

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως ήταν φυσικό ο Μυνηόμενος Ι.Α απο τη θεσσαλονίκη απο την κυριακή κιόλας αφέθηκε ελεύθερος αφού με ακριβή στοιχεία απο τα 28000 ευρώ που είχε κλέψει απο την απάτη στο διαδύκτιο μέσα σε ελάχιστες ώρες πριν οδηγηθεί σε τακτικό ανακριτή επέστρεψε τα 19700 και φυσικά το αδίκημα του έπεσε σε σοβαρότητα λόγου το οφειλόμενου ποσού ,πράγμα το οποίο σημαίνει οτι μέσα σε μια μέρα είδη το 80% των ταχα εξαπατημένων δέχτηκαν να πάρουν χρήματα και να αποσύρουν τις μηνύσεις τους ,και βαση νόμου (12/2010/Καστανίδης) είναι είδη πλημμέλημα ενώ αν πέσει κάτω και απο 3000 δηλαδή επιστρέψει αλλές 5000 που λογικά θα γίνει θα θεωρειθεί πτέσμα άρα τίποτα. Συνολικά λοιπον 2-3 εξαπατημένοι που θα αρνηθούν να πάρουν χρήματα πίσω μπορεί να έχουν το ηθικό δίκαιο μαζί τους αλλά ουσιαστικά θα είναι ένα μικρό ποσοστό το οποίο εύκολα η δύσκολα δεν θα έχει πιθανων ιδιαίτερη σημασία στην έκβαση της δίκης ,γιατί όταν το 90% υπογράφει και δέχεται αυτήν την πράξη τελικά σαν εμπόριο και αυτή δεν θεωρείται πια κακούργημα λόγω ποσού! κοινώς οι εξαπατημένοι βγάλαν τα μάτια τους μόνοι τους

Θα σου απαντησω απλα και ομορφα...1ον Με το ρεζιλι που εγινε ο Α.Ι. γιατι προκειται για ενα γνωστο προσωπο στην Θεσ/νικη λογο δουλειας και λογο οτι ειναι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ειναι η καλυτερη τιμωρια...2ον Δεν ειναι λογικη ομως αυτη και απορω πως η σεβαστη Ελληνικη Δικαιωσυνη το ΔΕΧΕΤΑΙ-ΑΝΕΧΕΤΑΙ σε κλεβω-σε εξαπατω και αμα μου κανεις μηνυση σου τα δινω πισω και δεν τρεχει τιποτα...και 30ον εσυ λες οτι :''κοινώς οι εξαπατημένοι βγάλαν τα μάτια τους μόνοι τους'' εγω θα σου πω οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ βγαζει τα ματια της μονη της και θα δεις ποσα ατομα ακομα θα το κανουν αυτο απο την στιγμη που δεν τιμωρειται κανεις...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Όπως ήταν φυσικό ο Μυνηόμενος Ι.Α απο τη θεσσαλονίκη απο την κυριακή κιόλας αφέθηκε ελεύθερος αφού με ακριβή στοιχεία απο τα 28000 ευρώ που είχε κλέψει απο την απάτη στο διαδύκτιο μέσα σε ελάχιστες ώρες πριν οδηγηθεί σε τακτικό ανακριτή επέστρεψε τα 19700 και φυσικά το αδίκημα του έπεσε σε σοβαρότητα λόγου το οφειλόμενου ποσού ,πράγμα το οποίο σημαίνει οτι μέσα σε μια μέρα είδη το 80% των ταχα εξαπατημένων δέχτηκαν να πάρουν χρήματα και να αποσύρουν τις μηνύσεις τους ,και βαση νόμου (12/2010/Καστανίδης) είναι είδη πλημμέλημα ενώ αν πέσει κάτω και απο 3000 δηλαδή επιστρέψει αλλές 5000 που λογικά θα γίνει θα θεωρειθεί πτέσμα άρα τίποτα. Συνολικά λοιπον 2-3 εξαπατημένοι που θα αρνηθούν να πάρουν χρήματα πίσω μπορεί να έχουν το ηθικό δίκαιο μαζί τους αλλά ουσιαστικά θα είναι ένα μικρό ποσοστό το οποίο εύκολα η δύσκολα δεν θα έχει πιθανων ιδιαίτερη σημασία στην έκβαση της δίκης ,γιατί όταν το 90% υπογράφει και δέχεται αυτήν την πράξη τελικά σαν εμπόριο και αυτή δεν θεωρείται πια κακούργημα λόγω ποσού! κοινώς οι εξαπατημένοι βγάλαν τα μάτια τους μόνοι τους

Καλησπέρα!Τι κάνεις σε έχασα που ήσουν Σ/Κ?Από που έχεις τόσες πληροφορίες ?Τελικά με μπερδεύεις ειλικρινά.Είσαι συνάδελφος ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ που έχασε λεφτά ή Είσαι φίλος του γιατί αλλιώς δεν εξηγήται.Πέφτεις συνέχεια σε αντιφάσεις τελικά σίγουρα είσαι δικηγόρος έτσι όπως έχεις ήδη αναφέρει? A! και κάτι άλλο (κοιτα τι σκέφτεται ένας άνθρωπος που πάει στην τουαλέτα και θυμάται κάποιους ανθρώπους)γράφεις λοιπόν στο μύνημα σου πως αφέθηκε ελεύθερος την κυριακή.Πιος τον έβγαλε έξω? Κυριακάτικα ?

Πότε κιόλας και με πιόν τρόπο ως δια μαγείας έτυχε να επιστρέψει τα χρήματα στους ΤΑΧΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ όπως γράφεις έκαναν πουθενά ουρά γιατι αν έκαναν να έρθω και εγώ να πάρω σισίτιο.Αναφέρεσαι στον νόμο 12/2010/Καστανίδης πιος νόμος είναι αυτός? Τον ξέρεις? Εχει πάρει ΦΕΚ? Πήγε στην βουλή για ψήφιση?Κοινοποιήθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως? Γιατί έτσι όπως το γράφεις φαίνεται σαν αποτέλεσμα στην μπιρίμπα και όχι σαν νόμος του Κράτους..........και τέλος είπες πάλι 2-3 δεν πήραν τα χρήματα τους πίσω 2-3 πριν και 2-3 μετά,έτσι όπως πάει στο τέλος στην σούμα θα μαζευτεί κανένα χωριό και μάλλον δεν ξέρω τι 8α γίνει με τους ΤΑΧΑ ΕΞΑΠΑΤΗΝΜΕΝΟΥΣ. Μου θυμίζεις απεργοσπάστη

παρά πρώην εξαπατημένο που έχει περίεργες προθέσεις όπως και κάποιους που χτυπάνε πόρτα και όταν βλεπουν κανένα που γνωρίζει περί θρησκείας το βάζουν στα πόδια.

Κύριοι τα συμπεράσματα δικά σας................

Καλημερα κ απο μενα επειδη εκανα μηνυση στον συγκεκριμενο κυριο κ λεφτα δεν εχω λαβει εγω τι μπορω να κανω οχι μονο για τα λεφτα μου αλλα κ για να σαπισει στη φυλακη αυτος;

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλημερα κ απο μενα επειδη εκανα μηνυση στον συγκεκριμενο κυριο κ λεφτα δεν εχω λαβει εγω τι μπορω να κανω οχι μονο για τα λεφτα μου αλλα κ για να σαπισει στη φυλακη αυτος;

Υπομονη και επιμονη...Απλα μην ακους διαφορους εδω μεσα που προσπαθουν να τρομοκρατησουν τα μελη και οσους εχουν εξαπατηθει.

Έτσι ακριβώς.

Το ότι έκανα μήνυση στον Χ δεν είναι κάτι που δικαιούμαι να κοινοποιώ σε όποιον βλέπω μπροστά μου.

Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. δηλαδή πρέπει να το κρατάω κρυφό;

Δεν μπορώ να πω "Έκανα μήνυση στον paredwse διότι έχουμε κάποια οικονομική διαφορά";

Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. δηλαδή πρέπει να το κρατάω κρυφό;

Δεν μπορώ να πω "Έκανα μήνυση στον paredwse διότι έχουμε κάποια οικονομική διαφορά";

Δεν εχει σημασια αν ειναι μονο οικονομικη διαφορα...ειναι θεμα ηθικης πιστευω

1.Δεν παίρνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα χρήματα σου πίσω όταν έρθουν σε επαφή μαζί σου γιατί αν το κάνεις το δώρο άδωρο και αποσύρεις την έγγληση που έχεις υποβάλλει.

2.Μην ακούς κακόβουλες σιρίνες

3. Να έχεις επιμονή και επιμονή και στο τέλος θα δικαιωθείς!

1o Κυριακη δεν αφηνετε κανεις ελευθερος αν δεν υπαρχει εντολη εισαγγελεα

2ο Η απατη δεν μπορει να ειναι πταισμα δεν παει να ειναι και 100ευρω η απατη....ΜΕΣ στην ΜΑΠΑ :X

3ο Πριν τελειωσει κατι μην πουλας φουμαρα...ασε να μιλησει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ δεν πιστευω να ειναι τοσο ''χαζη'' που θα βγαλει τα ματια της μονης της.

ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Ας βγει τοτε και παλι ο Καστανιδης να βγαλει κανα νομο να ειναι και DE FACTO. :lol:

Αν σου προσφέρουν λεφτά τα τσιμπά (μετρητά, χέρι με χέρι) και μετά δεν αποσύρεις την μήνυση. :devil: :devil: :devil:

Αν σου προσφέρουν λεφτά τα τσιμπά (μετρητά, χέρι με χέρι) και μετά δεν αποσύρεις την μήνυση. :devil: :devil: :devil:

καλή η ιδέα σου αλλά τους περνάς για χαζούς? Σου στέλνουν ένα έντυπο να υπογράψεις που στην ουσία αποσήρεις την έγγληση που έχεις κάνει την ακυρώνεις δηλαδη και μετα δινεις λογαριασμό και σου βάζουν το ποσό που κατέθεσες.

Αν ήταν τράπεζα θα σου δινε και τόκο ενώ ο 28χρονος τίποτα :) xaxax

1o Κυριακη δεν αφηνετε κανεις ελευθερος αν δεν υπαρχει εντολη εισαγγελεα

2ο Η απατη δεν μπορει να ειναι πταισμα δεν παει να ειναι και 100ευρω η απατη....ΜΕΣ στην ΜΑΠΑ :X

3ο Πριν τελειωσει κατι μην πουλας φουμαρα...ασε να μιλησει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ δεν πιστευω να ειναι τοσο ''χαζη'' που θα βγαλει τα ματια της μονης της.

ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Ας βγει τοτε και παλι ο Καστανιδης να βγαλει κανα νομο να ειναι και DE FACTO. :lol:

Φίλε λυπάμαι αλλά είσαι αμόρφωτος , και η ημημάθια είναι χειρότερη της αμάθειας

1-αφέθηκε κυριακή γιατί δεν προλάβαιναν σαββατο να διαβάσουν δηκογραφίες και απολογητικά ήταν πάρα πολλά και αναγκαστηκά πήγε κυριακή ανακριτή περ[ιπου χάρη τους έκανε κιόλας

2-με τον νόμο που ψηφίστικε 23/12/2010 άλλαξαν τα οικονομικά αδικήματα ,(απάτη, πλαστογραφία,τοκογλυφία, φόρολογικό) , πάει ανάλογα με το ποσο, πάνω απο 15000 κακούργημα ,μέχρι 7000 πλημμέλημα ,μέχρι 3000 πταίσμα, και κάτω απο 3000 δεν δικάζεται, και δίνει το δικαίωμα αν αποζημιώσεις να απαλλαχτείς ως αθώος ,έτσι πήρε την πρώτη φορά απαλλακτικό, προφυλάκιση δεν ορίζεται ποτέ στην απάτη πλέον ακόμα και στα 500 εκατομμύρια (Ψωμιάδης)

3-η ελληνική δικαιοσύνη κάνει τη δουλεία της με βάση ακριβώς τι ορίζει ο νόμος , και οι εγκληματίες κάνουν τη δουλεία τους μέσα στα όρια που ορίζει ο νόμος , δηλαδή κερδίζουν πολλά λεφτά εκμεταλεύοντας τα παράθυράκια του νόμου αλλά και την ηθική ανυπαρξία των θυμάτων

4-το ιντερνετ δεν μπορεί ποτέ να είναι ασφαλές σε τετοιες αγγελοαγοραποωλησίες ,διότι ακόμα και μετά απο τέτοιες υποθέσεις ακόμα δεν κατάλαβε ο κόσμος οτι οι πιο ασφαλείς συναλλαγές είναι οι τραπεζικές καταθέσεις που φέρνουν κάθε εγκληματία στο εδώλιο η τουλάχιστον τον αναγκάζουν να επιστρέψει τα χρήματα ,κανείς δεν ασφαλίζεται με αντικαταβολές 9συνήθως πατάτες έρχοντε αντι για κινητά,ούτε στο χέρι με χέρι (συνήθως πρόβλημα εμφανίζεται στο μέλλον στο κινητό και φυσικά δεν υπάρχει μετά κανένα νόμιμο δικαιώμα ενώ τραπεζική κατάθεση υπάρχει και τεράστιο νόμιμο διακιώμα ,όσο και αν ο κόσμος έχει αποπροσαατολιστεί.

η ημημάθια είναι χειρότερη της αμάθειας

οι πληροφορίες είναι κατευθίαν απο την πηγή του κατηγορουμένου και δεν τον ενοχλεί να δημοσιευθούν

Φίλε λυπάμαι αλλά είσαι αμόρφωτος , και η ημημάθια είναι χειρότερη της αμάθειας

1-αφέθηκε κυριακή γιατί δεν προλάβαιναν σαββατο να διαβάσουν δηκογραφίες και απολογητικά ήταν πάρα πολλά και αναγκαστηκά πήγε κυριακή ανακριτή περ[ιπου χάρη τους έκανε κιόλας

2-με τον νόμο που ψηφίστικε 23/12/2010 άλλαξαν τα οικονομικά αδικήματα ,(απάτη, πλαστογραφία,τοκογλυφία, φόρολογικό) , πάει ανάλογα με το ποσο, πάνω απο 15000 κακούργημα ,μέχρι 7000 πλημμέλημα ,μέχρι 3000 πταίσμα, και κάτω απο 3000 δεν δικάζεται, και δίνει το δικαίωμα αν αποζημιώσεις να απαλλαχτείς ως αθώος ,έτσι πήρε την πρώτη φορά απαλλακτικό, προφυλάκιση δεν ορίζεται ποτέ στην απάτη πλέον ακόμα και στα 500 εκατομμύρια (Ψωμιάδης)

3-η ελληνική δικαιοσύνη κάνει τη δουλεία της με βάση ακριβώς τι ορίζει ο νόμος , και οι εγκληματίες κάνουν τη δουλεία τους μέσα στα όρια που ορίζει ο νόμος , δηλαδή κερδίζουν πολλά λεφτά εκμεταλεύοντας τα παράθυράκια του νόμου αλλά και την ηθική ανυπαρξία των θυμάτων

4-το ιντερνετ δεν μπορεί ποτέ να είναι ασφαλές σε τετοιες αγγελοαγοραποωλησίες ,διότι ακόμα και μετά απο τέτοιες υποθέσεις ακόμα δεν κατάλαβε ο κόσμος οτι οι πιο ασφαλείς συναλλαγές είναι οι τραπεζικές καταθέσεις που φέρνουν κάθε εγκληματία στο εδώλιο η τουλάχιστον τον αναγκάζουν να επιστρέψει τα χρήματα ,κανείς δεν ασφαλίζεται με αντικαταβολές 9συνήθως πατάτες έρχοντε αντι για κινητά,ούτε στο χέρι με χέρι (συνήθως πρόβλημα εμφανίζεται στο μέλλον στο κινητό και φυσικά δεν υπάρχει μετά κανένα νόμιμο δικαιώμα ενώ τραπεζική κατάθεση υπάρχει και τεράστιο νόμιμο διακιώμα ,όσο και αν ο κόσμος έχει αποπροσαατολιστεί.

η ημημάθια είναι χειρότερη της αμάθειας

οι πληροφορίες είναι κατευθίαν απο την πηγή του κατηγορουμένου και δεν τον ενοχλεί να δημοσιευθούν

Λοιπον αδελφε επειδη τα ξερεις ολα εσυ και βλεπω πολυ καλα...μην σου πω και καλυτερα απο τον κατηγορουμενο...

Χαρη δεν εκανε σε κανεναν γιατι ξερεις και εσυ και ολα τα εκκατομυρια των Ελληνων οτι μπορουσαν να το προφυλακησουν αλλο γιατι δεν το εκαναν...θα στο πω στο αυτι αλλη φορα ειναι νωρις.

Αμαθεις εισαι εσυ που θα μου πεις οτι η απατη ειναι πταισμα διαβασε το 386Π.Κ. και θα σου πω εγω αυτα που λες για Ν. Καστανιδη ειναι φουμαρα και προκειται για αλλες περιπτωσεις.

Και τελος οι αποψεις ολες μου θυμιζουν συνηγορο υπερασπισης κατηγορουμενου...

Να εισαι καλα παντως για την ενημερωση.

Φιλακια....εγω ενα ξερω ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 1)να σου φερνουν τσιγαρα 2)να εισαι γιος γνωστου ατομου και να κανει αυτα που κανει και 3)respect θα το φαει το κεφαλι του ΚΑΙ δεν τον σωνει ουτε ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ του μετα

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Η ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα

Λοιπον αδελφε επειδη τα ξερεις ολα εσυ και βλεπω πολυ καλα...μην σου πω και καλυτερα απο τον κατηγορουμενο...

Χαρη δεν εκανε σε κανεναν γιατι ξερεις και εσυ και ολα τα εκκατομυρια των Ελληνων οτι μπορουσαν να το προφυλακησουν αλλο γιατι δεν το εκαναν...θα στο πω στο αυτι αλλη φορα ειναι νωρις.

Αμαθεις εισαι εσυ που θα μου πεις οτι η απατη ειναι πταισμα διαβασε το 386Π.Κ. και θα σου πω εγω αυτα που λες για Ν. Καστανιδη ειναι φουμαρα και προκειται για αλλες περιπτωσεις.

Και τελος οι αποψεις ολες μου θυμιζουν συνηγορο υπερασπισης κατηγορουμενου...

Να εισαι καλα παντως για την ενημερωση.

Φιλακια....εγω ενα ξερω ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 1)να σου φερνουν τσιγαρα 2)να εισαι γιος γνωστου ατομου και να κανει αυτα που κανει και 3)respect θα το φαει το κεφαλι του ΚΑΙ δεν τον σωνει ουτε ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ του μετα

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Η ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα

1-ντροπη δεν ειναι σου φερνουν τσιγαρα ,αλλα να κλεβεις το δημοσιο για να απρεις τσιγάρα ,όπως κάνοπυν όλοι οι έλληνες

2-σε οικονομικα αδικήματα δεν ορίζει ο νόμος προφυλάκιση και αυτό είναι οριστικό

3-έχει τόσα λεφτά απο τι λενε οι πηγές που αγοράζει και όλο τον ΠΑΟΚ οπότε τι τον νοιάζει πως θα πάει στην ΚΑΕ αμα την πάρει δικιά του τους άλλους θα νοιάζει ,επίσης όλο το ΠΑΛΑΤΑΚΙ γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει διαφημίσεις δικές του .ιναι γεμάτο πραγματικα-οπότε του γύφουν τα....

4- ο μπαμπάκας του δεν θα τον ένοιαξε γιατί είναι μεγαλογιατρός,επίσης στις εταιρίες του δεν του κέγεται καρφί καθόλου γιατί στην Ελλάδα ως γνωστόν η αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη για τον κόσμο , τρέχει να δει αν ισχύει και τι έγινε άρα τον ωφέλησε ,πρώτος δε σε πωλησεις είναι σε όλη τη Β.Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...